... en langvarig motstand av vegetale toner. Coratina olivenolje bør nytes og verdsettes for de unike og uforvekslelige smakene og aromaene den gir. Det er mange matvarer som passer godt sammen med denne oljen med en viktig og bestemt smak. I matlaging anbefales den til dressing av grønnsaker og grillet kjøtt, steinsopp, men også til supper med blandede belgfrukter, salat-tomater og spesielt til sesongens oster. Coratina olivenolje har også det høyeste innholdet av oljesyre som motvirker dårlig kolesterol.
Portefølje (6)
Italia, Campobasso
... gjør det mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av alle slag, så lenge de er i passende matbeholdere; det gjør det også mulig å koke opp til 100°C med damp, i vann eller i andre væsker. BM50 EASY-D har et enkeltkar for matlaging og sterilisering av matvarer. Det tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst.
... lys rød farge, en balansert smak og en lang holdbarhet. Vakre og innbydende for konsum, svarer dattertomaten veldig godt til dagens markedstrend, nemlig kombinasjonen av visuell appell og høye kvalitetsstandarder for fruktene. Takket være sin sødme, er dattertomaten svært allsidig i matlaging, og er utmerket for å lage forskjellige smakfulle oppskrifter: tomatkonserver, sauser eller som snacks i raske forretter. Pakke: 200 g, 250 g, 300 g...
Portefølje (8)
Italia, Vigonza
...tvert imot, og den trenger ikke nødvendigvis å være plassert i sentrum av en by. Alt dette resulterer i lavere driftskostnader. Alle våre tjenester for de som blir affiliate, er helt gratis og inkluderer: – Rådgivning om oppstart av virksomheten – Kurs i tilberedning og smaking av te – Kurs i tilberedning og smaking av kaffe – Kurs om bruk av krydder i matlaging Og mye mer! For mer informasjon, vennligst besøk nettstedet vårt.
Portefølje (4)
Italia, Mortara
... perlet ris). Mange gourmetkokker anser det som risets konge i matlaging. Dets berømmelse kommer fra den eksepsjonelle tettheten av de store, avlange kornene med en liten sentral del, det høye innholdet av amylose som nærmer seg 24% av totalt stivelse, og den utmerkede balansen mellom god væskeabsorpsjon og lav stivelsestap. Det er ideelt for risotto, timbaler og ris med saus. Det blir ikke overkokt, og kornet smuldrer ikke. På grunn av disse egenskapene foretrekkes det i høyere matlaging.
Portefølje (3)
...Kokosnøtt er en viktig matvare i vårt land. Det er ikke bare en frukt som gir oss forfriskning fra den tropiske varmen, men det er også en grunnleggende ingrediens i indonesisk matlaging. For eksempel kan vi fra denne frukten produsere kokosmelk, kalt "santan", som brukes i tilberedningen av våre retter. I tillegg kan vi også produsere kokossukker fra kokosnøtten, et naturlig søtningsmiddel som...
Portefølje (10)
Italia, Acquaviva Picena
...De tørre sausene lages uten bruk av komfyr. Den enkle og raske tilberedningen gjør dem unike når det gjelder kostnader og kvalitet. De passer til alle bruksområder i matlaging, som krydder, sauser, fyll, topping og deig med andre ingredienser. Tilberedning: Bland 100 g av tørre blandingen, tilsett 200/300 g vann, avhengig av ønsket konsistens, og 10 g fersk pecorino. Stabil i ovn, ved nedkjøling og frysing.
Portefølje (3)
Italia, Casorezzo
SIABS Srl er spesialisert i utviklingen av innovative strålingsanlegg for oppvarming av industribygg, idrettsanlegg, steder for tilbedelse, restauranter og hoteller. Oppvarmingsanleggene designet av SIABS kan brukes i mange sammenhenger: vi lager strålingspaneler for å varme opp steder for tilbedelse, utendørsområder for kommersielle aktiviteter som barer, restauranter og nattklubber. Selskapet ...
Portefølje (10)
Italia, Mezzolombardo
... med det mobile kjøkkenet kan man utføre alle typer matlaging og forberedelse. Distribusjonen av varme og kalde retter på stedet skjer i full overensstemmelse med hygieniske og helsemessige forskrifter, og garanterer dermed produkter av høy kvalitet. Det mobile kjøkkenet kan brukes til enhver type arrangement, for eksempel: show cooking, messer, konferanser, møter, bryllup og høytider generelt, men også for naturkatastrofer og nødsituasjoner.
Portefølje (8)
Italia, Giugliano In Campania
...Piastra singola media i glatt støpejern LM1 Beckers er et høykvalitetsprodukt designet for å sikre jevn og perfekt matlaging. Laget av støpejern, er dette verktøyet ideelt for restauranter og profesjonelle kjøkken, hvor kvaliteten på matlagingen er avgjørende. Den glatte overflaten gjør det mulig å oppnå utmerkede resultater med en rekke matvarer, fra smørbrød til kjøtt, noe som gjør den til et...
Portefølje (4)
...Nøtter Ristet 100% "Nocciola Piemonte I.G.P." fra Langhe. Medium-risting - Nøtter Ristet 100% "Nocciola Piemonte I.G.P." fra Langhe. Utmerket både i matlaging for søte og salte retter, samt som snacks. Etter skallfjerning blir nøttene ristet og frarøvet skallet. Medium-lett risting. Tilgjengelig på forespørsel med forskjellige ristingsgrader. Oppbevares i intakt vakuumpakning på et kjølig og tørt sted, beskyttet mot lys i maksimalt 12 måneder. Næringsverdier per 100g av produktet: Energi 671 kcal / 2807 kj Fett 64g hvorav mettet 4g Karbohydrater 17g hvorav sukker 4g Proteiner 14g Fiber 8g...
Portefølje (3)
Italia, Lauro
...De naturlige, usaltede pistasjnøttene er en ekte delikatesse. De er verken saltet eller ristet, og er derfor et fantastisk naturlig middel for helsen vår: det holder med bare 3 nøtter om dagen for å få i seg de viktigste helsefordelene: vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, C, jern, fosfor, kalium og kobber. I tillegg er pistasjnøtten et veldig allsidig ingrediens og mye brukt i matlaging, spesielt i...
Portefølje (10)
Italia, Noci
...Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.
Portefølje (10)
Italia, Brusaporto
...Casonsei (eller casoncelli) er en av de mest kjente rettene i bergamasisk matlaging. Denne retten med fylt pasta ble laget for å bruke opp rester av svine- og storfekjøtt. Produktet har blitt beriket gjennom årene med tillegg av: amaretti, rosiner og sitronskall. "Casonsèi de la Bergamasca" fra Pastificio Davena er sertifisert med merket "Bergamo Città dei Mille... Sapori" utstedt av Handelskammeret. Tilgjengelig i pakker på 250g og 500g.
Portefølje (10)
Italia, Campello Sul Clitunno
... av de fleste ganer, også av barn. Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvitt kjøtt, belgfruktsupper, grønnsaker. På stekt kjøtt, sjømatssalater, sauser og emulsjoner. Ved matlaging brukes den til å lage sauser, dipp og fritert mat.
Portefølje (9)
Italia, Scarlino
...Sale in Gocce er det første flytende saltet med lavt natriuminnhold som er utvunnet fra havvann. Takket være et innovativt produksjonssystem som gjør det mulig å fjerne overflødig natrium og bevare alle de gunstige egenskapene til de naturlige sporstoffene som finnes i havvann. Sale in Gocce beholder den samme smaken som tradisjonelt salt. BRUKSANVISNING Sale in Gocce brukes som en total erstatning for vanlig salt. Det er krydder både for matlaging og for å smake til maten direkte. Dosering: 2,5 ml Sale in Gocce svarer til 1 g vanlig salt.
Portefølje (7)
Italia, Giarre
...Fragola di Marsala er et produkt av den sicilianske landbrukskulturen, dyrket utelukkende i slettene i Trapani. Frukten får en livlig rød farge og en svært søt smak, som er egnet for å bli servert på bordet, samt til bruk i matlaging. Den mest produktive perioden varer fra mars til mai.
Portefølje (9)
...5100 Horisontale Strøm Termostatiske Ovnene fra Galli, egnet for dine applikasjoner: presis termostatering, oppvarming, tørking, polymerisering, ekspansjon, matlaging, stabilisering, temperering, fiksering, liming, varmebehandling, akselerert aldring, sterilisering, burn-in, behandling i inert atmosfære. Laget i Italia Temperaturområde fra T.Amb. +10°C til +120°C, +260°C, +350°C Standardstørrelser og volum fra 300L til 3000L Tilpassede størrelser og BiSpoked volum for å passe dine spesifikke krav.
Portefølje (4)
Italia, Ponte Galeria
...Det er en brødsmulder laget av brødflak, typisk for japansk matlaging, brukt til å tilberede fritert mat, enten alene som en vanlig panering, eller tilsatt tempura. Nipponia Panko produseres etter tradisjon, ved å bruke hvitt brød som er spesiallaget for å bli redusert til flak i varierende størrelse, uten tilstedeværelse av brødskorpe, for å lage en panering uten sammenligning. Takket være størrelsen på de grovt malte brødflakene, vil paneringen bli lettere, tørrere og sprøere.
Portefølje (8)
Italia, Ispra
Italia, Trieste
...12 Moldkrukker Weck Gourmets 300 ml. Lokks og gummiringer inkludert. Klemmer ikke inkludert. Utstyrt med lokk av glass og gummiringer, diameter 120 mm. En bredere og flatere konserveringskrukke, tilpasset de tiltenkte produktene med matlaging og salg som skal utføres, spis med tallerkenen! Inkluderte lokk og pakninger. ADVARSEL: Klemmer i rustfritt stål ikke inkludert. Selges separat. Garanti for at de er uten BPA, bly og ftalater.
Italia, Pontecagnano
...Det er bra fordi… Det inneholder: vann, mye fiber, vitaminene B1, B2, B6 og C, mineraler som kalsium, jern, magnesium, kalium og kobber, mikroelementer som selen, karotenoider. Vitamin C styrker immunforsvaret, og B-vitaminene er gode for nerver og hud. I matlaging kan kålrot brukes på ulike måter, både rå og kokt. Vanligvis kokes den fortykkede delen av stilken, men bladene inneholder tre ganger så mye vitaminer. Så bruk dem blanchert i saltet vann for å gi smak til omeletter eller supper.
Samsvarende produkter
Rappini
Rappini
Andre produkter
Ruccola
Ruccola
Portefølje (2)
Italia, Gravina di Catania
...Sausen klar til middelhavsstil er laget med ferske cherrytomater, dyrket etter de høyeste standardene for økologisk landbruk, og beriket med et utvalg av aromatiske krydder, som oregano, basilikum og chili. Klar til bruk som pastasaus og trenger bare å varmes opp. Ingen matlaging nødvendig. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 3/4 dager. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uten konserveringsmidler og uten tilsatt sukker. Etikett på 4 språk: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhet: 36 måneder fra produksjonsdato.
Portefølje (6)
Italia, Rome
... tradisjonelle italienske retter, hjemmelaget pasta eller pizza, med hjelp fra vår kokk. Du vil nyte å blande ingredienser og smaker for å lage din favorittpizza eller pasta, smake på forskjellige oppskrifter og lære "hemmelighetene" bak italiensk matlaging. Når du er ferdig, vil du endelig smake på det du har laget for å oppdage dine evner som italiensk "pizza"- eller "pasta"-maker. Alt akkompagnert av et utvalg av de beste vinene fra Lazio-regionen. En virkelig unik opplevelse med lidenskap for italiensk matlaging.
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata og håndlaget mozzarella tilgjengelig i: Nodini, Treccia med vekt også på forespørsel fra kunden. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Helt håndlaget, pasta filata inneholder et delikat hjerte av stracciatella og krem. Håndlaget ricotta laget av melk fra melkekyr. Behagelig rik og kremet, spesielt egnet for bruk i matlaging. Mascarpone: Fersk laget utelukkende av krem fra melkekyr, uten konserveringsmidler.
Portefølje (7)
Italia, Amelia
...Markedsføringen av produktet skjer i stigmaer ved å pakke det under ett varemerke som identifiserer opprinnelsen: Saffran fra Cascia – Ren Saffran fra Umbria. Fra 1300 til 1500 var saffran godt kjent over hele Valnerina-området. På den tiden var saffran, brukt for sine terapeutiske egenskaper, som fargestoff og som smakstilsetning i matlaging, sentrum for handelen i hele området, slik at det...
Italia, Lissone
... rommet ble det valgt en høyglans hvit "trafikk" finish for dørene. I kjøkkenet er det satt opp et lite snackområde med benkeplate laget av høyglans teknisk marmor i gråtoner. Håndtak med børstet stålfinish. Bak kokeplaten er det plassert en plate i teknisk marmor for å beskytte veggen mot varme og sprut under matlaging. Det er tydelig fravær av fliser mellom underskapene og overskapene, og det er valgt å bruke en høyglans, vannbestandig harpiks.
Portefølje (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det krydret med rosmarin og salvie for å gjøre kjøttet enda mer smakfullt. Modningen, som varer fra 60 til 90 dager, skjer i miljøer med optimal klima og fuktighet. Det brukes i matlaging i ulike oppskrifter og sauser: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for å nevne noen av de mest kjente.
Portefølje (10)
Italia, Maruggio
... ekstra jomfruolivenolje fra Olive Armonico til moderat smakfulle retter. Ideell for bruk på spisebordet for å berike delikate retter som Bresaola og friske salater, er den også utmerket i matlaging for å krydre fisk, risotto, pasta og steker. Den anbefales for alle retter der oljen har som oppgave å forbedre essensen uten å dekke over smakene.
Portefølje (8)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play