Italia, Giuliano
...Pan di spagna, blanding av pasteuriserte egg, sukker, mel "0", amerikansk mel, vann, kakao 22/24%, aromaer. FARCITURA: Fersk krem, mascarponepulver (33%), pasteurisert eggeplomme, sukker. BAGNA: Vann, sukker, kaffe aroma 70°, frysetørket kaffe. Oppbevaring ved -18° Produkt som må tines.
Portefølje (129)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... - Sauser og Krem: Perfekt for å lage rike og aromatiske dressinger. - Første Retter: Ideell for å rive over pasta, risotto eller gnocchi. - Kjøttretter: Et sofistikert tillegg til tartar, filet og steker. - Forretter og Tilbehør: Forsterker smaken av bruschetta, egg og ovnsbakte grønnsaker. Kontakt oss for Din Bestilling Hvis du ønsker å legge til den tilgjengelige eksklusiviteten til Tuber Magnatum...
Portefølje (34)
Italia, MILANO
... melkepulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecitin, vaniljearoma), knust Pan di Stelle-kjeks 2% [hvete mel, sukker, solsikkeolje, smør, fersk pasteurisert melk av høy kvalitet, kakao, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator: soyalecitin), ferske egg, honning, hasselnøtter, hvete stivelse, hevemidler (natron, ammoniumkarbonat), salt, aromaer, eggehvitepulver, stivelse...
Portefølje (229)
Italia, Noci
...Stracciatella er en ostespesialitet typisk for produksjonen i Puglia, bestående av myke, håndrevne strimler av filtet ost og krem; denne spesialiteten kan brukes fersk eller som tilbehør til salater, pastaretter eller gourmetpizzaer uten behov for krydder, takket være sin ekstremt melkete smak.
Portefølje (10)
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata og håndlaget mozzarella tilgjengelig i: Nodini, Treccia med vekt også på forespørsel fra kunden. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Helt håndlaget, pasta filata inneholder et delikat hjerte av stracciatella og krem. Håndlaget ricotta laget av melk fra melkekyr. Behagelig rik og kremet, spesielt egnet for bruk i matlaging. Mascarpone: Fersk laget utelukkende av krem fra melkekyr, uten konserveringsmidler.
Portefølje (7)
Vårt håndverksbakeri produserer klassiske tradisjonelle sicilianske søtsaker som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søtsaker med fersk ricotta, krem, sjokolade, pistasjnøtter, mandelmasse, samt håndlagde panettoni og påskekyllinger. En begrenset produksjon av typiske sicilianske søtsaker, tilgjengelig fra et familiedrevet siciliansk bakeri, som lager søtsakene i sitt eget verksted...
...Il Caffè delle Rose, som ligger nær den sentrale plassen i Marina di Ragusa, en kjent turistby ved sjøen, 20 km fra Ragusa, tilbyr sine kunder konditorvarer og iskrem laget av helt håndverksmessige prosesser med råvarer. Det har faktisk tre laboratorier: ett for iskrem og granita, ett for bakevarer, og ett for fersk konditori. Konditoriet tilbyr, i tillegg til de klassiske mignonene med krem og ricotta, fruktkjeks, crêpes, tiramisù, og de originale "skje-dessertene" presentert i deilige enportionsglass.
Italia, Scandolara Di Zero Branco
... absolutt hygienisk sikkerhet, samtidig som smaken og egenskapene til fersk frukt bevares over tid. Våre homogeniserte flytende blandinger, sammensatt av melk, sukker og fløte i nøye dosering, er egnet for iskrem ved bruk av soft-ice maskin. Vi har også en spesifikk linje med pulverprodukter basert på gelifiserings- og emulgeringsmidler for varm eller kald tilberedning av melk- eller fruktsorbet...
... eller servert i en blomst av mørk sjokolade, også med fersk krem, den utmerkede gran cappuccino, mørk sjokolade laget av Sciascia Caffè, smoothies av økologisk frukt, ferskpresset appelsinjuice og mye mer.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play