Italia, Acicastello
...Vi tilbyr fisk på olje som tunfisk, albacore tunfisk, ansjos, makrell, krydret med jomfruolje fra Sicilia, fisk fanget kun i Middelhavet og Det joniske hav, fisk behandlet etter tradisjon uten tilsetning av konserveringsmidler eller annet. I tillegg tilbyr selskapet tunfiskpaté og albacore tunfisk. Veldig interessante priser.
Portefølje (10)
Italia, Paterno'
...I Sicilia er de kjent som "Funci di Ferla" på grunn av deres foretrukne vekstmiljø, nemlig ved siden av Ferulae. Sprø og faste i smaken, blir de håndverksmessig bearbeidet og krydret med lokale krydder, hvitløk, persille og ekstra jomfruolivenolje for å fremheve smaken.
Portefølje (9)
Italia, Palagonia
Sicilian Goodness, et ungt og dynamisk siciliansk selskap, driver med produksjon under merket Sicilian Goodness og handel med typiske sicilianske produkter for forhandlere og privatpersoner. Produktene eksporteres og er til stede i ulike europeiske markeder. For mer informasjon kan du be om et tilbud ved å sende oss en e-post på info@siciliangoodness.com, eller alternativt besøke nettsiden: sicili...
Portefølje (55)
Italia, S.spirito Di Bari
...{"1":"CREMA DI CIME DI RAPE E MANDORLA\nDelikat krem av rapa og mandler, ideell for dine forretter eller å smøre på en skive brød!\n","2":"CREMA DI CIME DI RAPA E FAVE\nDelikat krem av rapa og favabønner, ideell for dine forretter eller å smøre på en skive brød!\nCREMA DI CIME DI RAPA\nDelikat krem av rapa, ideell for dine forretter\nCREMA DI CIME DI RAPA E PEPERONCINO\nLitt krydret, denne kremen av rapa og chili"}...
Portefølje (7)
Italia, Rionero In Vulture
...Alle skråningene av Monte Vulture kombineres delikatessen av oljen produsert fra Ogliarola-oliven perfekt med oljen fra andre lokale varianter, noe som gir et balansert og harmonisk produkt. En duftende olje med en delikat aroma og en lett fruktig smak. Tendenser til å være myk og fløyelsaktig, med urteaktige noter, en behagelig smak og med milde stikk av krydret og bitter. Tilgjengelig i emballasje på 1 LT, 2 LT, 3 LT og 5 LT.
Portefølje (2)
Italia, San Pietro Clarenza
...Ekstra jomfruolivenolje laget med de aromatiske olivenene typiske for Øst-Sicilia, Nocellara Etnea. Resultatet er en olje med en harmonisk og fløyelsmyk smak, lett fruktig med en mild krydret følelse. Den beriker enhver rett, ideell for å dressere pastaretter, retter med hvitt eller rødt kjøtt og fisk. Pakninger på: 0,75 cl; 1,00 lt; i glassflasker. Pakninger på: 3,00 lt; 5,00 lt; i metallbokser.
Portefølje (8)
...En sterk, kraftig og ekte olje, intens grønn med gyldne nyanser. Dens særegenhet er at den inneholder tre ganger så mye av de antioksidante polyfenolene som noen annen olje. Fra den gulgrønne fargen, har den en middels fruktig duft, med en sterk bitterhet og krydderaktig smak. Ved smak finner man noter av dill, artisjokkfenikkel, pepper, høy og mandel. Den avslutter imponerende, krydret og med...
Portefølje (6)
... direkte fra våre planter i Sant'Agata de Goti, hvor sortene Ortice, Racciopella og Ortolana dominerer. Nettopp på grunn av egenskapene og kvaliteten til disse olivenene produseres det på en økologisk måte en olje med en gul farge og smaragdgrønne refleksjoner, med en behagelig bitter og krydret ettersmak som er godt balansert.
Portefølje (1)
... (kaldpressing); denne metoden gjør det mulig å oppnå en ekstra jomfruolje av høy kvalitet. Ved første øyekast har vår olje, produsert utelukkende i området rundt FARNESE, en smaragdgrønn farge med gyldne refleksjoner og avgir en fruktig duft som minner om nyplukkede, modne oliven. Den har en kraftig smak med toner av artisjokk. Ved smaksetting etterlater den en behagelig krydret og bitter ettersmak med mandelaktige nyanser. Den er rik på vitamin E, polyfenoler og andre antioksidanter.
Portefølje (1)
...søtsaker og konserver, samt spesialiteter som safran, trøfler og krydret olje. Selskapet velger nøye ut ingrediensene til hvert produkt, overvåker produksjonsprosessen og garanterer trofasthet til den regionale matkulturen. Fra Pasta alla Chitarra til Rintrocili, fra Ventricina til Salsicce al Montepulciano, fra Mostaccioli til Safran, er hvert produkt den rette kombinasjonen av smak og tradisjon, tilpasset den moderne og krevende forbrukeren.
... ble dyrket intensivt, noe som ville ført til utarming av jorden og forurensning av grunnvann. Å konsumere olje av høy kvalitet er avgjørende, også og spesielt for vår helse og våre barns helse. En duftende, bitter og krydret olje er rikere på polyfenoliske antioksidanter og er derfor alltid å foretrekke fremfor flat olje eller til og med defekte oljer. Bare de ekstra jomfruolivenoljene I BIO Zimarino er naturlige/nutraceutiske/biodynamiske Demeter-oljer, og de er virkelig spiselige og helt fri for spor og cocktailer av insektmidler og soppmidler!
Italia, Caltabellotta
... malingen av Biancolilla-oliven fra Caltabellotta (Biancolilla-kultivaren er innfødt i Caltabellotta), som gir den den karakteristiske grønne fargen med gyldne refleksjoner og dens naturlige, uklare utseende. Den er kjent for sin utmerkede, fyldige og runde smak av grønne oliven med en lett bitter og krydret ettersmak. I tillegg har den en intens og balansert fruktighet, med hint av mandler.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play