Italia, Marmirolo
...PASTAPIU er en Type '00' hvetemel for å lage fersk pasta. Med sin utmerkede plastisitet og elastisitet, takket være sitt høye proteininnhold, skiller PASTAPIU seg ut med sin jevne kornstruktur og mindre enn 0,45 % aske, og er dermed ideell for å lage fersk pasta som kan beholde fargen i flere dager. PASTAPIU er den ideelle ingrediensen for å lage tradisjonell fersk pasta i alle sine utallige former og typer, inkludert butterdeig, presset pasta, gnocchi, trofie, og fylte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli og mange andre.
Portefølje (56)
Italia, Canelli
... lineær transportbånd med motorisert drift og sluttakkumuleringsplate. -Pneumatisk gruppe for beholderintersept og separasjon. -Volumetrisk doseringsenhet egnet for tette væsker som honning, fruktjuicer, syltetøy, sauser, pastaer, pâtéer, dressinger, smeltede oster, kremer, osv., justerbar fra 40 til 1000 cc. -Pneumatisk kapsler med lav rotasjonshastighet og justerbart dreiemoment. Maskinen krever ikke formatendring for beholdere av forskjellige former og størrelser, kun for kapsler med forskjellige diametre. Versjoner for høyere produksjoner er også tilgjengelige.
Portefølje (111)
Italia, Forlì
... lage supper og gryteretter med grønnsaker, men kan også brukes i tilberedningen av spesielle pastaer som pizzoccheri eller polenta taragna. Med rå bokhvete er det også mulig å lage utmerket brød. De skrelte bokhvete-frøene trenger ikke å bløtlegges; det er tilstrekkelig å skylle dem under rennende vann og koke dem i en gryte med saltet vann (forhold: 1 del bokhvete og 2 deler vann) i 20-30 minutter, til vannet er helt absorbert.
Portefølje (50)
Italia, Turin
...Vi tilbyr høykvalitets italienske økologiske tomatprodukter, som terninger, puréer, halvkoncentrerte og konsentrerte pastaer med ulike Brix-nivåer, laget med økologiske tomater for B2B bulk, detaljhandel og HORECA-sektorene i ulike emballasjer ved bruk av aseptisk fylling som sikrer optimal hygiene og bevaring.
Portefølje (10)
Italia, Orsogna
...Produkt for restaurant, pizzeria, catering. Egenskaper: Fint skivet svart trøffel (Tuber Aestivum) bevart i ekstra jomfruolje og et lite dryss salt. Anbefalt dosering: 10/15 g per person. Nyttige tips: Produktet er klart til bruk. Bruk: Som krydder til pastaretter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fylte pastaer osv.), til fyll i pasta og salte retter, carpaccio av kjøtt og...
Portefølje (9)
Italia, Prato
... svarte varianter av ulike typer for produksjon av fiberplater, fargede papirer, med utmerket dispergerbarhet og høy fargeintensitet. Tilgjengelig både i pulverform og granuler eller i vannbasert dispersjon. Ved å stole på tredjepartsbehandlinger, er noen typer svarte også tilgjengelige i vannbasert dispersjon i ulike konsentrasjoner for forskjellige applikasjoner, som trykkpastor, blekk, ledende pastaer, tilsetningsstoffer for å gi svart farge og UV-skjerming.
Portefølje (6)
Italia, Civitanova Marche
...En av de grunnleggende egenskapene til MAGNOLIAPAV er at den er svært tilpassbar når det gjelder farge. Den beskyttende behandlingen er faktisk tilgjengelig med naturlig, matt eller blank effekt. Under blandingsfasen er det mulig å tilsette fargede pastaer for å oppnå en unik og personlig farge. Det er også derfor MAGNOLIAPAV er perfekt for alle typer gulv som krever ensartethet, som for...
Italia, Castelnovo Di Sotto
Restauranten Da Poli ved stasjonen har en tradisjon på over førti år i det gastronomiske landskapet i Reggio Emilia og omegn. Ligger i en gammel jernbanestasjon fra tidlig 1900-tall, som er nøye restaurert, tilbyr denne restauranten, i tillegg til retter fra den emilianske tradisjonen, preget av håndlagde pastaer og kvaliteten på de utvalgte råvarene, et raffinert utvalg av oppskrifter med fersk...
Italia, Sant'ilario D'enza
... egenskapene som tilskrives kvalitets ozonisert olje (ozonolje eller ozonert olje). Innovares er nå sertifisert ISO 22716 (GMP) for følgende aktiviteter: Produksjon av kosmetikk basert på vegetabilske oljer ozonisert av selskapet, i følgende former: oljer, tørre oljer, oljespray, emulsjoner, lipogeler, hydrogeler, salver, kosmetiske pastaer.
Italia, Bronte
DOSicily er det perfekte verktøyet for kommersielle aktiviteter som iskrembutikker, konditorier og restauranter, med en liste over halvfabrikata laget av pistasjnøtter og rene pastaer for tilberedning av fantastiske pistasjis, sicilianske granita med pistasjnøtter, pestoer og kremer av pistasjnøtter for fersk pasta og deilige fyllinger. Og hva med pistasjnøtten i alle sine former, i skall...
Vår matlaging gjenspeiler tradisjonen og området som omgir oss. På menyen vår mangler det aldri cappelletti i kraft, tortelli, ovnsbakte pastaer, steker og kokte retter, tilberedt etter ønske med aromaene fra våre skoger (sopp og trøfler), i tillegg til et bredt utvalg av pizzaer for alle smaker. Restauranten La Collina, som drives helt av familien, tilbyr typisk emiliansk mat. Vi er oppmerksomme...
Italia, Grassobbio
...geléer og sjokoladeoverdragelser) og Sucrea (linje med aromaer og aromatiske pastaer, kremer, stabilisatorer for mousse og bavarois, fortykningsmidler og andre spesielle blandinger for konditori og gastronomi); i tillegg Kessler Gmbh (D) med merket Kessko (produksjon av mandelpasta, marsipan, sjokoladeoverdragelser) og Diabella (halvfabrikata for konditori uten sukrose).
Italia, Grugliasco
... høykvalitetsprodukter og halvfabrikata for hvert marked behov tilgjengelig i vårt kommersielle område i Grugliasco. Vår produksjonssektor ligger derimot i Santena, hvor vår forsknings- og utviklingsavdeling er i stand til å lage spesialtilpassede pulverbaser og konsentrerte klassiske pastaer etter kundens ønsker.
Italia, Belforte Del Chienti
HVORFOR VELGE VÅR PASTA? Rett og slett fordi vi er et helt italiensk selskap, ungt og som elsker å produsere pasta og naturlige, økologiske og glutenfrie matvarer. Vi kontrollerer nøye hele verdikjeden fra såing, til innhøsting og videre til transformasjonen av vårt ferdige produkt. Melet som brukes i produksjonen av våre økologiske pastaer stammer fra gamle frø av italienske kornsorter som er...
Italia, Scandolara Di Zero Branco
...Deres sammensetning gir iskremen mykhet, kremethet og utmerket volumøkning. Tuttacrema er en linje med klassiske pastaer som er egnet for å smake til melk- og krem-is, mousse, konditorcremer og semifreddo: en samling av puristiske ingredienser, nøye dosert i henhold til oppskriftene fra den klassiske venetianske tradisjonen. Albert srl fikk kvalitetssertifisering i henhold til standarden UNI EN ISO 9001 i 1996.
I over 40 år har vi vært på markedet og tilbyr vår håndverksmessige erfaring for design og produksjon av anlegg og innredning for iskrembutikker over hele verden. Vi selger nytt og brukt utstyr for produksjon og presentasjon av håndlaget iskrem. Vår stolthet er produksjonen av pulverbaser og pastaer for håndlaget iskrem samt produkter for konditorier. Vi tilbyr barer og restauranter salg eller...
Italia, Castellammare Del Golfo
Vårt pastafabrikk ble grunnlagt i 2018 med en utpreget tradisjonell tilnærming, med mål om å produsere pasta av høy kvalitet, ved hjelp av håndverksmetoder. Vi produserer både klassiske og regionale tørre pastaer, med respekt for miljøet og folks helse. Alt begynner med en nøye utvelgelse av semolina fra Sicilia og Italia, samt andre råvarer som settes sammen med de samme teknikkene som tidligere...
Italia, Santa Maria Di Licodia
ENGROSSALG AV FRUKT- OG GRØNNSAKSPRODUKTER OG DERIVATER. SITRUSFRUKTER, KAKTUSFIKEN, SESONGFRUKTER, OLIVENOLJE, TROKNEDE FRUKTER, SYLTETØY, PASTAER OG VARIERTE KONSERVER.
Italia, Fiorano Modenese
TEKNISK KERAMIKK - KULER OG ALUMINA BELEGG FOR MALING AV GLASURER, KERAMISKE PASTAER OG MINERALER. DIMENSJONERINGSTJENESTE FOR MALINGSLAST...
Italia, Racale
...Agriturismoen strekker seg over 20 hektar hvor vi har frukttrær som gir oss våre syltetøy: granatepler, morbær, kaktusfiken, kvitten, hvite fiken og fikenfioroni. Vi har bjørnebærplanter og åkre hvor vi dyrker rapa, forskjellige tomatvarianter, paprika, artisjokker, soltørkede tomater, auberginer og tilberedninger som puré, sauser, paté og sauser. Våre pastaer er også beriket med sitron, appelsin...
Refraktærer og keramiske pastaer...
Italia, Brugine
Emaljer - Malinger - Vannbaserte Malingsfortynnere - Pastaer og Konvertere...
Italia, Albano Sant'alessandro
Smøremidler - Fetter - Beskyttelsesmidler - Pastaer - Løsemidler - Skreddersydde produkter...
Italia, malgesso
Produsenter av pastaer og konsentrerte vannbaserte pigmentdispersjoner for blekkproduksjon og industriell farging.
Italia, VERANO BRIANZA
... produkter, væsker, halvtykke, tykke og pastaaktige produkter; lukkemaskiner for plastskruer, aluminiumskapsler som er tyverisikre, metallringer, pumpehett, underlokk, osv.; turboemulsjoner for produksjon av kremer, pastaer, geler osv. for små og mellomstore produksjoner. Vi produserer semi-automatiske benkebaserte maskiner for små produksjoner og forskningslaboratorier; delvis automatiserte maskiner for mellomproduksjoner og for emballering av små/mellomstore partier.
Italia, Altavilla Vicentina
Saracino srl produserer og markedsfører produkter til konditori og iskremproduksjon. Katalogen inkluderer glasurer, aromatiserte pastaer for iskrem, stabilisatorer, sukkerdekorasjoner, korn og toppings. Saracino tilbyr teknisk rådgivning gjennom demonstrasjoner, besøk av iskrem- og konditorkokker, oppskrifter og direkte støtte.