...Ingredienser: kantareller (boletus edulis) 72%, hvit trøffel (tuber magnatum pico) 3%, olivenolje, salt, aromaer. Tips: Perfekt for pastaretter, smakfulle fyllinger, sauser med intens aroma av kjøtt og fisk, smørbrød og vol-au-vent. Tilgjengelig også i 500 g format.
Portefølje (10)
Italia, Grottaferrata
La Raparelli Funghi e Tartufi har vært til stede i flere år på den gastronomiske scenen som en leverandør av kantareller og trøfler, både som råvare og ferdig produkt. Selskapet driver med import av kantareller og eksport av eksklusive trøfler, og er kontinuerlig på jakt etter innovative gastronomiske prosesser for å tilfredsstille en stadig mer krevende kundebase. Fra utmerket råvare formes...
Italia, Torino
...har vi ervervet over én million hektar land for å dekke våre kunders etterspørsel etter naturlig dyrkede trøfler som utgjør over førti tonn hvert år. I Tyrkia så vel som i Øst-Europa, overvåker vi en lignende struktur for å samle vårt lager av trøfler og ville sopp som Porcini, Kantareller, Moreller, osv. Hos Notrica streber vi konsekvent etter å tilby våre kunder rimelige priser uten å kompromittere kvaliteten på noen måte.
Italia, Omignano
... jordbær, villjordbær, aprikoser, meloner, fiken, tørket frukt, og mandariner. I tillegg har vi sitron skall, jordbær, kastanjer, osv., frosne kantareller og trøfler. Produksjonssyklusen avsluttes med pakking av ferske og steriliserte kastanjer, samt peeling og frysing av dem. Vi står til disposisjon hvis dere trenger våre produkter.
...kantareller, olivenolje, grønnsakspuréer og trøffelaromatiserte oljer. Den entreprenørielle ideen stammer hovedsakelig fra selskapets eier og hans barn, som, fra en tidlig lidenskap for trøfler og jakten på dem, har besluttet å realisere ideen om å gjøre verdens rikdommer kjent som vårt land tilbyr. I dag eksporterer selskapet produktene sine både til EU og utenfor EU, og er sertifisert med BIO og ISO 9001.
Italia, Città Di Castello
...paté av svarte oliven, krydret saus, tomater med trøffel eller sopp. Også tørkede trøfler på glass. For restaurantbransjen tilbyr vi utmerkede kantareller og frosne trøfler. Umbriske og toskanske viner. Siden 1990 har Tartufi Bianconi produsert trøffelspecialiteter og trøffelkrydder som trøffelolje og risotto. Vi har også tørkede/frosne sopp og trøfler. Vi tilbyr også viner og ekstra jomfruolje. Vi vil gjerne sende deg vår katalog! Vi ville vært glade for å sende deg vår nye produktkatalog og står til disposisjon for ytterligere informasjon.
Portefølje (2)
Italia, Schiavon
... berømte baccalà alla vicentina. Uunnværlig, dens kreative fantasier med hovedpersonene fra det lokale kjøkkenet: asparges fra Bassano, radicchio fra Treviso, kantareller. Et kjøkken inspirert av lidenskap, i et miljø dedikert til smak. To perfekte ingredienser for å ta imot deres viktigste øyeblikk: fester, bryllup, spesielle anledninger.
Italia, Pavullo Nel Frignano
Vi har vært til stede på markedet som distributører i omtrent 15 år, og i 1990 lanserte vi vår linje med tørkede kantareller under merket RE PORCINO. Selskapets hovedkontor og laboratorium ligger i S. Antonio di Pavullo, i Appennino Modenese, plassert i Frignano ved inngangen til et område kjent for sine skogsprodukter generelt og sopp spesielt. Vårt selskap, ungt men ekstremt dynamisk, retter seg mot spesialiserte handelsvirksomheter, detaljhandel og organisert storhandel, og tilbyr hver av dem et produkt tilpasset kravene fra den mest kresne forbrukeren.
Italia, Atripalda
Salg av oljer siden 1946, fra produsent til forbruker. Gastronomiske spesialiteter i olivenolje og solsikkefrø, håndlaget og mange andre spesialiteter fra grillen. Utvalget av våre produkter inkluderer ville sopp: kantareller, egg-sopp, sjampinjong, trøfler, bær osv. (tørket, frosset, fersk, i olje og lignende). Kvaliteten og påliteligheten til våre produkter er bekreftet av kontrollprosedyrer i samsvar med gjeldende lover, i tillegg til vår mangeårige erfaring i bransjen.
LANTBRUKET OGGILantbruket Valle del Tione er på omtrent 47 hektar, hovedsakelig dedikert til dyrking av valnøtter (7.000 planter), fôr og frukttrær. I oktober høstes det kantareller fra skogen. En liten del av eiendommene ligger i Bolsena, hvor vi dyrker oliven og vinranker. I 1985 ble det besluttet å forlate intensiv dyrking og bruken av pesticider og syntetiske gjødsel, med det primære målet å...
Italia, Montella
Restauranten Pepenero i Montella, i provinsen Avellino, vekker nostalgi for de gode tingene fra fortiden og tradisjonene, og gir dem en ny vri uten å forvrenge dem, med ekstraordinære resultater. Også fisken spiller en hovedrolle i en spesielt vellykket kombinasjon mellom hav og fjell. Spesialitetene spenner fra scialatielli med kantareller og trøffel, til ravioli med ricotta. Fra entrecôte med...
Italia, Campodipietra
Håndverksbedrift som produserer produkter basert på svart og hvit trøffel, som trøffelsaus, trøffelolje, trøffelkrem, trøffelhonning, tørkede kantareller, trøffelost, trøffelsalami, trøffelkrydder, tørket pasta med trøffelsmak og mer.
Italia, Milano
I 1900 grunnla Nazareno Giacomini et lite selskap i Milano, spesialisert på bearbeiding av safran og tørkede kantareller. I dag, 115 år senere, har selskapet utvidet sin virksomhet ved å forbedre og utvide sine tekniske fasiliteter, og plassert seg blant de ledende selskapene i bransjen. I 2015 kjøper Giacomini S.r.l. 50% av BIMFOOD doo, et ledende selskap i Makedonia for bearbeiding av fersk, tørket og frossen frukt, grønnsaker og sopp.
Italia, Guardia Lombardi
Vi produserer og velger ut landbruks- og husdyrprodukter. Vi leverer ferske sopp, kantareller og cardoncelli, samt konserverte sopper: frosne, tørkede og i olje. Vi tilbyr høykvalitets spekemat, skinke og oster. Vi leverer direkte til våre samarbeidspartnere.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play