Italia, Forlì
... det ikke nødvendig å bløtlegge dem, men det er alltid lurt å skylle dem grundig med rennende vann for å fjerne eventuelle urenheter. Også røde linser, som andre belgfrukter, er rike på fiber, B-vitaminer, C-vitaminer og mineraler. Kulinært sett er økologiske knuste røde linser ideelle for tilberedning av smakfulle puréer, supper, gryteretter, samt kjøttboller, croquettes og til og med vegetarburgere. Egnet for salg i løsvekt i dagligvarebutikker og supermarkeder.
Portefølje (50)
Italia, Milano
...{"pasta":"Denne typisk sørlige pastatypen stammer fra et verktøy kalt \"spole\" som brukes som strikkepinne. Ved å vri en tråd av deig rundt en spole, oppnås den typiske formen.","lentils":"Røde linser har lite umettet fett (\"gode fettstoffer\"), mye protein og gir mange fordeler for kroppen vår: de inneholder gode mengder planteprotein, karbohydrater, fiber, B-vitaminer og mineraler. I motsetning til andre belgfrukter er de lettere å fordøye og hjelper med å holde glykemisk indeks under kontroll, og er derfor egnet for de som lider av diabetes."}...
Portefølje (4)
...cannellinibønner, hvite bønner fra Spania, røde nyrebønner, linser, syltede ferskener, produkter i olje, sopp, artisjokker. Sorvillo Donato Srl er et matfirma i Sør-Italia som spesialiserer seg på produksjon og eksport av italienske produkter som tomatpuré og saus, hele og hakkede tomater, hermetiske belgfrukter og frukter, samt produkter i olje og eddik. Vi produserer: tomatpuré og saus, hele og hakkede tomater, hermetiske belgfrukter og frukter, samt produkter i olje og eddik.
Italia, Udine
Produksjon av tørrpasta laget av tre typer belgfrukter: røde linser, kikerter og grønne erter fra italienske økologiske mel.
Italia, Nocera Inferiore (sa)
...Pronto Pizza. Nå er Italcomex glade for å tilby andre produkter inkludert hvite bønner i tomatsaus, røde nyrebønner, hvite bønner fra Spania, bønner, linser, kikerter og erter, samt nykommerne: hermetiske kokte bønner. Produktene er designet av Italcomex uten genetisk modifiserte ingredienser: erfarne agronomer er faktisk ansvarlige for dyrkingen av tomatene frem til de er fullt modne, i henhold til en streng kvalitetskontrollprosess.
Populære land for denne søkefrasen