...De mest intense aromaene og smakene fra Sør kombineres i en smakfull oppskrift som risbollen med pølse og sopp. Laget med ingredienser av høy kvalitet og servert med passende sauser, vil det bringe en tradisjonell, velsmakende rett med en fersk smak som om den nettopp er laget til bordene deres.
Portefølje (45)
...SEMIARTISAN SALUMI: FERSK OG MODNET PØLSE, RÅ PROSCIUTTO, NDUJA, SØT OG KRYDRET SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portefølje (9)
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. i Mesoraca, i provinsen Crotone, driver egen og håndverksmessig produksjon, med emballasje, av typiske spekemat, inkludert pølser, capocollo og pancetta. Takket være det erfarne og dyktige personalet klarer Salumificio Lavigna å tilfredsstille selv de mest kresne ganer.
Portefølje (19)
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
... produkter laget håndverksmessig. Salumificio produserer skinker, ekstra fersk pølse, tørket pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo for grilling, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, modnet guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre spesialiteter for detaljhandel, GDO og restaurantbransjen.
Italia, Cagliari
Vi er et selskap som hovedsakelig eksporterer sardinske matprodukter til utlandet. Vi har et bredt utvalg av produkter for grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer osv. Våre produkter inkluderer: tørr pasta som gnocchetti, spaghetti og fersk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolje og olivenpaté, oster og ostekremer, viner, øl i ulike størrelser, også på fat, søtsaker, brennevin, bottarga, trøffelkrem og trøffeloster, samt spekemat som tørr og fersk pølse.
... du smake Provola Silana med en myk og delikat smak, produsert for forbrukere med delikate smaker. - Vårt selskap har besluttet å introdusere et nytt produkt på matmarkedet: TURU’. Dette produktet er laget for å gi folk muligheten til å oppleve den ekte smaken av krydret fersk pølse, pakket i et syntetisk tarmsystem med en diameter på omtrent 15 cm, dampet. Den kan skjæres opp for å fylle brød og hva annet man måtte ønske, for et bredt spekter av forbrukere; det er virkelig utsøkt!
Italia, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har vært spesialisert siden 1923 på produksjon av typiske toskanske salami, spesielt fersk pølse, toskansk salami, toskansk finocchiona, krydret salami og toskansk pancetta; selskapet viser sin evne til å tilpasse seg nye markeder ved å markedsføre ulike typer salami i forskjellige formater for å imøtekomme alle nåværende og fremtidige krav fra aktørene i dagligvarehandelen...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play