Italia, Stazione Fondi-Fondi
...Basilikum og persille er to urter som behandles av selskapet Forcina i henhold til metoder for ferskhetsforvaltning — betydelig — konsolidert; innkjøpet er reservert hos leverandører som ligger nært selskapet, og forholdet til dem er veldig direkte. | Produktene leveres i ulike typer emballasje, og årlig håndteres over 166.000 kg.
Portefølje (6)
Italia, Trezzano Sul Naviglio (milan)
...{"DESCRIPTION":"Likør med koreansk rød ginseng og fersk ginsengrot. Ekstremt behagelig smak, middels alkoholinnhold som kan nytes ved alle anledninger. Elegant glassflaske pakket i kartong, ideell som en original og unik gave. Den ferske ginsengroten som finnes i flasken, kan spises for å nyte den originale og unike smaken av ekte ginseng.","METHOD GUIDE":"Bruksfrekvens: 1 shot 1 eller 2 ganger...
Portefølje (10)
...Vi gjør det med all den omsorg som en av de mest tilstedeværende spekematene på våre familiers bord fortjener. Kun ferske lår, over 15 kg, fra tunge italienske griser, saltet og aromatisert med en blanding av urter. Benet fjernes forsiktig, for ikke å rive muskelfibrene, og skinken kokes sakte i dampovn ved en temperatur på omtrent 68°. Dette er vår enkle oppskrift: kvalitetskjøtt og omsorg i bearbeidingen. Bare slik vil den kokte skinken være myk og delikat, søt, aldri sur.
Portefølje (10)
Italia, Ripalimosani
... NATURA: ekstraktorer for essensielle oljer i dampstrøm. LINEA APICOLTURA: rensemaskiner for pollen, maskiner for produksjon av kremet honning, flerbruksanlegg for behandling av honning. LINEA CASTAGNA: anlegg for vask, termisk behandling, pasteurisering av kastanjer; skallfjerning av både tørkede og ferske kastanjer. LINEA TARTUFO: anlegg for vask, koking og sterilisering av trøfler. LINEA LATTE E FORMAGGI: minimeierier, tørkere for ost.
... av produktene takket være den konstante oppmerksomheten fra personalet og de moderne bearbeidingsanleggene som benyttes. Utfører daglige leveranser for å sikre maksimal ferskhet og kvalitet. Poteter, barba, urter, fennikel, gulrøtter, spinat, squash, paprika, aubergine, mangold, catalogna, felt-radicchio, parmesan-aubergine, bønner, rapa-topper, stekt, kokt barba, kokte urter, dampet fennikel, dampede gulrøtter, rosenkål, små løk, blomkål, kål, bønner, brokkoli, surkål laget kokt, dampet eller grillet.
Produksjon av ferske urter for selskaper som pakker i første klasse og allerede pakkede urter. Produksjon av urter i potte. Produksjon av halvferdige urter for selskaper innen kjøtt, pølser og fjærfe. Utstrakt produksjon i Liguria og Sardinia. Eksport.
Vi er et sosialt landbruk som produserer urter i omstilling til økologisk. Innhøsting og sending skjer innen 36 timer, i kasser for ferske eller sekker for tørkede urter. Vi dyrker jorder i Costa di Mezzate (Bg), 3 hektar med urter som: vårløk, mynte, merian, salvie, rosmarin, salvie, oregano, timian. Både ferske med mulighet for levering i buketter fra 250g til 500g og i kasser på 10, 20, 30 kg, samt tørkede med solenergisystem. Våre produkter er i omstilling og venter på økologisk sertifisering, derfor er de fri for pesticider.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play