Italia, Trepuzzi
...Mondano Barrel er en gin produsert i Italia av PEDRO FERREIRA. Ved første øyekast fremstår den lett gylden. Bouqueten av aromaer antyder treaktige noter på nesen, balansert av krydret noter av rosa pepper. I munnen er den rik og myk; smaken er kompleks og definitivt vedvarende, med en søt ettersmak av fiken.
Portefølje (89)
Italia, Mesoraca
... alle kjenner. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 45 dager. Anbefales som forrett og som ingrediens i hovedretter (f.eks. Ovnsbakt pasta). VEKT: 300/350 g Kategori: Calabrese spekemat Vekt: 0,350 kg Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Italia, Palagonia
...Ingredienser: Dyrkede sopp 65%, solsikkeolje 35%, eddik av vin, salt, naturlige aromaer i varierende proporsjoner (mynt, hvitløk, malt rød pepper, flak av rød pepper, paprika). Sitronsyre, L-askorbinsyre. Beholdere på: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
Italia, Nave
...Kalken har en vakker, intens ravfarge, med tydelige mahognyreflekser for øyet. Kremete dufter av søt frukt blander seg med minner om sandeltre, og skaper et vakkert duftbukett totalt sett. Smaken er både søt og krydret samtidig, preget av aromaer av fiol og appelsinskall. Den har en varm, dyp og duftende avslutning. Kapasitet: 0,70l Kode: 90374 Kategori: Whisky Alkoholinnhold: 40% vol...
Portefølje (46)
Italia, Castelfidardo
...Ekstra jomfruolje med en overdådig og innbydende bukett av aromaer av artisjokk, grønn tomat og markblomster. Intens, vedvarende og ren smak, med en krydret følelse og balanserte bitterhet. Anbefalt for retter med en kraftig struktur, som rødt kjøtt, bønnesupper eller den klassiske grillet blekkspruten fra Puglia. Vi er blant de få i Italia som produserer denne monovarietalen.
Portefølje (4)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
... chilien. Etter naturlig modning er den klar til å friste smaksløkene dine med sin intense og krydrede smak. Den er utmerket å nyte ren, smurt på brød eller pizza, ideell for å lage smakfulle crostini og bruschetta, og for å gi sausene dine en unik og uforglemmelig smak. Hvis du er glad i krydret mat og sterke smaker, vil du ikke kunne klare deg uten dette produktet, som vil bringe smakene og all...
Portefølje (1)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play