Italia, Carmagnola
...På slutten av det attende århundre, sammen med "pummarola", ble de retten som selges på gaten og metter befolkningen. Noen vil huske lunsjen til den sjarmerende Ingrid Bergman i Roberto Rossellinis Reise til Italia i 1953, for å komme til den betydningsfulle scenen der Totò spiser spaghetti med hendene i 1954-filmen Miseria e nobiltà av Mario Mattoli. Men den mest kjente pastaretten i verden er skålen med spaghetti som Alberto Sordi spiser i An American in Rome, den berømte 1954-filmen av Steno, som bekrefter dens universelle appell. Vekt: 500g Koketid: 10 minutter...
Portefølje (3)
Italia, Forlì
...Perlbyg er en kornsort som stammer fra det asiatiske kontinentet. I motsetning til andre typer bygg er den fri for kli og skall: mangelen på ytre belegg gir den en spesiell farge som tenderer mot hvitt. Denne raffineringprosessen gjør den enklere å tilberede med kortere bløtlegging og koketid. Tilberedningen av dette kornet er veldig enkel: det skal skylles godt under rennende vann for å fjerne...
Portefølje (50)
Italia, Ponte Galeria
... cm Non-stick belegg og lett å rengjøre innvendig gryte Dampkurv Integrert grytehåndtak Enkelt knapp med lysindikator Koke/Holder varm Spenning: 220-240V Frekvens: 50-60 Hz, 650W Dimensjoner: 280 x 265 x 275mm Vekt: 2,7 kg Kapasitet: opptil 1 kg rå ris Koketid: ca. 30-40 min. CE-merket...
Portefølje (8)
Italia, SALZANO
... - 850 g sukker; - 250 ml vann. Valgfritt kan man også tilsette vanilje eller kanel Maskindimensjoner cm 70x45x70 Emballasjedimensjoner cm 80x60x95 Maskinvekt kg 23 Vekt med emballasje kg 27 Maksimal kokekapasitet kg 2 Koketid for maksimal last. min 25 Nominell elektrisk effekt W 3400 Nominell elektrisk spenning 230 V Frekvens Hz 50...
Portefølje (6)
Italia, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Fra en nøye utvalg av de beste kornene fra Sicilia, oppstår CONCHIGLIONI. Behandlingsprosessen skjer med bruk av kaldt vann for å sikre optimal koketid for pastaen. Bronsepressingen skaper små riper på overflaten av pastaen, noe som gjør den i stand til å holde på sauser og krydder på en eksepsjonell måte. Pastaen tørkes også sakte ved lav temperatur for å bevare de organoleptiske egenskapene og næringsstoffene. Conchiglioni er en bronsepresset pasta, med en håndverksmessig produksjon. Koketid 9 /11 minutter...
Samsvarende produkter
Conchiglione
Conchiglione
Andre produkter
Produktbrosjyre
Produktbrosjyre
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play