Italia, Codogno
...Salame Felino er en delikatesse laget av svinekjøtt. Den har fått navnet sitt fra opprinnelsesstedet, en landsby i provinsen Parma. Salame Felino har høyere proteinnivåer og lavere fettinnhold sammenlignet med andre salami av lignende type. Tradisjonelt blir den skåret diagonalt, noe som gir ovale skiver som er omtrent dobbelt så lange som diameteren på salamen.
Portefølje (4)
...Felino-salami, blant de tusen italienske salami, er den søteste, laget med lite salt, hele pepperkorn og modnet i Parma-skinkens dal. Kun fra tunge italienske griser, startet med "trito di banco" (magert kjøtt, uten sener og med et lag fett), først malt til middels grovhet, deretter blandet med krydderblandingen (salt, pepper, litt hvitvin), latt hvile, fylt i "culare" tarm, som tradisjonen foreskriver, som vil holde salami alltid myk. Etter to til tre måneder er her skiven kuttet på tvers, med en fyldig, rund aroma, med en spesiell smak av lykke.
Portefølje (10)
... modning fra 36 til 80 måneder. Tradisjonell Balsamicoeddik fra Modena IGP, lagret i trefat i 12 - 24 opp til 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum modning på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forhåndskokte produkter: Cotechino, Zampone, kokt salami, også aromatisert med trøffel, ciccioli. DOC-viner: Lambrusco, Lambrusco di...
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play