Italia, Orbassano
...De ferske ravioli formet som solsikker, fylt med gorgonzola (italiensk blåmuggost) og valnøtter, er et kulinarisk mesterverk som innkapsler elegansen og raffinementet i det italienske kjøkken. Den delikate eggdeigen omslutter en kremet og smakfull fylling, hvor gorgonzola, med sine dristige og aromatiske toner, smelter harmonisk sammen med sprøheten og den runde smaken av hakkede valnøtter.
Portefølje (57)
Italia, MILANO
... melkepulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecitin, vaniljearoma), knust Pan di Stelle-kjeks 2% [hvete mel, sukker, solsikkeolje, smør, fersk pasteurisert melk av høy kvalitet, kakao, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator: soyalecitin), ferske egg, honning, hasselnøtter, hvete stivelse, hevemidler (natron, ammoniumkarbonat), salt, aromaer, eggehvitepulver, stivelse...
Portefølje (229)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
...Tuber Uncinatum Vitt Tondello inkluderer veldig små eller små krokete svarte trøfler, utvalgt for bruk i kjøkkenet der det estetiske aspektet ikke er en prioritet. Disse trøflene, til tross for at de er små i størrelse, beholder all den karakteristiske aromaen av den krokete svarte trøflen, med noter av skog, sopp og nøtter. Ideell for sauser, fonduer eller rivning, tilbyr de intensiteten av trøffelsmak til en mer tilgjengelig pris. Denne trøflen er perfekt for de som ønsker å nyte den luksuriøse smaken av trøfler uten å tømme lommeboken.
Portefølje (34)
Italia, Carbognano
...Ferske hasselnøttkjerner velges ut ved hjelp av den nyeste screenings-teknologien for å eliminere urenheter og gjøre produktet sunt fra et organoleptisk synspunkt. Produktet blir deretter kalibrert og klart for salg til konfektindustrien, små håndverksbedrifter og for fersk konsum.
...Et raskt krydder laget av den delikate smaken av gresskar, sprøheten av nøtter og den karakteristiske aromaen av krydder. Ideelt for å lage kanapeer og krydre hovedretter. Nettovekt 190 g.
Portefølje (10)
Italia, Jesi
... tradisjonen. I flere år har vi samarbeidet med AIC, Associazione Italiana Celiachia, for å betjene våre cøliaki-kunder på best mulig måte. For de som er intolerante mot melk, egg og nøtter, har vi soyaiskrem og risiskrem, og vi produserer også iskrem uten bruk av sukrose. Med 60 års drift og en konstant søken etter kvalitet, har vi valgt det beste av edle råvarer, som Nocciola Tonda Gentile Trilobata og...
Italia, Capua
...VÅRT SELSKAP BLE GRUNNLAGT I 2007 MED TRE ÅPNINGER AV SUPERMARKEDER. I ÅRENE SOM FULGTE HAR VI UTFØRT LEVERANSEAKTIVITETER FOR CATERINGDIVISJONEN TIL BARER, KONDITORIER, ISKREMFORRETNINGER, RESTAURANTER OSV. MED FROSNE PRODUKTER OG FERSKE MATVARER. I DE SISTE TO ÅRENE HAR VI VOKST VED Å MARKEDSFØRE RÅ, RISTEDE/SALTE NØTTER FOR HORECA/INDUSTRI SALGSKANALEN, HVOR VI HAR OPPLEVD EN POSITIV ØKONOMISK RESPONS OG HAR TIL HENSIKT Å FORTSETTE. VÅRE SALGSKANALER ER TILSTEDE OVER HELE DET ITALIENSKE TERRITORI, INKLUDERT ØYENE.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play