Italia, Radicofani
...Ønsket til oss alle er utvilsomt å følge et sunt og næringsrikt kosthold. Faktisk er det i vår natur alltid en hensikt om å gjenoppdage, finne igjen og konsumere ekte matvarer slik de en gang var. Siden vårt selskap er preget av tradisjon, kunne vi ikke frata ostelskere en Pecorino Val d’Orcia lagret i hule. Kjennetegnet ved dette produktet ligger nettopp i modningen. Denne skjer naturlig, inne i en hule gravd ut i tuff; og det er nettopp i dette habitatet, gjennom hele modningsperioden, at osten får uforglemmelige aromaer og smaker - ...
Portefølje (48)
Italia, Martina Franca
...Pecorino Affumicato er en lagret ost laget av sauemelk og naturlig røkt med hveteved. Denne osten kjennetegnes av en fint krydret smak og en myk konsistens, noe som gjør den perfekt for å nytes alene eller som en del av et ostefat. Pecorino Affumicato er et håndverksprodukt, laget etter tradisjonelle metoder og med ekte ingredienser. Den håndverksmessige produksjonen og den unike smaken gjør den til et fremragende produkt innen den italienske osteproduksjonen.
Portefølje (29)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... seg for mange kulinariske forberedelser: - Første Retter: Ideell for å berike pasta, risotto og gnocchi. - Kjøtt og Fisk: Perfekt for å fremheve smaken av grillet kjøtt, steker og fiskeretter. - Krydder: Utmerket for produksjon av oljer, smør og trøffelsaus. - Forretter og Ost: Passer perfekt til bruschetta, lagret ost og spekemat. Kontakt oss for et Skreddersydd Tilbud Hvis du leter etter det...
Portefølje (34)
...Det lages av salte italienske svinekjøttlår, i den delen dekket av svor, med fuktig salt, og i den magre delen, med tørt salt, pepper, hvitløk og naturlige urter. Skinkene plasseres i et salting kjølerom (temperatur mellom +1° og +4°, fuktighet 80%), deretter i et andre rom kalt "hvilerom". Her, etter at rester av salt er fjernet, henger de i 90 dager. I denne fasen tørker skinken sakte, deretter vaskes den, og henges i naturlig luft. Nå begynner modningen, delt opp i to faser: opptil ni måneder i godt ventilerte lokaler med naturlig luftutskifting, til slutt i kjelleren for lang modning.
Samsvarende produkter
Modnet prosciutto crudo
Nostral lagret prosciutto
Andre produkter
Antipasto della casa
Antipasto della casa
Portefølje (2)
Italia, Marciano Della Chiana
...Alò er en verdifull vin laget av Aleatico-druer som tørkes i solen i vinmarken. Etter en naturlig gjæring, blir vinen lagret i små eikefat. Produksjonen av denne passito-vinen fra senhøsting er begrenset til 500 flasker per år. Vinen er rik med en svært bred aromaprofil, fra fruktigheten av tørket plomme til blomsterduften av rose og kryddertonene av kanel, og har en dyp rubinrød farge. Takket...
Portefølje (10)
Italia, Calatafimi Segesta
... lever i en naturlig oase, en eikeskog på 212 hektar, den største i Vest-Sicilia. Angimbe henter inspirasjon fra omgivelsene, og derfor ble NATURES født, olivenoljen i sin totale renhet og naturlighet. Vårt mål er å bidra til å styrke og spre olivenolje med sine utmerkede nutraceutiske og organoleptiske egenskaper, samtidig som vi verdsetter området og beskytter landskapet og naturen. Olio Angimbe...
Portefølje (3)
Italia, Augusta
... av den sterke varmen, blir kaktusfikene fraktet direkte til laboratoriet for å bli bearbeidet, renset og skrelt. Etter at frøene er separert, blir fruktkjøttet redusert til puré for umiddelbart å bli fryst i flak, og deretter lagret vakuumert i plastbeholdere med varierende vekt. Alle fruktene fra våre marker brukes utelukkende til produksjon av Ficurinia-produkter. De innsamlede kaktusfikene er...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play