Frankrike, Arengosse
...Sammensetning: grovt salt fra l'ile de Ré, sopp (kantareller og boletus), hvitløk og persille Det kan være spor av selleri, soya, nøtter, gluten, melk, sennep, sesam og sulfitter Referanse:SEL0007...
Portefølje (200)
Frankrike, Grigny
...Våre hele kantareller plukkes for hånd. De blir nøye utvalgt før de fryses individuelt. Dermed har du en sopp som er klar til å tilberedes. Disse hele kantarellene er perfekte for å akkompagnere kjøttretter eller rett og slett for å heve smaken på omelettene dine. FORPAKNING: 3 x 1 kg...
Portefølje (93)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE har spesialisert seg i over 20 år på distribusjon av økologiske frosne produkter til profesjonelle. Vårt merke AQUIBIO er i dag anerkjent og populært blant helsekostbutikker, storkjøkken og bearbeidere. Vårt merke AQUABON dekker alle dine behov for villfisk og skalldyr, men ikke økologisk. AQUITAINE BIOLOGIE har en katalog med over 400 referanser av økologiske frosne produkter s...
Portefølje (184)
Frankrike, Bidart
...Tørkede ville sjampinjonger: Grå kantareller i 20 eller 500G - Landes Frankrike - Delikate skiver av tørkede grå kantareller (høstet i landene) presentert i et glass på 20g per enhet, i vår Skogskurv, i Gaveeske Nr. 1 og i pose på 500g. Høstet i landene i 2020, er denne grå kantarellen et naturlig og vilt produkt uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Maison Caudalie går ikke på kompromiss med kvaliteten!
Portefølje (59)
Frankrike, Allenjoie
... måte for å tillate ny vekst i disse områdene. Vekt: ND Latinsk navn: CANTHARELLUS CIBARIUS Opprinnelse: Plukket for hånd i Tyrkia Nettovekt: 100g tilsvarer 1kg ferske kantareller Emballasje: I pose Vekt (kg): 1...
Portefølje (8)
Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Hvit AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Hvit økologisk vin Druetyper Vermentino 70% - Ugni blanc 30%. Modnet i 12 måneder på nye eikefat, deretter modnet på flaske i 1 år. Smaksnotater Fargen er lys gul med gyldne og sølvaktige refleksjoner. Munnfølelsen er strukturert, rund og dyp: - Tekstur: vakker og kremet - Aromaer: hvite og gule steinfrukter - Ettersmak: ristet, vanilje, vedvarende Matparinger: - Grillet hummer med konjakk saus. - Tradisjonell Coq au vin blanc. - Kalvekjøtt med steinsopp og kantareller. - Skjell. - Ostefat med karakter.
Portefølje (17)
Frankrike, Objat
Gjennom selskapet LIMOUZI SAVEURS er vår lidenskap å la deg oppdage underverkene fra Corrèze-regionen ved å lage oppskrifter som kan overraske og glede deg. Alltid på jakt etter nyheter, setter vi vår ekspertise til din disposisjon for å tilby deg raffinerte og deilige produkter. Vi er stolte av vårt engasjement for å utvikle alle våre produkter i vårt produksjonsverksted i Objat (19), med vårt t...
Portefølje (109)
Frankrike, Malataverne
Velkommen til DISTRAZUR, din grossist innen delikatesser. I over 25 år har vi betjent tradisjonell handel med et konstant fokus på å tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset våre kunder og forskjellige fra storsalgskanaler. Vårt merke, Les Saveurs du Clavon, tiltrekker de mest kresne gourmetene. Det er lett gjenkjennelig og garanterer et utvalg av smakfulle, delikate og fine produkter. Er du en u...
Portefølje (188)
Frankrike, Melle
Melle et une Pâte er en pastaprodusent basert i Melle, nær Marais Poitevin (79). Vi produserer tørre og ferske pasta av høy kvalitet med lokale råvarer. Våre pastaer er unike, og vi tilbyr originale smaker: bjørkeløk, alger, brennesle, safran, engelrot, kantarell, spirulina, hamp, peppermynte og Espelette-chili. Vi er stolte av å garantere ekte kvalitet på produktene våre. En del av vårt sortiment...
Portefølje (31)
Frankrike, Biguglia
...næringsverdier per 100 g energi (kcal) = 862 ergi (Kj) = 3545 fett (g) = 95 hvorav mettet fett (g) = 13.2 karbohydrater (g) = 0 hvorav sukker (g) = 0.4 proteiner (g) = 0.2 salt (g) = 0.5 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Kaldpresset olivenolje 95%, tørkede kantareller 0.4%, hvitløk 0.006%, vill persille 0.004%, salt, pepper Innhold: 25 cl Opprinnelse: Korsika...
Portefølje (68)
Frankrike, Auxerre
...{"Nez":"stor kompleksitet med noter av sitrus (lime, kandisert sitron), ingefær, aprikos og hvite blomster","Accord metvin":"mat- og vinparinger: forretter (foie gras), kjøtt (stekt fjærfe med kandiserte sitroner, kalvebrissel med kantareller), fisk & sjømat (stekt hummer med sitrussaus, kald hummer à la Maltaise), oster (roquefort), desserter (eksotisk fruktsalat, kastanjeis, smuldrepai med gule...
Portefølje (190)
Frankrike, Saint Cannat
...\nEngasjerende nese av røde og svarte frukter med krydret og ristet preg.\nOmfattende, solid og fyldig munn med modne middelhavssmaker. En generøs vin som kombinerer konsentrasjon, kraft og friskhet med en delikat duft.\nServeres ideelt mellom 16 og 18°C, denne vinen vil være perfekt med en grillet oksemedaljong med kantareller, fjærfe eller til og med vilt. Den vil også passe godt med eksotisk mat som kylling chop suey, krydrede retter og selvfølgelig et fint ostefat!"}...
Portefølje (46)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Gaveeske bestående av en presentasjonskurv, en flaske Mille et unes pierres rød lagret på eikefat, en oppskriftsbok fra Corrèze som alltid er forskjellig, en lilla sennep, og et glass med tørkede kantareller av førstevalg. For å lage en ekte smakfull opplevelse fra Corrèze!
Portefølje (71)
Frankrike, Vergt
Er du grossist, industriprodusent, restaurant, slakter eller konserveringsprodusent, og trenger å skaffe deg tørkede sopp? Ser du etter en pålitelig leverandør? Selskapet Andesol tilbyr produkter av høy kvalitet som møter alle smakspreferanser. Tørkede trøfler, tørkede kantareller, tørkede steinsopp, tørkede trompeter av døden, tørkede kantareller, tørkede bohemske sopper, et bredt utvalg av sopp fra hele verden står til din disposisjon!
Frankrike, Carquefou
... konfitert svinekjeve med biter av andelever med kantareller, terrine av kalvebrissel med moriller. * Hvitpølse i gammel stil med sopp, andelever, laks, kamskjell Vinterserie: * Pølsemakeri i gammel stil: Toulouse-pølse * Halvsalt: skaft, bryst, skulder * Røking i gammel stil: pølse, skaft, bryst, skulder * Slakterspesialiteter: steker (Orloff, bacon, røkt, med svisker...) Sommerserie: * Pølsemakeri i gammel stil: chipolatas, chipolatas med urter, merguez, brassepølse, kjøttdeig, farse, grillchorizo, filet mignon...
Frankrike, Bauduen
... grossistmarkedene. Igjen, Nicolas PLANCHON er lidenskapelig opptatt av sitt yrke og han kjenner det ut og inn. Han ønsker til og med å utvikle verktøy som registrerer alle trøflene og som viser sanntidspriser. Han produserer både vintertrøfler og sommertrøfler. Nicolas PLANCHON tilbyr hovedsakelig trøfler av Premium kvalitet. Men han produserer også tørkede sopp som steinsopp og kantareller...
Frankrike, Blagnac
... eller trøffelskorper og flak. Du vil også oppdage små gleder for å berike hverdagsrettene dine, takket være trøffelolje eller trøffelvinaigrette, pålegg, krydder eller til og med retter som risotto, pasta eller polenta. For å gi en liten trøffelvri til rettene dine, kan du velge mellom kremer eller sauser. I tillegg til trøfler, velger vi ut ulike eksklusive sopp som moreller, kantareller eller dødstrumpeter, som du finner i tørket form for å nyte hele året. La Maison Baumont vil også hjelpe deg med å finne gaveideer gjennom sine gavepakker.
Frankrike, Rungis Cedex
...Etablert på det internasjonale markedet i RUNGIS siden 2002, er selskapet Paris Saveurs den uunnværlige spesialisten på ville og dyrkede sopp. Produkter fra "Paris Saveurs": Girolles, steinsopp, kantareller, fotballsopp, sjampinjong, morkler, østerssopp, blåfotsopp, shitake, død trumpet, kinesiske trøfler. Tjenester i Rungis: Forsendelser, leveranser i Frankrike, leveranser til Paris-regionen, telefonbestilling, ordrebehandling, emballering, sammensetninger, håndtering.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play