Produksjon av høykvalitets ekstra jomfru olivenolje fra italienske oliven.
Italia, Nicosia
... fordelen med BioSpremi® er å oppnå maksimal olje kvalitet fra oliven uten tilsetning av vann og med lavere energiforbruk. Vi henvender oss til olivenmøller og gårdsbedrifter som endelig ønsker å oppnå maksimal kvalitet på Extra Virgin Olivenolje.
Il Vecchio Frantoio Pace har produsert ekstra jomfruolje siden 1910, ved å bruke oliven fra typiske kultivarer fra Puglia. Den olivenolje-tradisjonen i Puglia resulterer i en olje av høy kvalitet, produsert med den tradisjonelle metoden for kaldpressing. I dag, i sin tredje generasjon, utvinner familien Pace saften fra oliven med den gamle metoden for knusing og pressing, og opprettholder...
Italia, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk Pasta, Økologisk Vin, Oliven, Paté, Syltetøy, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndverkshonning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Brudens Torroncino, Hampolje og Mel, Senatore Cappelli Mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydder, Musserende vin, Grappa,...
Italia, Montesano Sulla Marcellana
... til sitt område: soltørkede eller fylte tomater, grillede auberginer, gresskar-kremer, artisjokker, brokkoli, fylte oliven, fylte paprika og sterke chili er bare noen av de typiske produktene fra Cilento som er forvandlet til olivenolje-bokser.
... delikatesseforretninger og anerkjente restauranter, både i Italia og Europa, har valgt vår olje, og tilfredsheten til våre kunder fyller oss med stolthet. Hvert produkt er resultatet av en kombinasjon av tradisjon og fornyelse. De moderne anleggene for knusing av oliven, en verdifull og delikat prosess, utføres i tråd med tradisjonen ved hjelp av kaldpressing. Den høye kvaliteten på vår ekstra jomfruolje har alltid...
Portefølje (2)
Italia, Castronovo Di Sicilia
... fremragende produkt. Vår misjon "Vår grundige analyse av alle produksjonsfaser, vår omsorg og dedikasjon til hver enkelt plante er garantien for den høyeste kvaliteten på produktene våre. Vi høster frukten utelukkende for hånd for å unngå enhver kontakt med bakken og bevare all godhet og duft. Deretter transporteres innhøstingen raskt til møllen, og når den ankommer anlegget, etter mye arbeid og innsats, blir hver oliven nøye renset for blader, vasket og deretter knust. Malingen skjer innen 24/48 timer etter innhøstingen.
Italia, Diano San Pietro
Frantoio består av 3 flaskelinjer og behandler omtrent 7200 kvintal av oliven av sorten Taggiasca, noe som gir en produksjon på omtrent 1600 kvintal ekstra jomfruolje. Omtrent 30% av olivenene av sorten Taggiasca som behandles på vår produksjonsanlegg, kommer fra de cirka 30 hektar med olivenlund (tilsvarende 9.000 gamle trær) som vi eier eksklusivt. I tillegg til produksjonen av Taggiasca-oliven...
... grillet kjøtt, gryteretter, salater og supper. Den typiske smaken og den intense aromaen nytes best ved å dyppe noe brød i den. Den ekstra jomfruolivenoljen "OLIOTOLA", kaldpresset fra oliven dyrket på Sicilia (Italia) og ufiltrert, er et 100% italiensk produkt. Høsteperioden er fra oktober til november, olivenene plukkes for hånd og bringes umiddelbart til oljemøllen og presses hver kveld for å sikre en veldig lav syregrad og bevare alle de verdifulle komponentene og den karakteristiske smaken, typisk for den sicilianske oljen.
Italia, Senigallia
...Produksjon og salg av rød- og hvitviner IGT og DOC typiske for regionen Marche, med druer som utelukkende kommer fra egne vinmarker i området Senigallia (AN). Produksjon og salg av ekstra jomfruolivenolje med ulike smaker, laget av oliven som utelukkende kommer fra egne olivenlunder i Senigallia og bearbeidet i eget olivenmølle. Mazzola gård har implementert et frivillig sporbarhetssystem, og har derfor oppnådd CSQA sporbarhetssertifisering for sitt ekstra jomfruolivenolje i samsvar med standarden "UNI EN ISO 22005:2008" angående sporbarhet i matvarekjeder.
Italia, Torremaggiore
... verden for å gjøre denne monovarietaloljen, med unike organoleptiske egenskaper, kjent for alle entusiaster og ikke-entusiaster av ekstra jomfruolivenolje. Målet med selskapet er å gjøre de store fordelene med våre oliven kjent, selv for de som er mindre erfarne i bransjen, spesielt av sorten Peranzana. Produksjonen skjer i Nord-Puglia, i Alta Daunia, nærmere bestemt i Torremaggiore i provinsen...
Italia, Pienza
... modenhetsgrad, (fylling), og presses innen 24 timer etter innhøsting. Utvinningen av oljen skjer gjennom kaldpressing og ved hjelp av helt nye mekaniske prosesser, takket være hvilke produktet som oppnås bevarer nesten alle de organoleptiske egenskapene til fersk oliven. Selskapet har nesten hundre års erfaring i bransjen, takket være den viktige profesjonaliteten som ble oppnådd av sin grunnlegger, herr REMO MONACI.
Italia, Canosa Di Puglia
Bedrift dedikert til omdanning av italienske oliven til ekstra jomfruolje. Vi jobber hovedsakelig med coratina oliven, i tillegg til andre typiske kultivarer som oliarola og paranzana. Vi tilbyr olje i emballasje på 3 liter og 5 liter.
Italia, Campobello Di Mazara
... oliven som ennå ikke er modne, samlet inn fra de beste olivenlundene, delvis drevet direkte. Spesiell omsorg er viet til de viktige operasjonene med innhøsting, transport og maling, strengt kaldpresset, i selskapets mølle innen 24 timer etter innhøstingen, noe som gir et produkt med høy fruktighet og svært lav oljesyre. Oljen som oppnås, etter en periode med naturlig sedimentering i rustfrie ståltanker uten oksygen, blir emballert rett før sending.
Italia, dolcedo
... på alle produkter. Såper med olivenolje. Sjampo og dusjgelé alltid med ekstra olivenolje. Typiske liguriske søtsaker som amaretti og genovese panettone. Oliven i lake og uten stein i olje. Gjenstander laget av oliventre. Lavendel essens. Mulighet for å organisere grupper for guidede turer i vår dal. Mulighet for overnatting på vennlige agriturismi.
Italia, Rocchetta Nervina
Azienda Agricola Cuvea i innlandet av Riviera dei Fiori produserer og selger online olivenolje fra Liguria og de beste sausene og krydderne fra det liguriske kjøkkenet, som pesto, pesto rosso og en rekke gastronomiske produkter knyttet til verden av taggiasca-oliven: paté, oliven i lake, stenfrie oliven og mange andre kulinariske spesialiteter fra Liguria. I tillegg tilbyr vår produktkatalog en rekke originale gaveideer til bedrifter med våre delikatesser i elegante gavepakker til jul og andre høytider.
Azienda Agricola Giovanni Bisceglia, Ekstra jomfruolje fra Gargano, Caciocavallo, Oregano, Salg av honning, salg av Limoncino, Kapers, olivenolje fra Puglia, oliven fra Gargano, ekstra jomfruolje fra Gargano, økologisk DOP-olje fra Gargano, ekstra jomfruolje fra Puglia, salg av typiske produkter fra Puglia, typiske produkter fra Gargano, salg av olje, nettbutikk for typiske produkter fra Puglia, ernæring, middelhavsdiett, oljeproduksjon, toskansk olje, Caciocavallo Podolico, olje på boks...
... Albani gården i Serrarossa, eid av Markiene Albani, ligger i Roccabernarda. Den strekker seg med sine store jorder langs breddene av elven Tacina, i det kuperte området ved foten av Sila-fjellene. Dens spesielt gunstige mikroklima og det fortsatt urørte miljøet fremmer dyrking av sitrusfrukter og oliven, og skaper, med de mest moderne metodene for økologisk landbruk, et produkt av høy kvalitet. Allerede i det gamle Magna Grecia (6.-5. århundre f.Kr.) var disse områdene kjent for produksjon av olivenolje og honning.
... vi selger løsvekt eller pakket. KOMMERSIELL OLJE: Ekstra jomfruolivenolje - Ekstra jomfruolivenolje fra økologisk landbruk - Jomfruolivenolje - Olivenolje - Sansaolje - Lampanteolje osv. Landbruksselskapet Tota, i tillegg til å selge sine egne oliven- og oljeprodukter, driver også med kjøp og salg på KOMMISJON eller enkel mellomhandel av de samme. Hvis du er interessert i produktene våre eller har spørsmål, vennligst kontakt salgs-/innkjøpsansvarlig, herr Vincenzo Tota, på følgende nummer.
Italia, San Gennaro-Lucca
... kvintal per dag, etter at enda mer moderne maskiner og utstyr ble tatt i bruk. Ekstra jomfruolivenolje fra Lucca er det typiske produktet fra Frantoio Lenzi. I tillegg produseres det en DOP ekstra jomfruolje og en sitronaromatisk olivenolje, "Limonolio".
...L'Extra virgin olivenolje fra Frantoio Ciccarello er laget av sunne oliven plukket for hånd direkte fra trærne, fra følgende varianter: Biancolilla, Nocellara del Belice og Cerasuola. En annen variant som finnes i området, Giarraffa, kan også utgjøre opptil 5%. Produksjonsområdet strekker seg over det fjellrike området i Alto Agrigentino, preget av en dyp tradisjon innen olivenproduksjon og en svært gammel praksis i produksjonen av Extra virgin olivenolje.
Italia, Fivizzano
Frantoio, behandling av oliven for egen og tredjeparts regning, salg av ekstra jomfru olivenolje og selskapets landbruksprodukter, mel, oliven til olje og i lake, nettbutikk med levering over hele Italia og Europa.
Vi er en familieeid gård med base i høyden av Salento i Carovigno (BR) - Puglia, 160 meter over havet og 5 km fra Adriaterhavet i Sør-Italia. Vi produserer ekstra jomfruolje fra våre egne eiendommer, Masseria Pietrasanta, fra oliventrær som er over tusen år gamle og beskyttet av regionen Puglia, samt aromatiserte oljer laget av ferske oliven knust med ferske trøfler, sitron, rød mandarin...
Italia, Belmonte Mezzagno
Økologisk ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia. Oliosa er et ungt selskap som spesialiserer seg på salg og distribusjon av ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia, produsert og tappet i provinsen Palermo. En økologisk olje uten spor av pesticider eller andre skadelige stoffer, oppnådd ved kaldpressing av sicilianske oliven, med en intens duft og en kraftig smak, tappet i størrelser på 750-500-250-100ml, tilgjengelig også i smaksatt versjon med hvitløk, chili, basilikum, sitron, salvie, rosmarin og oregano.
Italia, Canosa Di Puglia
PRODUKSJON AV ITALIENSK EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE Produsert av oliven i Nord-Puglia, Italia, fra typiske lokale varianter: Coratina, Leccino, Peranzana med høyt polyfenolinnhold.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Italia, Fondi
... fra Pachino, Sorte oliven fra Gaeta, Kapers fra Alicudi. Bedriften og Historien Merket KIRKE, som fra gresk CIRCE, tar navnet fra historien om promontoriet Circeo, et historisk symbol på SUD PONTINO, med den mytologiske gudinnen "MAGA CIRCE" som har personifisert det berømte fjellet og dens fiskeområde, ansett som en av de mest berømte i verden!
Italia, Carpignano Salentino
...kvalitet og de unike smakene fra en "jord" som er brent av solen, utsatt for vinden, kjærtegnet av havet, og beruset av de intense duftene fra "Den middelhavsvegetasjonen" som omgir den. Det ble til i Salento, Italias ytterste punkt, et område rikt på livskraft som, fra "hælen av støvelen", ser ut til å bli mer og mer en "port til Europa". Det ble til i Otranto, en by med tusen ansikter og tusen farger, et mosaikk av tradisjoner og kulturer som har kommet fra alle kanter av Middelhavet. Akkurat som oliven.
Vårt lille familieeide håndverksfirma tilbyr nisjeprodukter til både restaurantbransjen og detaljhandelen, samt til grossister og distributører. Spesielt tilbyr vi ekstra jomfruoljer, ligurisk pesto, oliven og ulike krydder og sauser. Den store erfaringen vi har opparbeidet oss gjennom smaking gjør oss tilgjengelige og nyttige for å engasjere forbrukere og profesjonelle aktører med informasjons-, markedsførings- og opplæringsaktiviteter, også utenfor Italias grenser.
Italia, Castronovo Di Sicilia
...L’Oleificio Milazzo tilbyr forskjellige typer ekstra jomfruolivenolje, produsert utelukkende i innlandet på Sicilia. I tillegg til produksjonen som kommer fra innhøsting og pressing av egne oliven, samarbeider Oleificio Milazzo med noen gårder som har store olivenlunder i området rundt Castelvetrano (TP) med den typiske oliven fra området, vanligvis kalt "Nocellara Del Belice".
Populære land for denne søkefrasen