Italia, Giuliano
...Selskapet DI ROSA SRL er en produsent, grunnlagt i 1990, som opererer innen konditoribransjen. Det opererer også innen neapolitansk konditori, siciliansk konditori, hjemmelagde panettone brioche, håndlagde konfekter, neapolitansk bakverk, engros desserter, julekake, cannolo bakverk og hjemmelaget pandoro (veronese kake) bransjer. Det er basert i Giuliano, Italia.
Portefølje (129)
Italia, Milano
... Behagelig søtningsmiddel for drikker, yoghurt og desserter, å nyte med søte oster og smeltede oster som mozzarella, provola, caciocavallo. Den passer godt med fisk, både rå og kokt; med ekstra jomfruolivenolje og sitron fremhever den dressinger til salater og pinzimonio.
Portefølje (116)
Italia, Capo D'orlando
... immunforsvaret og sunn hud. De inneholder også kalium, kalsium og fiber, som alle er viktige næringsstoffer for kroppen vår. I KJØKKENET Washington Navel-appelsiner kan brukes på mange forskjellige måter i matlaging. De kan spises ferske som snacks, brukes til å lage juice eller syltetøy, eller legges til salater og retter med kjøtt eller fisk. De er også en utmerket ingrediens for å lage kaker og desserter.
Portefølje (27)
Italia, piano di sorrento (na)
... immunforsvaret og beskytter cellene mot skader forårsaket av frie radikaler. De er ideelle for fersk konsum, i sitrussalater, eller som en sunn snack. Deres naturlige sødme gjør dem også perfekte for å lage desserter og syltetøy.
Portefølje (29)
Italia, Lauro
... oppskrifter og i salte retter. Du kan bruke dem i salater, i yoghurt, i tilberedningen av søte og salte bakervarer. De er utmerkede til frokost, for eksempel tilsatt i yoghurt, men også deilige alene som snacks. Til slutt er de mye brukt i konditorfaget: utvalget av desserter som kan lages med mandler er virkelig stort, da de er en av hovedingrediensene for tilberedning av småkaker, bakverk og kaker.
Portefølje (10)
Italia, Palagonia
...og pistasj-cassata, mini ricotta-cassater. Søte smørbare kremer, pistasjkrem, mandelkrem, hasselnøttkrem, nougat, kaffe, sitron. Syltetøy av sitron, blodappelsin, lysegule appelsiner, mandarin, løk, fersken, tomat, appelsiner og gurkemeie, sitron og ingefær. Ekstra syltetøy av fikenkaktus, pærer med valnøtter og kanel, av morbær. Typiske sicilianske konserver, patéer, pasta- eller forretter...
Portefølje (55)
Italia, Paternó
Alisicily er et håndverkslaboratorium som spesialiserer seg på produksjon av et bredt utvalg av sicilianske spesialiteter, inkludert søte og salte bakverk, desserter, enkle porsjoner, halvfabrikata, ferske og frosne pizzaer, arancini og andre delikatesser typiske for den sicilianske varmretter. Vår virksomhet fokuserer på å skape produkter av høy kvalitet, laget med utvalgte ingredienser og i...
Andre produkter
Mandelpasta med forskjellige smaker
Mandelpasta
Portefølje (1)
ENGROS SØTE PRODUKTER SALGSSTEDER:...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play