Italia, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana er et glutenfritt mel for bakevarer, preget av en blanding av maisstivelse, risstivelse, plantefibre og maisgjær. Kommer ikke fra avgluteniseringsprosesser; inneholder ikke melk, egg eller hvete-stivelse. Et produkt av høy kvalitet, naturlig og preget av et høyt innhold av fiber og naturlige enzymer som er gunstige. En blanding som gir plastisitet til deigen, og gjør det...
Portefølje (56)
Italia, Forlì
... kosthold og av de som er glutenintolerante, da det er fritt for gluten. Det er en vanlig misforståelse at det er laget av et korn, når bokhvete faktisk er et pseudokorn, en plante som er helt forskjellig fra gressfamilien, som den bare har til felles i bearbeidingen av enkelte typer produkter. Faktisk har bokhvete, fra et botanisk perspektiv, ingenting til felles med hvete; navnet ser ut til å være knyttet til episoder fra fortiden da det ble brukt til matforfalskning.
Portefølje (50)
Italia, Latina
...SPESIFIKASJONER Farge: hvit Fuktighet: 12,5% - 13% Totale aske: 0,45 - 0,55% Uoppløselig aske i syre: 0,015 - 0,02 Alkoholsyre: 0,02% - 0,03% Gluten på fuktig basis: 28% - 30% Gluten på tørr basis: 11% - 12,5% Vannabsorpsjonskapasitet: min 60% Sedimenteringsverdi: 22 ml - 24 ml Råprotein: 11,5% - 12,5% Opprinnelse: Tyskland Detaljer om emballasje Tilgjengelig i sekker på 50 kg og sekker på 25 kg 1 * 20 Ft Container Last 24 MT 1 MT (20 sekker * 50 KG SEKK) Totalt: (480 sekker * sekker på 50 kg) / 20-fots container...
Italia, Calenzano
... egg, soyabønner, laktose, hvete eller gluten, og er derfor egnet for alle med spesielle kostholdsbehov. Aluminiumsrøret gjør det mulig å bruke produktet uten svinn, og det er helt resirkulerbart. Den praktiske "stjerne"-hetten gjør det også enkelt å bruke produktet til å dekorere rettene. Prøv den også i urtversjonen i tube, med all smaken av middelhavsurt. Smak på Mayorice også i glass, tilgjengelig i 6 smaker og i det praktiske "familiepakken"! Produktet er glutenfritt og vegansk, sertifisert av den italienske vegetarianerforeningen.
Portefølje (1)
Italia, Santa Maria La Carità
...Bearbeiding av Tørr Pasta: metoden som brukes er skånsom, og består i hovedsak av 4 forskjellige faser: Fase med elting: vi bruker utelukkende 100% italienske durumhvete semoler med høyt proteininnhold. Hver pastatype krever en passende blanding av semola og vann. Kald elting (ikke over 35°C) forhindrer "termisk denaturering" av gluten, den uvurderlige substansen som finnes i hvete. Fase med...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play