Italia, Radicofani
Produksjonen av Cacio di Pienza er en tradisjon med svært gamle røtter, som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon frem til i dag. Melkeprodusentene har samlet seg i Cooperativa di Cotignano, hvor de bruker og bevarer de typiske metodene for bearbeiding: innhenting av melk med spesielle aromaer fra urter typiske for beitemarkene i Val d'Orcia, raffinerte modningsteknikker og, fremfor a...
Portefølje (48)
Italia, Giuliano
...Farina "00", vann, Lievito Madre (naturlig gjær laget av hvetemel type 0 i pulverform, gjær, maltede korn), salt, solsikkeolje, olivenolje, tomat, mozzarella, ricotta, Tropea-løk, røde paprika, aubergine, pecorino romano, extra virgin olivenolje.
Portefølje (129)
...Utvalg av tradisjonelle italienske spekemat og oster. 30 måneder gammel prosciutto crudo, lårfilet, rød hvitløkssalami og pecorino med svart trøffel, oliven, chili og melkekjøtt. Klar til å nytes som snacks eller til aperitiffer med venner.
Portefølje (10)
Italia, Schio
...Ciliegiolo... en annerledes vin fra Toscana. Visuelt intens rød, nesten ugjennomtrengelig, fruktig, med behagelige noter av kirsebærsyltetøy, moden bjørnebær, lett krydret, hvit tobakk, og først og fremst svart pepper. På ganen, omsluttende, balansert, harmonisk, elegant og fin, med en beundringsverdig silkeaktig tannin. En flott vin som kan kombineres med pelsvilt, en overdådig villsvin i salmi med polenta og lagrede oster, en lagret toskansk pecorino.
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen