Italia, Castrovillari
...Rund glassflaske på 250 ml. KALDPRESSET EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE. Laget av strengt grønne oliven, som gir mindre avkastning, men med en tettere, fyldigere olje med en lett bitter smak.
Portefølje (8)
Italia, Imperia
...Extra Virgin Rêuza er født fra sammenslåingen mellom to italienske kultivarer av stor verdi, og effektene er ganske forskjellige fra hverandre: Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven. Ekstra Jomfru Olivenolje · 100% italiensk olje – kaldpresset · Fått fra Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven · Søt og aromatisk, utmerket dressing for salater og crudités. Rêuza er et høyt utvalgt produkt: det...
Portefølje (44)
Italia, Campello Sul Clitunno
...Olivenolje av høy kvalitet, oppnådd direkte fra oliven og utelukkende ved mekaniske metoder. Fra oliven samlet og presset i EU. "Mat fra den mediterranske tradisjonen, egnet for alle bruksområder på kjøkkenet, samtidig som den respekterer balansen i rettene." Flaskeformater 1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml / Boks 5 L...
Portefølje (9)
Italia, Rionero In Vulture
...Lei av de vanlige oljeflaskene? Et arbeid som lidenskapen har forvandlet til kunst. Erstatt de klassiske oljeflaskene med de nye emballasjene på 250 ml og 500 ml, og gi et preg av originalitet til bordet ditt. Fremhev rettene dine med all godheten fra Passannante ekstra jomfruolje. Legg til smak i rettene dine, selv utenfor hjemmet. Hjemme, på kontoret eller under en piknik. Alltid lett...
Portefølje (2)
...Krydder basert på ekstra jomfruolje med naturlig aroma av hvit trøffel - Anbefalinger: Utmerket til kraftige tilbehør, perfekt for å krydre kjøtt, vilt, grønnsaker og fyllinger. Ingredienser: ekstra jomfruolje (98 %), naturlig aroma av hvit trøffel (2 %) Tilgjengelig også i formater på 250 ml og 500 ml.
Portefølje (10)
Italia, Marciano Della Chiana
... bitterhet og krydderhet, anbefales den til å dryppe over enhver rett laget med ingredienser av høy kvalitet. Format: 500 ml. Ingredienser: 100% italiensk ekstra jomfruolje. Olivenvarianter: Moraiolo, Arbequina Toscana. Uttaksmetode: Kaldpressing. Høstingstid: 19. oktober. Høstemetode: Hovedsakelig mekanisert. Fruktighet: Intens. Oppbevaringsmetode: Oppbevares på et kjølig og tørt sted, beskyttet mot lys og varme.
Portefølje (10)
Italia, San Cipriano Picentino
Familien Elia har siden 1909 produsert ekstra jomfruolivenolje av høyeste kvalitet ved bruk av skuttitører for innhøsting og pressing innen 24 timer. De har et kaldpressingsanlegg med mølle. Olivensortene er Rotondelle og Frontoio. Den sertifiserte kvalitetskontrollen, innhøstingen og prosesseringen med sertifisert sporbarhet (APROL Salerno, På sporene av oljen) er en garanti for verdien og kvaliteten på den produserte oljen. Oljen pakkes i beskyttende atmosfære i: • Flasker på 1000 ml - 750 ml - 500 ml - 250 ml - 100 ml - 60 ml - 25 ml. • Bokser på 10 l - 5 l - 3 l - 2 l - 1 l. • Fat på 25 l.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play