...med mange varianter av lime, fra kaffir-lime.
EFFEKTER
Selv om lime inneholder mindre vitamin C enn sitron, er det fortsatt en utmerket kilde til askorbinsyre. 100g lime gir omtrent 35% av den anbefalte daglige verdien. Fruktkjøtt og skall av lime inneholder polyfenoler og terpener som forbedrer den metabolske tilstanden og hindrer tumorutvikling.
I KJØKKEN
Limesaft kan brukes i matlaging for å marinere kylling. Skallet av lime kan brukes til kaker, muffins eller paideig til terter.
...Grønn te, kjent for sine antioksidantegenskaper, er den mest utbredte og verdsatte drikken i Østen. Takket være behandlingen opprettholder den en høy prosentandel av polyfenoler. Grønn te-blader beholder sin naturlige grønne farge fordi de ikke utsettes for noen prosess som endrer deres kjemiske egenskaper. Nylig høstede blader behandles med varme som hemmer enzymene ansvarlige for oksidasjon...
... kaldprodusert fra håndplukkede oliven, som får hvile i bakken og pakkes uten å bli filtrert umiddelbart før frakt.
"Mosto Oro" eksemplifiserer de typiske egenskapene til Taggiasco ekstra jomfru olivenolje produsert uten å kompromittere kvaliteten. Spesielt utfører vårt oljemølle en to-fase oljeekstraksjon, som gjør at vi kan oppnå oljer som er relativt rikere på polyfenoler og derfor mer smakfulle og aromatiske.
kode:GULL .10...
...Program for strukturell rekonstruksjon av hår basert på keratin og valnøtt-ekstrakt. Keratin er den viktigste komponenten i håret, det grunnleggende strukturelle proteinet, mens valnøtt-ekstraktet er rikt på polyfenoler og gir et løft til hårets proteiner, og virker i synergi med det naturlige keratinet.
Linjen består av:
Shampoo (fase 1) formulert for å skånsomt rense svakt hår;
Maske (fase 2...
... naturlig middel for å lindre hoste og sår hals.
For produksjonen av MACUBA har ILCAR valgt å bruke vakuumkoking, en teknikk som, sammenlignet med tradisjonell koking, gjør det mulig å oppnå ønsket konsentrasjon ved å holde temperaturen lavere, slik at alle de organoleptiske og aromatiske egenskapene til johannesbrødet bevares, og tilbyr et produkt av høy kvalitet, rikt på vitaminer, mineraler og polyfenoler, kraftige antioksidanter.
...Ekstra jomfruolivenolje fra Cilento er et verdifullt produkt, oppnådd gjennom mekanisk pressing uten bruk av kjemiske stoffer. Fra hjemlandet til Middelhavsdietten, den ideelle dressingen for å berike rettene dine. EVO Ama har en surhetsgrad under 0,8%, må ha et høyt innhold av polyfenoler og et lavt innhold av peroksider; disse egenskapene oversettes til helsefordeler. Ekstra jomfruolje er...
...Den økologiske extra virgin olivenoljen BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbruk som kjennetegnes av en svært lav syregrad (0,1%) og et høyt innhold av polyfenoler og vitamin E. Oljen er laget av olivenvariantene Ortice, Ortolana og Racciopella, som høstes direkte fra våre olivenlunder. Dyrkingen av oliven skjer på en økologisk måte med kun bruk av organiske gjødselmidler. Etter innhøstingen i slutten av oktober følger en umiddelbar pressing av oliven med den tradisjonelle kaldpressingsmetoden, som bevarer oljens organoleptiske egenskaper.
... pH-en og gjenopprette de energiske overskuddene av Yang.
ROER NED HYPERSENSITIVITET OG BESKYTTER
Aloe og Ringblomst for å dempe spenninger og irritasjoner som er ansvarlige for sensitiv hud. Den regenererende og antioksidante effekten av Allantoin styrker
beskyttelsen av huden.
LYSER OPP, FUKTER OG BEVARER HUDENS UNGDOMMELIGHET
Halidrys Siliquosa (brun alge) kombinert med polyfenoler fra olivenekstrakter,
bevarer hudens ungdommelighet, farge og en jevn glød. Fuktighet
og næring sikres av søt mandel i synergi med sheasmør.
...Tørr ekstrakt av annurca-eple (Malus pumila Miller kultivar Annurca)
Annurca-epleekstrakt er en konsentrert polyfenolisk ekstrakt oppnådd gjennom vannbasert ekstraksjon av frukten. Annurca-eplet er en beskyttet variant med PGI-betegnelse, som dyrkes i Campania-regionen i Sør-Italia.
Frukten: Annurca-epler er en svært rik kilde til polyfenoler, spesielt flavonoider, som gir frukten sine sterke...
...og fremmer elastisitet og motstand.
Spesielt:
Magnesium-Metionin og Sink-Metionin-komplekser: øker den energigivende og reaktiverende effekten av cellene og beskytter mot frie radikaler.
Havreekstrakt – Risproteiner: har en sterkt fuktighetsgivende og nærende effekt.
Olivenekstrakt: rikt på antioksidanter og vitamin E, har en beroligende, beskyttende, reparerende og glansgivende effekt på hårstrået.
Grønn te-ekstrakt: med polyfenoler, koffein og vitaminer, stimulerer og toner hodebunnen.
Boks: 12 ampuller à 7 ml hver.
...Ansiktskrem i 50 ml glasskrukke, tilgjengelig i 4 forskjellige typer: Natt eller Dag, for Normal eller Tørr Hud.
Aktive ingredienser fra druer: Polyfenoler og meristematiske celler.
...Over det beskyttede området kjent som "oljens sti" i Umbria, på de bølgende Amerini-høydene, dyrkes våre oliven. Vi utvinner vår olje FenOlio utelukkende fra våre egne oliven.
Oljen er rik på polyfenoler, kraftige naturlige antioksidanter med høye nivåer av vitamin E som kan motvirke de skadelige effektene av frie radikaler.
Kvaliteten på FenOlio kjennetegnes ikke bare av det lave syrenivået, men...
... takket være den høye mengden polyfenoler som kjennetegner den og gjør den til en alliert for helsebeskyttelse; samt fra oliven av sorten "ogliarola", som gir en svært balansert, elegant olje med hint av mandler og noen ganger eple og nyklippet gress. Selskapets kjernevirksomhet er markedsføring av mandler som finnes i vårt område under forskjellige sortnavn, fra den uunnværlige "Filippo Cea", som...
... (kaldpressing); denne metoden gjør det mulig å oppnå en ekstra jomfruolje av høy kvalitet. Ved første øyekast har vår olje, produsert utelukkende i området rundt FARNESE, en smaragdgrønn farge med gyldne refleksjoner og avgir en fruktig duft som minner om nyplukkede, modne oliven. Den har en kraftig smak med toner av artisjokk. Ved smaksetting etterlater den en behagelig krydret og bitter ettersmak med mandelaktige nyanser. Den er rik på vitamin E, polyfenoler og andre antioksidanter.
... fruktig". Det totale antallet fenolforbindelser og α-tokoferol er høyest i de unge, grønne olivene, slik vi behandler dem. Dermed bidrar oljer laget av disse oliven betydelig til inntaket av olivenolje-polyfenoler. Vår økologiske ekstra jomfruolje (ekstra nativen) har sitt opphav i Apulia (hælen av Italia) på plantasjene som ligger mellom havet og nasjonalparken "Høye Murgia", og har vært drevet av familien vår i 5 generasjoner.
Fra de århundregamle oliventrærne på landsbygda, dyrket uten noen kjemisk behandling, utvinnes vår kaldpressede Extra Virgin olivenolje med håndverksmetoder, i respekt for tradisjonen og de mest innovative kvalitetsstandardene. Innhøstingen av oliven skjer faktisk i henhold til de riktige modningstidene. Deretter, innen to timer, starter malingen. På denne måten bevarer oljen alle sine næringsstoffer, som for eksempel polyfenoler og andre naturlige antioksidanter, som til slutt gir oljen den typiske smaken av nyplukkede grønne oliven.