Italia, Fratta Todina
Vi produserer lykke! Små store mesterverk hvor smaken gjenspeiles i smilet til de som nyter dem. For å oppnå dette søker vi de mest naturlige avlingene, velger de beste råvarene, studerer mindre aggressive og sikrere prosesser, og ikke minst, nyter dag for dag den store lidenskapen som binder oss til dette yrket. Mange produkter å oppdage, alle strengt håndlagde. Gjennom bruk av grundige kontrol...
Portefølje (4)
Italia, Roma
Salve, sono Roberto Ugolini, fondatore della società TrufflEat SRL che opera da più di 10 anni nella commercializzazione di tartufi freschi e prodotti esclusivi italiani di alta qualità, con e senza tartufo. Il mercato del tartufo è in forte espansione, con un trend di crescita di almeno il 12% all'anno. La nostra azienda si occupa della fornitura di prodotti gastronomici per il canale Horeca e ...
Portefølje (9)
Italia, Città Di Castello
...Trøffelolje for pasta, sauser, salater, egg, kjøtt og fisk. Vi jobber også med en olje med 100 % naturlige aromaer! Trøffelolje laget med det beste ekstra jomfruolivenoljen. Bruk bare noen få dråper for å gi en uforvekslelig smak til hver rett: pasta, ris, kjøtt, fylte retter, omeletter, salater.
Portefølje (2)
Italia, Palagianello
Fra våre mange års erfaring innen import, eksport og meglingstjenester for flere selskaper, kan vi skaffe og gi råd samt ta hånd om nesten alle matprodukter for behovene til spesifikke bedrifter eller private personer/sektorer. På grunn av dette har Soledòr besluttet å dele opp hele variasjonen av produkter som kan skaffes til kun noen få, som alltid er håndverksmessige og nødvendige for hverdagsk...
Portefølje (9)
Italia, Trieste
...6 Weck - flasker i modellglass FLACON ® på 290 ml. Ideell for fruktjuicer og grønnsaker, supper, sauser, bruslimonader, fryse-te, gaspachos … Referansen: 5763300 Kapasiteten: 290 ml Åpningen: 60 mm Solgt i pakker med 6 enheter. Sammensatt og lokk levert. Ikke inkludert rustfrie klips. Størrelsen i mm: 140 Kapasiteten i gram: ca. 250 avhengig av produktet. Glasskrukkene for konservering fra WECK...
Portefølje (49)
... lys rød farge, en balansert smak og en lang holdbarhet. Vakre og innbydende for konsum, svarer dattertomaten veldig godt til dagens markedstrend, nemlig kombinasjonen av visuell appell og høye kvalitetsstandarder for fruktene. Takket være sin sødme, er dattertomaten svært allsidig i matlaging, og er utmerket for å lage forskjellige smakfulle oppskrifter: tomatkonserver, sauser eller som snacks i raske forretter. Pakke: 200 g, 250 g, 300 g...
Portefølje (8)
Italia, Foiano Della Chiana
... av samme type kork er det ikke nødvendig med tilbehør for formatbytte. Det er også mulig å få fylleren med skrukorkingssystem, med varm innkapsling eller med aluminium, flaskebånding for vin, etikettering av flasker. Inkludert programmering på kundens etiketter og testing. Vi utfører også installasjon hjemme, på forespørsel, ikke inkludert i prisen på maskinen. VI HAR OGSÅ FYLLINGSMASKINER FOR SYLTETØY, SAUSER, HONNING, TOMATER, FLASKER, GENERELT KRUKKER, INNKAPSLERE, KORKERE OG SLUTT PÅ LINJE.
Portefølje (4)
Italia, Trieste
...Weck® glasskrukker! Glasskrukker med gummitetninger og glasslokk (inkludert). Låseklipsene i rustfritt stål selges separat, fordi de kan gjenbrukes ved hver sterilisering. Weck®-krukkene, serien 'Fête'®, er perfekt tilberedte for kokte retter, frukt, grønnsaker, supper, sauser, juice....
Italia, Forlì
... skall er perfekte å knaske på mens man ser på TV eller nyter cocktails. Til tross for at de anses som en kaloririk matvare, er pistasjnøtter rike på Omega 3 og Omega 6, vitamin E og mange mineraler som er nyttige for kroppens velvære. Pistasjnøtter er naturlig glutenfrie, noe som gjør dem perfekte for de som lider av cøliaki. Ristede pistasjnøtter med skall er svært populære for å lage salte dressinger (pistasjnøttpesto), kremer og sauser for å lage deilige kjøttboller, samt for fantastiske forretter og hovedretter.
Portefølje (50)
Italia, Nave
...Foreslåtte kombinasjoner La Grola passer godt til retter med rødt kjøtt, både stekt og med brune sauser, spesielt lam og geit. I tillegg er den deilig med stuede eller grillede sopp og med lagrede, ikke sterke oster. Notater Det er det ekstraordinære resultatet av møtet mellom to store personligheter: bakken til Grola og de innfødte druene fra Valpolicella. Den utmerkede eksponeringen av...
Portefølje (46)
Italia, Torino
...Ekoterra tilbyr et utvalg av fruktpulver som brukes i en rekke applikasjoner som godteri, sauser, proteinblandinger, fyll og mange andre. Dette er fine pulvere, generelt svært løselige med lang holdbarhet, noe som gjør dem utmerkede for bruk i næringsmiddelindustrien. -Pulver av banan -Pulver av rødbete -Pulver av kiwi -Sitronpulver -Pulver av fersken -Pulver av vannmelon...
Portefølje (10)
Italia, Turin
... konserveringsmidler. PRODUKTBESKRIVELSE Ernæringsrik og allsidig, gir rødbeter en deilig jordaktig smak til både søte og salte retter. Tilgjengelig i både økologisk og konvensjonell form, i skiver eller pulver, blander våre rødbeter seg med andre smaker samtidig som de skiller seg ut ved å gi en vakker mørkerød farge som eliminerer behovet for kunstig farging. Bland frysetørket rødbet i salater, supper og salte sauser. Tilsett rødbetpulver i smoothies og bakverk for et løft av supermaternæring og dyp, rik farge.
Portefølje (10)
Italia, Lauro
... frokostblandinger, salater, sauser, puddinger eller bruke dem for å gi sprøhet og smak til forretter, fiskeretter og kjøttretter. I tillegg er de virkelig verdifulle i konditorfaget og iskremproduksjon, da de utgjør en grunnleggende ingrediens i mange kreasjoner, som kremer, iskrem og kaker. Skrelte og ristede hasselnøtter, i tillegg til å være deilige og uimotståelige, er også gunstige for kroppen vår: de er rike på vitamin E, en antioksidant som er nyttig for forebygging av visse typer kreft, og de er en utmerket kilde til fosfor, kalium, kalsium og proteiner.
Portefølje (10)
Italia, Campello Sul Clitunno
... av de fleste ganer, også av barn. Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvitt kjøtt, belgfruktsupper, grønnsaker. På stekt kjøtt, sjømatssalater, sauser og emulsjoner. Ved matlaging brukes den til å lage sauser, dipp og fritert mat.
Portefølje (9)
Italia, Giarre
...Pachino-dop-tomaten representerer eksellensen innen landbruksproduksjon i det sørøstlige Sicilia. En grønnsak med en søtlig smak og en intens rød farge, som er egnet til bruk i kjøkkenet for alle typer retter, fra aperitiffer til salater, og videre til sauser. Dop-merket gjør den unik og uforlignelig i smak. Tilgjengelig nesten hele året, men eksellensen nås i sommersesongen.
Portefølje (9)
Italia, Orsogna
... fisk, omeletter og frittata, tilberedning av sauser og dressinger, smørbrød, snacks til aperitiff, garnityr, pizza og calzone. Maksimal holdbarhet: 24 måneder fra produksjonsdato. Tilgjengelighet: Generelt alltid tilgjengelig. Oppbevaringsmetode: Når åpnet, dekk til med ekstra jomfruolje, oppbevar i kjøleskap og bruk innen få dager. INGREDIENSER: Svart trøffel (Tuber Aestivum); Ekstra jomfruolje; Salt; Aromastoffer; Antioksidant: Askorbinsyre. Boks med 6 stk.
Portefølje (9)
Italia, Palagonia
... ligger mellom 6 og 12 %, eksklusive eventuell tilsatt salt. Brukes som en klar base for tilberedning av sauser eller for industriell viderebehandling.","Sacco asettico in Accoppiato alluminoplastico":"Aseptisk pose i aluminium-plastkompositt","Caratteristiche:":"Egenskaper:","Imballo:":"Emballasje:"}...
Portefølje (55)
Italia, Trieste
...Nyheter: 6 WECK Bobine® glasskrukker på 700 ml med glasslokk og tetning (klips ikke inkludert). Glasskrukkene i WECK Bobine®-serien er de nyeste fra Weck. Disse krukkene med sitt originale og elegante design vil være perfekte for alle dine juicer, frukter, supper, sauser, tilberedte retter,…...
Italia, Trieste
...6 flasker WECK Flacon® 540 ml med lokk i glass og gummiringer (klips ikke inkludert). Ideell for fruktjuicer og grønnsaker, supper, sauser, lemonade, iste, gaspacho… Referanse: 5764308 Kapasitet: 540 ml Åpning: 60 mm Solgt i pakker med 6 enheter. Inkluderer pakning og lokk. Rustfrie klips ikke inkludert. Høyde i mm: 184 Kapasitet i gram: 500 gr. omtrent avhengig av produktets tetthet. Alle krukkene i WECK-serien er laget av glass som kan resirkuleres, uten bly, ftalater og Bisfenol. Pakningene er laget av naturlig gummi.
Italia, Calenzano
Probios, et ledende selskap i Italia innen distribusjon av økologiske vegetarianske matvarer, har siden 1978, året for sin grunnleggelse, fremmet dyrking av råvarer med respekt for mennesket og naturen, og har i mange år også viet seg til utvikling og markedsføring av økologiske produktlinjer tilpasset de som må følge spesifikke kostholdsregimer. Selskapet, med hovedkontor i Firenze, er til stede ...
Portefølje (1)
Italia, Mirabella Imbaccari
...Lagde med omsorg for håndverk, våre blandinger med aromatiske urter fra Sicilia og krydder, rike på duft og aroma. Inkluderer også: Krydder til Fisk, Krydder til Poteter, Krydder til Sauser, Krydder til Spaghetti. Uunnværlige på kjøkkenet, for å gi et preg av smak og aroma til hver rett. Forskjellen ligger i våre naturlige og duftende urter, som gjør det mulig å tilby krydder med autentisk smak fra Sicilia. Tilgjengelig i glasskrukker, doseringsbeholdere, PET-bokser og poser. Formater for detaljhandel, spesialbutikker, delikatesseforretninger, dagligvarehandel, engros.
Italia, Gravina di Catania
...Passata di pomodoro med en intens og ekte smak, som representerer den perfekte kombinasjonen av tradisjonen i det italienske kjøkkenet og oppmerksomheten for miljøet. Krydder egnet for tilberedning av sauser, gryteretter og ragù. Ideell for krydder til pizza og lignende matretter. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uten konserveringsmidler og uten tilsatt sukker. Etikett på 4 språk: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhet: 36 måneder fra produksjonsdato.
Portefølje (6)
Italia, Campobasso
... når som helst og hvor som helst. Sammenlignet med andre autoklaver for sterilisering fra Frigojollinox, kan man med STERYcook også koke, dampe og koke som med en vanlig kjele. Den doble veggen med termisk væske bidrar til en jevn varmefordeling på veggene og bunnen med en dekkende temperaturledning. Produksjonen av jevninger, supper, sauser og mer er veldig enkel, takket være den ekstreme enkelheten i hvordan man kan håndtere anlegget selv med store mengder.
Italia, San Donaci
...Druetype: 100% Negroamaro. Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Vinen er laget ved fermentering av Negroamaro-druer i stål, og den er tørr og har en vedvarende smak. På nesen kommer det frem aromaer av røde frukter som rips, svart morbær, bjørnebær og morell, samt balsamiske toner fra middelhavsplanten. Takket være strukturen i tanninene, som ikke er for påtrengende, har den god allsidighet og passer godt til lagrede spekemat og middels lagrede oster, kjøttretter, både hvitt og rødt kjøtt, samt sauser og steker.
Portefølje (5)
Italia, Trento
... 500 ml vann og la det koke i et par minutter. Terningen kan også tilsettes maten under tilberedningen i ønsket mengde, for å berike og fremheve smaken av supper, minestrone, kokte grønnsaker, sauser, ragù, kjøtt, risotto, egg, osv.
Portefølje (9)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det krydret med rosmarin og salvie for å gjøre kjøttet enda mer smakfullt. Modningen, som varer fra 60 til 90 dager, skjer i miljøer med optimal klima og fuktighet. Det brukes i matlaging i ulike oppskrifter og sauser: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for å nevne noen av de mest kjente.
Portefølje (10)
Produksjonen av skinke og "culatello" Rosa dell'Angelo er spesiell helt fra starten av. Kjøttet har forskjellige kvaliteter, på grunn av den utendørs oppdrettsmetoden og den gamle, helt håndlagde prosessen, med kun salt og lang modning. Våre svarte griser av gamle raser som nesten er helt utdødd, er frie til å beite i skogene. Frie under sol, vind og regn. Frie til å uttrykke sin instinkt. Frie ti...
Portefølje (10)
Italia, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Fra en nøye utvalg av de beste kornene fra Sicilia, oppstår CONCHIGLIONI. Behandlingsprosessen skjer med bruk av kaldt vann for å sikre optimal koketid for pastaen. Bronsepressingen skaper små riper på overflaten av pastaen, noe som gjør den i stand til å holde på sauser og krydder på en eksepsjonell måte. Pastaen tørkes også sakte ved lav temperatur for å bevare de organoleptiske egenskapene og næringsstoffene. Conchiglioni er en bronsepresset pasta, med en håndverksmessig produksjon. Koketid 9 /11 minutter...
Samsvarende produkter
Conchiglione
Conchiglione
Andre produkter
Produktbrosjyre
Produktbrosjyre

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play