Italia, Palagonia
...og pistasj-cassata, mini ricotta-cassater. Søte smørbare kremer, pistasjkrem, mandelkrem, hasselnøttkrem, nougat, kaffe, sitron. Syltetøy av sitron, blodappelsin, lysegule appelsiner, mandarin, løk, fersken, tomat, appelsiner og gurkemeie, sitron og ingefær. Ekstra syltetøy av fikenkaktus, pærer med valnøtter og kanel, av morbær. Typiske sicilianske konserver, patéer, pasta- eller forretter...
Portefølje (55)
Italia, Bibbiano
...Ostefabrikken har adresse i Via Vittorio Veneto 4, naturligvis i Bibbiano (RE), og hver dag produseres det i gjennomsnitt 16 former av Parmigiano Reggiano (nesten seks tusen i løpet av et år), merket med registreringsnummer 629. I butikken: "La corte del Parmiggiano Reggiano" foregår det direkte salg til publikum av Parmiggiano Reggiano, smør og ricotta. Til tross for hva som har skjedd i andre...
Italia, Carini
Ricocrem er et historisk selskap fra Sicilia som er ledende innen produksjon og salg av frossen søt ricotta-krem og cannoli-sett for privatpersoner, konditorier og cateringbedrifter. Et selskap med et moderne produksjonssystem som har gjort det mulig å kombinere tradisjon og innovasjon for å sikre produkter av høy kvalitet. Oppdag produktene, distribusjonskjeden, de nyeste nyhetene og kommende arrangementer.
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
...Niddere, Farfallamaskiner, Maskiner for Orecchiette og Trofie, osv. … Vi er også i stand til å åpne komplette butikker og laboratorier for fersk pasta; samt å reise til stedet for installasjon og undervisning med oppskrifter for de mindre erfarne (med et stort utvalg av fyllinger, fra klassiske kjøttfyllinger, til ricotta, urter, laks, osv.), basert på over tjue års erfaring som produsenter av pasta og ravioli.
...Il Caffè delle Rose, som ligger nær den sentrale plassen i Marina di Ragusa, en kjent turistby ved sjøen, 20 km fra Ragusa, tilbyr sine kunder konditorvarer og iskrem laget av helt håndverksmessige prosesser med råvarer. Det har faktisk tre laboratorier: ett for iskrem og granita, ett for bakevarer, og ett for fersk konditori. Konditoriet tilbyr, i tillegg til de klassiske mignonene med krem og ricotta, fruktkjeks, crêpes, tiramisù, og de originale "skje-dessertene" presentert i deilige enportionsglass.
... mest urørte områdene i Italia, hjemlandet til "Det mediterranske kostholdet", som lenge har vært inkludert av UNESCO på listen over immaterielt kulturarv for menneskeheten. Selskapets styrke er basert på bruken av tradisjonelle metoder, en grundig kunnskap om husdyrhold, og gjennomføringen av alle faser av produksjonsprosessen internt. Blant produktene fremhever vi mozzarella laget av bøffelmelk, mozzarella med myrte (mortella), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavalli og yoghurt.
Vårt håndverksbakeri produserer klassiske tradisjonelle sicilianske søtsaker som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søtsaker med fersk ricotta, krem, sjokolade, pistasjnøtter, mandelmasse, samt håndlagde panettoni og påskekyllinger. En begrenset produksjon av typiske sicilianske søtsaker, tilgjengelig fra et familiedrevet siciliansk bakeri, som lager søtsakene i sitt eget verksted...
Italia, Ficarazzi
Fabrikk for Sicilianske Cannoli. Produksjon, salg av skinn, kjeks (skall) til sicilianske cannoli. Produksjon og engros salg, samt direkte til konditorier, av skinn og kjeks (skall) til sicilianske cannoli. Et sprang inn i fremtiden for den sicilianske søte tradisjonen. Kunsten av den velkjente desserten med ricotta-krem finner sitt tilholdssted i produksjonen av kjeks fra “La Palermitana Cannoli”.
Italia, Sambuca Di Sicilia
... OGSÅ KJØPES I ENKELTPORJONER PÅ 100g (granita av svarte morbær, granita av mandel, granita av sitron, granita av kaktusfiken, granita av fiken, granita av sjokolade, granita av hasselnøtt... osv...) HÅNDVERKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTASJ (EKT PISTASJ FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AV PANTELLERIA VIN) SVART TRØFLER HVIT TRØFLER BOSS CAKE (DEN BESTESELGENDE) DEN BESTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSSNE KAKER 1) TRE TYPER KJØTTPAI (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE PAIER) 2) RICOTTA SMULER 3) 21 ANDRE KAKER BOSS...
Italia, Viareggio
... den ferske ricotta-raviolen, fiske-raviolen, gresskar-raviolen, samt potetvarianten og de vegetarianske alternativene. Vi har CE-merke for salg og legger stor vekt på overholdelse av H.A.C.C.P for å sikre ansvarlig produksjon. Kom og besøk oss også for detaljhandel, hvor du vil finne utmerkede sauser, lasagne, fylte muslinger og mye mer.....
Italia, Mugnano Di Napoli
...høykvalitets ingredienser, kommer halvfabrikataene i ulike former, størrelser og vekter, inkludert rullet, i ampullform, åpne eller lukkede. Fyllingene til søte og salte retter gjenspeiler smakene og duftene fra Napoli, som ricotta, sjokolade, kremen til bakverk, syltetøy og moreller for de søte, samt de sterke og markante smakene fra de salte, som pølser, blandede kjøttpålegg, kokt skinke, ricotta og spinat, tunfisk, gateau og mye mer. Halvfabrikataene pakkes i henhold til snitt og vekter som varierer mellom store, mellomstore, mini og til og med mikro.
Italia, Castelvolturno
LANDBRUKSSELSKAP FOR PRODUKSJON OG SALG AV MOZZARELLA FRA BUFALAKAMPA FIORDILATTE RICOTTA MATVARER CASTELVOLTURNO PINETA MARE BUFALITOS TV-REKLAME PARADISE VIA DEGLI OLEANDRI PINETA MARE ENGROSSALG OG DETALJSALES AV MOZZARELLA FRA BUFALA KONTROLLERT OG UTVALGT PRODUKT EKTEN MOZZARELLA FRA BUFALAKAMPA...
Italia, Paganico
AZ.AGRICOLA med egen produksjon av sauemelk og bearbeiding til Pecorino, Ricotta, Ravaggiolo og forskjellige aromatiserte Pecorinoer. Direkte salg. Leveranser og forsendelser i Italia og utlandet. Smaksprøver tilgjengelig på forespørsel.
... vi kun durumhvete og spekemat, ricotta, kjøtt, grønnsaker og andre råvarer direkte fra produsentene til vår ferske pasta. Det vi ønsker å tilby våre kunder er eksellensen av våre produkter. Punkt... og Pasta!
Italia, Montella
Restauranten Pepenero i Montella, i provinsen Avellino, vekker nostalgi for de gode tingene fra fortiden og tradisjonene, og gir dem en ny vri uten å forvrenge dem, med ekstraordinære resultater. Også fisken spiller en hovedrolle i en spesielt vellykket kombinasjon mellom hav og fjell. Spesialitetene spenner fra scialatielli med kantareller og trøffel, til ravioli med ricotta. Fra entrecôte med...
Italia, Ancona
...FERSKPASTA, RIS, KAFFE, SKIVER AV OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKER, NØTTER, BRIOCHE, CROISSANT, GODTERI, KRYDDER, URTER, KJØTT, TØRKEDE FRUKTER, PÅSKEEGG, JULEKURVER, KJEMIKALIER, DYREFOR, ANTI-GRITTEGAMER, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.
Italia, Palermo
Real Food Sicily er et selskap dedikert til produksjon og salg av typiske sicilianske produkter. Vi tilbyr kun utvalgte produkter fra de beste selskapene, vi produserer ricotta, skinn til cannoli, kikerter og finmalt mel, typiske konserver, og pasta laget med bronseformer. RealFoodSicily er et selskap med mye erfaring. Vi jobber med italienske matvarer, spesielt de sicilianske, som vi har valgt...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., melken fra Roma: et selskap spesialisert på produksjon og bearbeiding av fersk melk i Roma, fersk melk med høy fordøyelighet, UHT-melk, yoghurt, fløte, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, melk- og kakao-pudding, melk av høy kvalitet.
Italia, San Valentino Torio
... produksjonslinjen er de frosne kakene: ricotta og pære, caprese, pastiera di grano, babà, cappuccino, sacher, nutellosa, profitteroles, cubana, brasiliana og mange andre delikatesser som bare venter på å bli smakt.... Prøv for å tro!
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
...Masseria Fontana Ramata er et landbruks- og zootechnics selskap (bøffelfarm) som ligger i Sør-Italia med nesten 100 års historie. Selskapet produserer "mozzarella", "ricotta", "stracchino" og "scamorza" utelukkende fra bøffelmelk som kommer fra egen gård. Produktene fra Masseria Fontana Ramata er oster av svært høy kvalitet. Hele produksjonsprosessen er kontrollert; fra urtedyrking, oppdrett av bøfler, til produksjon av bøffelmelk for å oppnå den ferske og deilige mozzarellaen.
Andre produkter
Bøffelmozzarella
Bøffelmozzarella
Portefølje (1)
Produksjon og salg av mozzarella for pizzeriaer, bocconcini, røkt ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Italia, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produserer de tradisjonelle tortellini fra Valeggio sul Mincio. Den ferske pastaen fra Pastificio al Ponte brukes til å produsere en serie produkter som henter inspirasjon fra den kulinariske tradisjonen i Verona og Mantova: Klassiske kjøtttortellini, Tortellini med lokal gresskar, Tortellini med ricotta og spinat, Tortellini med ricotta og rød radicchio IGP.
Produserer mozzarella, ricotta, provolone...
...Da Ferdinando Bagarani startet osteproduksjonen Mamma Maremma, var det lite mer enn et verksted hvor det hovedsakelig ble produsert ricotta og et par varianter av caciotte. I løpet av et halvt århundre har utvalget blitt beriket med smaker og konsistenser forankret i tradisjonen og typisiteten til området. Den Maremma som ble feiret i maleriene til Macchiaioli, og som Giosué Carducci beskrev som "det søte landet".
Italia, Bagnarola di Budrio
... med våre egne merker, og i noen tilfeller garanterer vi også eksklusivitet for området; naturligvis jobber vi med private label på forespørsel, med konkurransedyktige priser og leveringstider. Vi har standardformater: Tortellini med spekeskinke, med kjøtt, Tortelloni med kjøtt, ricotta og spinat, med oster - Ravioli, sopp, oster, ricotta og spinat. Vi har også "SPESIALITETER"; Saccottini med trøffel, spekeskinke og ruccola, tomat mozzarella basilikum. I tillegg produserer vi Halal-pasta og sertifisert Kosher.
Produksjon og direkte salg samt engros av mozzarella, ricotta og ost...
Italia, Napoli
... mål for øye: å tilby produkter av høyeste kvalitet. Faktisk er alle produktene vi distribuerer sertifisert av EØS med DOP, DOC, IGP-merker og 100 % laget i Italia, og de har alle de andre sertifiseringene som kreves av EØS-regelverket. Vårt selskap tilbyr sine kunder typiske produkter fra Campania, som den mytiske Mozzarella di Bufala, Bufala Ricotta, og viner fra vår tradisjon, som Falanghina.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play