Italia, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter bearbeiding av ost. For å oppnå en mer øm og delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk og fløte. Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, og deretter pakkes det i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt fuscella kg. 2,00 omtrent...
Portefølje (48)
...Eksellensen av ricotta, sau- og geitoster, håndlaget med melk som kun kommer fra sicilianske husdyr, og i henhold til de gamle regionale tradisjonene.
Samsvarende produkter
Siciliansk Ost
Siciliansk Ost
Portefølje (1)
...Bøffelricotta er en myk ost laget av restene fra produksjonen av bøffelmozzarella. Konsistensen er myk og kornete, men aldri sandete. Duften av bøffelmelk har ikke samme intensitet som mozzarella, og den passer derfor godt til både søte og salte retter. En fersk ost rik på Typer og Formater Vekt: 250 g og 1 kg Termosveist brett Koder: 321 / 321b Holdbarhet: 21 dager...
Portefølje (10)
Italia, Dorgali
...Vår Ricotta Sarda, et produkt av eksepsjonell bionutrientverdi og smak. Den er laget av rekoking av restserumet fra bearbeiding av sauemelk og tørkesaltet, og denne ricottaen har en halvfast, jevn pasta med hvit farge og en lett salt smak. Det er en ost som overrasker med sin allsidighet: ideell for de som følger et kontrollert kosthold takket være sitt lave kaloriinnhold og høye...
Portefølje (10)
Italia, Brusaporto
...Mammamore, smaken av fersk pasta med en rik og smakfull fylling. Som laget av mamma… med kjærlighet! Også tilgjengelig: Casoncelli med sopp 250g Casoncelli med kjøtt 250g Ravioli med ost 250g Tortelloni med ricotta og spinat 250g Raviolini med spekeskinke 250g...
Portefølje (10)
Italia, Noci
...Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.
Portefølje (10)
Italia, Siano
...- 1 Gradert termometer -10 +110 °C - 4 Former for ost for å lage 300/500 g ost hver. - 2 Former for ricotta eller primosale på 200-300g hver. Oppskriftshefte: En veiledning for tilberedning av gode oster med kort og middels modning.
...SPESIELT DESIGNA FOR PASTEURISERING OG BEHANDLING AV MELK, FOR PRODUKSJON AV MYK OST, MOZZARELLA OG RICOTTA. Helt bygget i rustfritt stål, Minipolivalente fra Caseartecnica Bartoli støttes av en mobil vogn som gjør det mulig å velte den og fasiliterer rengjøring. Kapasitet 5 Q. Inkluderte tilbehør: Rører med blad i rustfritt stål. Frangicagliata lira. Tilbehør på forespørsel: Vogn for former. Ostekutter. Laget i samsvar med CE-forskrifter.
Portefølje (47)
Italia, Montelibretti
... forbruk. Meieriet har CE-merket (IT F8W1G CE). Bedriften er spesialisert på produksjon av ferske oster, som primo sale, stracchino og robiola, lagrede oster og ricotta. Det produseres også hvit og frukt yoghurt samt pasteurisert melk. Vårt kommersielle tilbud fokuserer på osten Orazio, en semi-lagret ost som er egnet for bordforbruk og markedsføres etter noen ukers modning. Tørrsalting og modning i naturlige lokaler gjør den unik med sine sensoriske egenskaper.
... dedikert til mozzarella og ricotta di Bufala og spesielt til meierianlegg for produksjon av enhver type "pasta filata"…ost, som mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også spesialiserte på produksjon og oppgradering av Mini Dairy-linjer med forskjellige produksjonskapasiteter. -Alle våre MINI Dairy er "skreddersydde" i henhold til kundens spesifikke krav.
Portefølje (1)
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Italia, Ancona
...FERSKPASTA, RIS, KAFFE, SKIVER AV OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKER, NØTTER, BRIOCHE, CROISSANT, GODTERI, KRYDDER, URTER, KJØTT, TØRKEDE FRUKTER, PÅSKEEGG, JULEKURVER, KJEMIKALIER, DYREFOR, ANTI-GRITTEGAMER, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.
Produksjon og salg av mozzarella for pizzeriaer, bocconcini, røkt ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Produksjon og direkte salg samt engros av mozzarella, ricotta og ost...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play