Italia, Orbassano
...De svarte ravioli laget av fersk pasta med blekksprutblekk, fylt med røkt laks, er et ekte gastronomisk mesterverk, designet for kjennere som setter pris på kompleksiteten og raffinementet i smaker basert på fisk. Den ferske pastaen, farget og beriket med blekksprutblekk, gir disse ravioliene en elegant mørk nyanse og et delikat hint av havet, og tilbyr en unik visuell og smaksmessig kontrast med fyllet.
Portefølje (57)
Italia, San Stino Di Livenza
...Lys korallrosa som tenderer mot laks. Friske og søte aromaer av rød eple, kirsebær og vannmelon. Myk smak, rask, veldig behagelig og med en vedvarende boble. Druetype: Glera Område: Venezia Typologi: Musserende vin...
Portefølje (43)
Italia, Salerno
...Fersk laks bearbeidet samme dag og marinert i vinedd. Pakket i blandet olje, 20% ekstra virgin olivenolje, 80% solsikkeolje med friske aromaer. Pakket i vakuumforseglet beholder. Laks (Salmo Salar), (FAO SONE 27), 80% solsikkeolje, 20% ekstra virgin olivenolje, eddik, antioksidant, smakforsterker, aroma, salt, naturlige aromaer. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske forskrifter...
Portefølje (8)
Italia, Vizzini
...Mikroovnsretter på 4 minutter med komposterbar emballasje. Siciliansk ragù lasagne Sjømatlasagne Laks lasagne, osv.
Portefølje (2)
Italia, Nave
...Foreslåtte kombinasjoner Anbefalt rå på kokte og grillet grønnsaker, stekte eller kokte poteter, laks og sjømat, pizza, ris, utmerket til kokt, stekt eller grillet kjøtt, fisk, oster, kremis, fruktsalat, panna cotta... Kapasitet: 250 mll Kode: 03224 Kategori: Eddik Land: Italia Region: Emilia-Romagna...
Portefølje (46)
Italia, Acquaviva Picena
...Hell innholdet i pakken i en panne og tilsett 800 g vann og en klatt smør. La det koke i 18 minutter på middels varme og rør inn en klatt smør mot slutten av koketiden. Variant av oppskriften: Tilsett, mot slutten av koketiden, stekt bacon eller grillet laks eller andre ingredienser etter eget valg som er stekt separat. Den ferdige risottoen er for 2/3 porsjoner.
Portefølje (3)
Italia, Noci
...Burrata, juvelen i den typiske ostetradisjonen fra Puglia, består av et håndlaget mozzarella-skall laget av våre ostemakere, som er fylt med et mykt hjerte av håndrevne mozzarella-biter og krem. Dette gir en liten pakke med en deilig, søt og delikat smak. Det er et produkt som kan brukes til fersk konsum, krydret med ekstra jomfruolivenolje eller servert med salat, cherrytomater, brød eller delikate retter som røkt laks, eller brukt til å fylle pizzaer eller gourmetpastaretter. Utmerket også i kombinasjon med et godt glass vin.
Portefølje (10)
Italia, Pontecagnano
...Rucola har blader med en sterk smak og en intens og aromatisk smak. Det er et ideelt tilbehør til kjøtt- og/eller fiskeretter. Den passer også godt sammen med andre grønnsaker, og ved å tilsette reker og laks kan den bli en utmerket hovedrett. Vi dyrker den med tradisjonelle metoder som vi følger, og informerer forbrukeren om hele produksjonskjeden i full respekt for italienske og europeiske kvalitetsstandarder.
Samsvarende produkter
Ruccola
Ruccola
Andre produkter
Rappini
Rappini
Portefølje (2)
Italia, Palagonia
...Ferskene er kjøttfulle, saftige og søte, med et veldig søtt og aromatisk fruktkjøtt, hvitt, gult eller rødt, en fløyelsmyk hud som varierer fra karminrød til laks, og med en hard, ikke-vedheftende kjerne. Den glatte huden og den frie kjernen (som ikke fester seg til fruktkjøttet) skiller fersken fra de andre variantene produsert av arten Prunus Persica: Den gule ferskenen med saftig og aromatisk...
Portefølje (55)
Italia, San Giuliano Milanese
...Sepia, Scampi, Blekkfisk, Laks og mye mer, med opprinnelse fra Sør-Afrika, Marokko, Argentina, Vietnam, Tunisia, Chile, Norge, Irland og Skottland. Vi distribuerer frosne sjømatprodukter over hele det italienske og EU-territoriet, og vi retter oss mot dagligvarehandelen, engros og detaljhandel, med det beste forholdet mellom kvalitet og pris.
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
...Niddere, Farfallamaskiner, Maskiner for Orecchiette og Trofie, osv. … Vi er også i stand til å åpne komplette butikker og laboratorier for fersk pasta; samt å reise til stedet for installasjon og undervisning med oppskrifter for de mindre erfarne (med et stort utvalg av fyllinger, fra klassiske kjøttfyllinger, til ricotta, urter, laks, osv.), basert på over tjue års erfaring som produsenter av pasta og ravioli.
... OG PANETTONER TIL JUL). BARBAGALLO DOLCIARIA ER OGSÅ ET SELSKAP SOM DISTRIBUERER ANDRE TRADISJONELLE SICILIANSKE SØTE PRODUKTER, SEMIFERDIGE PRODUKTER FOR BAKST OG ENNÅ ET STORT UTVALG AV TYPISKE SICILIANSKE FROSNE PRODUKTER, SOM FOR EKSEMPEL: ARANCINI (MER ENN 15 SMAKER: MED SAUS, PISTASJEE, AUBERGINER, LAKS, KYLLING OG MYE MER), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. DET MANGLER OGSÅ PRODUKTER UTEN GLUTEN (FORRETTER, HOVEDRETTER, ARANCINI, BAKST OG MYE MER). PÅ FORESPØRSEL KAN VI TILBY ALLE TYPER KJEX. UANSETT KAN DU FINNE ALLE VÅRE PRODUKTER PÅ VÅR NETTSIDE www.barbagallodolciaria.it.
Italia, Fiesso Umbertiano
...mønsterskjæring, samt produksjon av interiørartikler som tepper og pledd. Det store utvalget av artikler har blitt ytterligere beriket med eksotiske skinn som vannslanger Homalopsis Buccata (Ayers) og Lapemis Hardwickii, landslanger Elaphe Carinata og Elaphe Radiata, samt fiskeskinn som laks, tilapia og ål. For å kunne imøtekomme enhver forespørsel, kan Italpel også levere syntetisk pels av høyeste kvalitet som imiterer enhver type pels, som kanin, rex, rev, mink og vaskebjørn, med produkter som alltid er tilgjengelige på lager.
Portefølje (2)
Italia, Forte Dei Marmi
Dai Parmigiani ble grunnlagt i 1952 som en butikk for pølser og oster. I dag drives den som en familiebedrift og har utvidet virksomheten betydelig, og har etablert seg som en anerkjent gastronomisk aktør blant ekte kjennere både i Italia og internasjonalt. Den tilbyr typiske produkter av høy kvalitet, som kaviar, trøfler, laks, balsamicoeddik, oster, foie gras, samt et utvalg av grappa og...
Italia, Rivoli
... fase av produksjonsprosessen, fra nøye kontroller av råvarer, til leverandører, til etter-salgsservice. Hygiene av produktene er garantert både for råvarene og de ferdige produktene, i samsvar med nasjonale og internasjonale forskrifter. L'Ollimpack produserer et bredt spekter av tilleggsprodukter for oppbevaring og presentasjon av matvarer, fra lokk i papp-aluminium (markedsleder med 150.000.000 enheter) til esker for emballasje og utstillingsstander for produktpresentasjon, samt brett for laks og konditorvarer.
... typiske spesialiteter både italienske og indiske (tandoori-fisk, laks, dorade, reker). En varm og innbydende atmosfære. Ristorante Sapori del Mondo ligger i Via Emilia Ovest 17/a i Parma. For mer informasjon, eller for å reservere et bord, ring 0521291519.
Italia, Manfredonia
La Minaba srl er en aktør innen kommersialisering av sjømat. Vi kjøper produkter fra viktige og anerkjente fiskeprodusenter lokalisert i Europa, og distribuerer dem nasjonalt gjennom kvalifiserte kanaler (grossister, distributører, dagligvarekjeder). For øyeblikket er vårt fokus på følgende produkter: - Havabbor og dorade fra Hellas - Sjømat fra Hellas - Villfisk fra Italia - Sjømat fra Italia. Følgende kommersielle partnerskap er for tiden under utvikling: - Laks fra Norge - Abborfilet fra Uganda - Sjømat fra Bulgaria.
Italia, Borgorose
PRODUKSJON AV FROSNE OG DEHYDRERTE KREPSKREMER, HUMMER, KRABBE, FERSK FISK, LAKS, KANTARELL OG PÅ FORESPØRSEL HØYKVALITETS SAUSER TIL RESTAURANTER OG STORHANDEL, KAN TILPASSES KUNDENS MERKE I ULIKE FORMAT.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play