...Den patenterte Velati-kvernen modell 180/180 er designet for å muliggjøre forhåndsblanding, kverning og raffinering for produksjon av mortadella. Denne maskinen er utstyrt med en svært kraftig motor som gjør det mulig å kverne med flere plater og kniver samtidig. Fem kniver og fem plater brukes faktisk til produksjon av mortadella; de er montert ved å alternerende forskjellige kniver og plater...
Portefølje (8)
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
Portefølje (54)
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (57)
Italia, Martina Franca
Pioggia Store er et italiensk selskap som er ledende innen produksjon og distribusjon av typiske matvarer fra Puglia, med fokus på eksport til internasjonale markeder og engros. Takket være en nøye utvalg av råvarer, som utelukkende kommer fra lokale gårder og oppdrett, garanterer vi autentiske produkter av høy kvalitet. Vårt sortiment inkluderer ferske oster som mozzarella di bufala, kremet burra...
Portefølje (29)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
Valtrebbia Tartufi, som ligger i hjertet av Piacenza-området, en region som er spesielt egnet for trøffelhøsting, skiller seg ut for den høye kvaliteten på sine ferske produkter og sin evne til å sikre en konstant forsyning, selv i mindre fruktbare perioder. Takket være forsiktig ressursforvaltning og samarbeid med lokale trøffeljegere, tilbyr selskapet det største utvalget av trøfler på markedet ...
Portefølje (34)
...Jo mer populær en salami er, jo mer mener vi at den fortjener omsorg og oppmerksomhet. For oss betyr det først og fremst kjøtt kun av svin og kun av høy kvalitet. Vi bruker 70% magert kjøtt malt til fin kornstørrelse og 30% fett kuttet i terninger, med krydder, salt og pepper. Vi bruker ikke mindre edle deler, vi bruker ikke svinekjøtt fra innmat, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fyller vi som tradisjonen tilsier i store stykker på 25 kg, binder for hånd, og koker lenge (minst 20 timer) i tørre luftovner. Når vi skjærer, er vår mortadella duftende, fløyelsmyk, med en ren smak.
Portefølje (10)
Italia, Castelnuovo Rangone
...Skivet spekemat i brett Vekt av enkelt brett: 100 g Produksjon: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Samsvarende produkter
Skivet spekemat i brett
Skivet spekemat i brett
Italia, Villafranca Piemonte
... av italienske delikatesser til bordet hver dag. Selskapet håndterer slakting, bearbeiding og handel med svinekjøtt, og garanterer alltid et ferskt og ekte utvalg. Blant produktene: ferskt og frosset svinekjøtt, pølser, skinker, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta og cotechino.
Italia, Thiene
Risco er spesialisert på levering av maskiner og systemer for næringsmiddelindustrien, spesielt for kjøttbehandling. Riscos produksjon inkluderer et bredt spekter av vakuumfyllere for pølser og spekemat, vakuumfyllere for skinke, modnede produkter og mortadella, forberedelseslinjer som kjøttkverner og deigblandere, systemer for kjøttdeig i skåler, formeringssystemer for burgere og kjøttboller...
... modning fra 36 til 80 måneder. Tradisjonell Balsamicoeddik fra Modena IGP, lagret i trefat i 12 - 24 opp til 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum modning på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forhåndskokte produkter: Cotechino, Zampone, kokt salami, også aromatisert med trøffel, ciccioli. DOC-viner: Lambrusco, Lambrusco di...
Portefølje (10)
Italia, Castel Maggiore
Vår misjon er å introdusere og fremme de beste italienske mat- og vinspesialitetene i verden, ved å tilby produkter av høy kvalitet til fagfolk innen distribusjon, engros, detaljhandel, catering, restaurantdrift og gjestfrihet. Kontakt oss for å be om vårt utvalg av: -Prosecco -Vin -Oliveolje -Balsamicoeddik -Mortadella -Salami -Oster -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Italia, Zola Predosa
Hovedprodusent av italiensk mortadella med IGP-sertifisering. Eksklusiv produksjon av kvalitetsmortadella laget etter oppskriften fra den bolognesiske tradisjonen - Sertifiseringer VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Glutenfri mortadella. Merker: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.
Italia, Guastalla
I Guastalla, mellom Reggio Emilia og Parma, forener et familieeid selskap de to beste tradisjonene i Emilia Romagna, kulinarisk kunst og ingeniørkompetanse. Bertazzoni er arving av den gastronomiske arven fra regionen, produkter som Parma-skinke, salami og mortadella, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddik. Av denne grunn bruker de som elsker å lage mat Bertazzoni-kjøkken og kokeplater, bygget med lidenskap og kompetanse av kjøkkeneksperter.
Italia, Fasano
...omsorg og mye lidenskap for produktene våre som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, i tillegg til nasjonale spekemat som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Våre spekemat kommer fra lokale kjøttkilder med 0 KM fra pugliesiske beitemarker.
Italia, Sala Baganza
Industrielle kjølesystemer Modningsanlegg for pølser Modning og lagring av ost Kjøling og tining Klimaanlegg Ovn for baking av mortadella - skinker...
Italia, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med kornmaling med steinmølle og svinehold. Rå og kokte skinker, mortadella og pølser laget av rent svinekjøtt og jodert salt. Kvalitetskokt skinke laget av fersk nasjonal svinekjøtt, glutenfri, laktosefri.
Import- og eksportbedrift som er ledende innen bearbeiding av krydder og aromaer. Vår bedrift ble grunnlagt i 1983 med mål om å lage blandinger med ulike smaker for bruk som; baking, pølsemakeri, kjøttbearbeiding og næringsmiddelindustri. Råvarene blir bearbeidet i vår bedrift, og vi lager blandinger med forskjellige smaker som gjenskaper smaker som SPECK, MORTADELLA, BACON, alt uten bruk av...
Italia, Quattro Castella
... viderefører familiens lidenskap, huser selskapet omtrent 800 esler. Selskapet spesialiserer seg på produksjon og levering av eselmelk (fersk og frysetørket) til enkeltforbrukere og til næringsmiddel- og kosmetikkindustrien. Frysetørkingen av melken skjer også direkte i selskapet. Selskapet produserer også økologiske kosmetiske produkter basert på eselmelk og ulike gourmetprodukter som Mortadella og Salami av esel, eselmelkekjeks og eselmelk-likører. Den kommersielle aktiviteten er også basert på gjestfrihet i agriturismo.
Italia, Bagnolo San Vito
... - Kjøttprodukter generelt: speck, mortadella, bresaola fra hofte, salami Milano, søt og sterk Napoli salami, krydret spianata romana, pancetta - Ostekremer: med sopp, med trøffel, med balsamico, med 4 oster, med Parmigiano Reggiano Når det gjelder drikkevarer, markedsfører vi viner fra forskjellige italienske regioner: - Veneto: Prosecco og Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese og Pignoletto - Marche: Passerina...
Portefølje (2)
Italia, TRESANA
...BEDRIFTEN PRODUSERER FERSKE PØLSER (PØLSER, BITER, LUGANEGA) OG MODNE KJØTTPRODUKTER MED UTELUKKENDE ITALIENSK KJØTT AV HØY KVALITET, UTEN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOSE, FARGESTOFFER, OG BRUKER OPPSKRIFTER OVERLEVERT FRA VÅRE BESTEFEDRE, I RESPEKT FOR TRADISJONEN FRA LUNIGIANA. DE HOVEDSAKLIGE KJØTTPRODUKTENE SOM PRODUSERES ER: VÅR LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILET, LUNIGIANA BRESAOLA (FORPAKKA MED FERSKT KJØTT) OG FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play