Italia, Turin
... endelige resultatet er et dehydrert produkt med mer enn 60 % skallfarge og veldig hvit fruktkjøtt. Ekoterra tilbyr en portefølje av tørkede epler som spenner fra lav fuktighet (2 %) til middels fuktighet (20 %), med eller uten skall, og med eller uten tilsetningsstoffer (svoveldioksid). Vi tilbyr forskjellige former og varianter som er egnet for frokostblandinger, bakeri og snacksindustrier.
Portefølje (10)
Italia, Belpasso
...En søt glede å bite i. Laget av utvalgte ingredienser og etter tradisjonell håndverk. En enkel, men uimotståelig oppskrift. Også tilgjengelig i andre varianter: pistasj, mandel, mandler og kandisert appelsin. Også tilgjengelig for bakerilinjen, i løsvekt.
Portefølje (9)
Italia, Bistagno
Giuso: et århundre med innovasjon. Produksjon og salg av produkter, ingredienser, halvfabrikata og matvarer for iskrem, konditori og bakeri: italienske iskrem, krem, kandisert frukt, syltetøy, marmelade, konserverte kirsebær. Oppdraget: Å produsere sammensatte ingredienser og halvfabrikata for håndverkere og småindustrier, gjennom kontinuerlig forskning på innovative løsninger og med mål om total tilfredshet for sluttkunden.
Italia, Lozzo Di Cadore
... oppskrifter fra tidligere tider, og nåtiden, som uttrykkes gjennom den mest moderne teknikken og produksjonsmetoden, oppstår et bredt utvalg av småkaker for et kresent publikum. Fra de erfarne hendene til medlemmene av vår familie, ettersom dette er en hovedsakelig familieeid bedrift, skapes disse spesialitetene hver dag. Alt dette er muliggjort av bruken av nøye utvalgte ingredienser, som sikrer smaken...
Italia, Albano Laziale
... den beste tradisjonen, blir det bakt naturlig hevet hvit pizza, typiske søtsaker fra Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" skiller seg ut for kvaliteten på de ekte produktene og servicen. Hos oss kan du nyte tradisjonelle produkter typiske for Castelli Romani, som for eksempel det anerkjente Genzano-brødet, laget med naturlige ingredienser og uten kjemisk heving. Vår butikk har et rikt utvalg av brød, pizza, hjemmelagde søtsaker og gastronomiske produkter, hjemmelagde søtsaker og tradisjonelle.
Italia, Matera
...-hydrogenerte fettstoffer, ikke-kunstige fargestoffer, naturlige aromaer, og retter seg hovedsakelig mot to sektorer: HÅNDVERK med et dedikert sortiment for iskrem, konditori, bakeri og Ho.Re.Ca.; INDUSTRI med Nicoletti-serien som er dedikert til store industrielle produsenter. Vi er også ubestridte ledere innen utviklingen av serien kalt Myblend: et nytt konsept som tolker og realiserer produktet, og tilpasser det spesifikt for hver kunde med: ingredienser, struktur, aromaer, farger og tilpassede emballasjer. Selskapet organiserer KURS for opplæring ved SCUOLAGELATO FEDERICO II.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play