Italia, Montesarchio
... jomfruolivenolje, helt laget i Italia, oppnådd med hjelp av moderne maskiner som reduserer lagringstiden for oliven og produksjonstiden, og som bevarer og fremhever dens organoleptiske egenskaper: en ekstra jomfruolivenolje med en unik smak! Takket være de entreprenørielle evnene, produseres det i dag olje for alle behov, fra 100% italiensk EVO til økologisk, olivenolje og fellesskapsolje. DE GREGORIO produserer både for egen regning og for private merker, og i 2016 begynte de også å produsere skjønnhetsprodukter og kroppspleieprodukter, alltid under merket De Gregorio.
Italia, Badolato
... seg fra januar til desember utfører vi de nedenfor nevnte tiltakene: beskjæring og fjerning av skudd, utelukkende økologisk gjødsling, konstant og kontinuerlig rengjøring, sertifiserte økologiske behandlinger, innhøsting av oliven, malting, konservering av olje, tapping og sending til sluttkunde blant grossister, forhandlere og privatpersoner. Vin: kontinuerlige og krevende operasjoner på samme måte...
Italia, Grumo Appula
... fruktig". Det totale antallet fenolforbindelser og α-tokoferol er høyest i de unge, grønne olivene, slik vi behandler dem. Dermed bidrar oljer laget av disse oliven betydelig til inntaket av olivenolje-polyfenoler. Vår økologiske ekstra jomfruolje (ekstra nativen) har sitt opphav i Apulia (hælen av Italia) på plantasjene som ligger mellom havet og nasjonalparken "Høye Murgia", og har vært drevet av familien vår i 5 generasjoner.
Italia, Chiaramonte Gulfi (rg)
... fra juli til oktober, med druetypene Vittoria, Italia og Apirene. Olivenolje Olivenoljen - fra beskjæring til innhøsting, til kaldpressing, helt til pakking - kun gjennom våre hender. Trærne vannes med mikrosprinklersystem for rasjonell vannforvaltning. Naturlige metoder Sykdommer og skadedyr forebygges med naturlige metoder. Vi bruker ikke pesticider eller ugressmidler, produktene våre vokser med respekt for naturen; ved å inokulere jorden med rhizobakterier og tilsette kompost for næring til plantene. Ingredienser alltid fra lokal produksjon Din mening er viktig!
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tilbyr et variert utvalg av etniske matprodukter fra forskjellige deler av verden: - Grønnsakskonserver - Harissa-saus - Fiskekonserver: tunfisk, sardiner, makrell, ansjos - Røkt fisk - Oliven - Krydder - Syltetøy - Olivenolje og vegetabilsk olje - Fruktjuice - HALAL-pølser - Ost - Pasta, ris og couscous - Tørket frukt - Datoer - Tradisjonelle søtsaker - Orientalsk bakverk - Brik-ark...
Italia, Roma
Fra de århundregamle oliventrærne på landsbygda, dyrket uten noen kjemisk behandling, utvinnes vår kaldpressede Extra Virgin olivenolje med håndverksmetoder, i respekt for tradisjonen og de mest innovative kvalitetsstandardene. Innhøstingen av oliven skjer faktisk i henhold til de riktige modningstidene. Deretter, innen to timer, starter malingen. På denne måten bevarer oljen alle sine næringsstoffer, som for eksempel polyfenoler og andre naturlige antioksidanter, som til slutt gir oljen den typiske smaken av nyplukkede grønne oliven.
... delikatesseforretninger og anerkjente restauranter, både i Italia og Europa, har valgt vår olje, og tilfredsheten til våre kunder fyller oss med stolthet. Hvert produkt er resultatet av en kombinasjon av tradisjon og fornyelse. De moderne anleggene for knusing av oliven, en verdifull og delikat prosess, utføres i tråd med tradisjonen ved hjelp av kaldpressing. Den høye kvaliteten på vår ekstra jomfruolje har alltid...
Portefølje (2)
Italia, Castronovo Di Sicilia
... fremragende produkt. Vår misjon "Vår grundige analyse av alle produksjonsfaser, vår omsorg og dedikasjon til hver enkelt plante er garantien for den høyeste kvaliteten på produktene våre. Vi høster frukten utelukkende for hånd for å unngå enhver kontakt med bakken og bevare all godhet og duft. Deretter transporteres innhøstingen raskt til møllen, og når den ankommer anlegget, etter mye arbeid og innsats, blir hver oliven nøye renset for blader, vasket og deretter knust. Malingen skjer innen 24/48 timer etter innhøstingen.
Italia, Diano San Pietro
Frantoio består av 3 flaskelinjer og behandler omtrent 7200 kvintal av oliven av sorten Taggiasca, noe som gir en produksjon på omtrent 1600 kvintal ekstra jomfruolje. Omtrent 30% av olivenene av sorten Taggiasca som behandles på vår produksjonsanlegg, kommer fra de cirka 30 hektar med olivenlund (tilsvarende 9.000 gamle trær) som vi eier eksklusivt. I tillegg til produksjonen av Taggiasca-oliven...
... grillet kjøtt, gryteretter, salater og supper. Den typiske smaken og den intense aromaen nytes best ved å dyppe noe brød i den. Den ekstra jomfruolivenoljen "OLIOTOLA", kaldpresset fra oliven dyrket på Sicilia (Italia) og ufiltrert, er et 100% italiensk produkt. Høsteperioden er fra oktober til november, olivenene plukkes for hånd og bringes umiddelbart til oljemøllen og presses hver kveld for å sikre en veldig lav syregrad og bevare alle de verdifulle komponentene og den karakteristiske smaken, typisk for den sicilianske oljen.
Italia, Senigallia
...Produksjon og salg av rød- og hvitviner IGT og DOC typiske for regionen Marche, med druer som utelukkende kommer fra egne vinmarker i området Senigallia (AN). Produksjon og salg av ekstra jomfruolivenolje med ulike smaker, laget av oliven som utelukkende kommer fra egne olivenlunder i Senigallia og bearbeidet i eget olivenmølle. Mazzola gård har implementert et frivillig sporbarhetssystem, og har derfor oppnådd CSQA sporbarhetssertifisering for sitt ekstra jomfruolivenolje i samsvar med standarden "UNI EN ISO 22005:2008" angående sporbarhet i matvarekjeder.
Italia, Torremaggiore
... verden for å gjøre denne monovarietaloljen, med unike organoleptiske egenskaper, kjent for alle entusiaster og ikke-entusiaster av ekstra jomfruolivenolje. Målet med selskapet er å gjøre de store fordelene med våre oliven kjent, selv for de som er mindre erfarne i bransjen, spesielt av sorten Peranzana. Produksjonen skjer i Nord-Puglia, i Alta Daunia, nærmere bestemt i Torremaggiore i provinsen...
Italia, Pienza
... modenhetsgrad, (fylling), og presses innen 24 timer etter innhøsting. Utvinningen av oljen skjer gjennom kaldpressing og ved hjelp av helt nye mekaniske prosesser, takket være hvilke produktet som oppnås bevarer nesten alle de organoleptiske egenskapene til fersk oliven. Selskapet har nesten hundre års erfaring i bransjen, takket være den viktige profesjonaliteten som ble oppnådd av sin grunnlegger, herr REMO MONACI.
Italia, Canosa Di Puglia
Bedrift dedikert til omdanning av italienske oliven til ekstra jomfruolje. Vi jobber hovedsakelig med coratina oliven, i tillegg til andre typiske kultivarer som oliarola og paranzana. Vi tilbyr olje i emballasje på 3 liter og 5 liter.
Produksjon av høykvalitets ekstra jomfru olivenolje fra italienske oliven.
...Landbruket "INCANTALUPI" ble grunnlagt i Puglia i 1948, i full respekt for det verdifulle, urørte naturmiljøet. Her har vi siden 1997 produsert vår økologiske ekstra jomfruolje, hvor teknikkene for grønngjødsel og beplantning av jorden er anvendt. Alle behandlingsfaser, som: omdanning av oliven, lagring og emballering, utføres strengt i fravær av oksygen og kaldpresset; jorden gjødsles ved bruk...
Italia, Loreto Aprutino
... eiendommene til selskapet gjødsles med organiske stoffer, mens plantene ikke utsettes for noen plantevernmidler, i full overensstemmelse med reglene som regulerer økologisk produksjon. Malingen av oliven skjer strengt innen 24 timer etter innhøsting gjennom en kaldpressingsprosess. Det endelige produktet er en ekstra jomfru olivenolje av høy kvalitet, preget av en middels fruktig aroma, med urteaktige toner, hint av artisjokk og noter av bitterhet og krydder. Det anbefales å kombinere den med korn- eller belgfruktsupper, steker og salater.
Italia, Nicosia
... fordelen med BioSpremi® er å oppnå maksimal olje kvalitet fra oliven uten tilsetning av vann og med lavere energiforbruk. Vi henvender oss til olivenmøller og gårdsbedrifter som endelig ønsker å oppnå maksimal kvalitet på Extra Virgin Olivenolje.
Il Vecchio Frantoio Pace har produsert ekstra jomfruolje siden 1910, ved å bruke oliven fra typiske kultivarer fra Puglia. Den olivenolje-tradisjonen i Puglia resulterer i en olje av høy kvalitet, produsert med den tradisjonelle metoden for kaldpressing. I dag, i sin tredje generasjon, utvinner familien Pace saften fra oliven med den gamle metoden for knusing og pressing, og opprettholder...
Italia, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk Pasta, Økologisk Vin, Oliven, Paté, Syltetøy, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndverkshonning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Brudens Torroncino, Hampolje og Mel, Senatore Cappelli Mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydder, Musserende vin, Grappa,...
LE Offici Meccaniche Porcelli har spesialisert seg på bygging og vedlikehold av maskiner for olivenmøller i over 90 år. Virksomheten fokuserer på produksjon av maskiner relatert til noen spesifikke faser av den bredere produksjonsprosessen som fører til omdannelsen av oliven til ekstra jomfruolje, som avblader, knusing av grener, separering av stein fra pomace, og pumper for overføring av olivenolje.
Italia, Montesano Sulla Marcellana
... til sitt område: soltørkede eller fylte tomater, grillede auberginer, gresskar-kremer, artisjokker, brokkoli, fylte oliven, fylte paprika og sterke chili er bare noen av de typiske produktene fra Cilento som er forvandlet til olivenolje-bokser.
Italia, Saviano
Gruppen Togima er født ut av vår families lidenskap for typiske sicilianske matvarer. I mange år har vi med kjærlighet dyrket og valgt ut oliventrærne som er hjertet i vår produksjon. Spesialiserte arbeidere og moderne maskiner gjør det mulig for oss å utføre en prosess som fremhever alle kvalitetene, smakene og duftene til en unik oliven i verden. Bordolivenene produsert i vår fabrikk inneholder...
Vi er en familieeid gård med base i høyden av Salento i Carovigno (BR) - Puglia, 160 meter over havet og 5 km fra Adriaterhavet i Sør-Italia. Vi produserer ekstra jomfruolje fra våre egne eiendommer, Masseria Pietrasanta, fra oliventrær som er over tusen år gamle og beskyttet av regionen Puglia, samt aromatiserte oljer laget av ferske oliven knust med ferske trøfler, sitron, rød mandarin...
Italia, Noto
Selskapet produserer 100% økologiske produkter som: olje, oliven og mandler i et uberørt område i Val di Noto (Syracuse) med sertifiseringer fra Økologisk Landbruk og transparente resultater fra jordanalyser.
... tradisjonelle steinsystemet og enestående kaldpressing. Den ekstra virgin oljen som oppnås har ikke bare en veldig lav syreinnhold, men er også aromatisk, rik på dufter og har en karakteristisk fruktig smak: en ekte presset oliven! Landbruksselskapet Le Farnie er sertifisert som en økologisk bedrift (ccpb) PAKKINGER: BOKS på liter 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; GLASSFLASKE i mørkt glass på liter 0,25 og 0,75; KERAMIKKUR på glassert og håndmalt leire på liter 4; 0,75; 0,25. Det tilbys hjemlevering i Italia og Europa. Fullstendig prisliste finnes på nettstedet www.agriturismolefarnie.it...
Italia, Campobello Di Mazara
... oliven som ennå ikke er modne, samlet inn fra de beste olivenlundene, delvis drevet direkte. Spesiell omsorg er viet til de viktige operasjonene med innhøsting, transport og maling, strengt kaldpresset, i selskapets mølle innen 24 timer etter innhøstingen, noe som gir et produkt med høy fruktighet og svært lav oljesyre. Oljen som oppnås, etter en periode med naturlig sedimentering i rustfrie ståltanker uten oksygen, blir emballert rett før sending.
Italia, dolcedo
... på alle produkter. Såper med olivenolje. Sjampo og dusjgelé alltid med ekstra olivenolje. Typiske liguriske søtsaker som amaretti og genovese panettone. Oliven i lake og uten stein i olje. Gjenstander laget av oliventre. Lavendel essens. Mulighet for å organisere grupper for guidede turer i vår dal. Mulighet for overnatting på vennlige agriturismi.
Italia, Rocchetta Nervina
Azienda Agricola Cuvea i innlandet av Riviera dei Fiori produserer og selger online olivenolje fra Liguria og de beste sausene og krydderne fra det liguriske kjøkkenet, som pesto, pesto rosso og en rekke gastronomiske produkter knyttet til verden av taggiasca-oliven: paté, oliven i lake, stenfrie oliven og mange andre kulinariske spesialiteter fra Liguria. I tillegg tilbyr vår produktkatalog en rekke originale gaveideer til bedrifter med våre delikatesser i elegante gavepakker til jul og andre høytider.
... netthandel av olivenolje gjennom kampanjer, spesialtilbud og rabatter på mengder. Oleificio Gentili bearbeider lokale oliven også på vegne av tredjepart og leverer til mange restauranter i Lazio, Trentino, Toscana, Firenze, Venezia, Roma, Porto Santo Stefano, Porto Ercole, Argentario, Capalbio og benytter seg av agenter i ulike deler av Italia, samt eksporterer til Frankrike, Tyskland, USA og Storbritannia.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play