Italia, Misano Adriatico
...Denne SAN MICHELE APPIANO Pinot bianco Alto Adige er en hvitvin av høy kvalitet. Den har en frisk og fruktig smakprofil, med noter av sitrus og hvit fersken. Laget av 100% Pinot bianco-druer fra Alto Adige-regionen, er denne vinen ideell til å akkompagnere retter med fisk og ferske oster. Utmerket også å nyte alene som aperitiff.
Portefølje (200)
Italia, MILANO
...Den historiske etiketten til Ferrari Trento er laget av kun Chardonnay-druer fra fjellet. Den uttrykker det uovertrufne samspillet med Trentino og elegansen til boblene laget etter Metodo Classico, som er typisk for dette området. En ideell boble til aperitiff, nytes sammen med to andre store aktører innen italiensk gastronomi som prosciutto crudo og mozzarella fior di latte, men også egnet til å følge hele måltidet. Perfekt med fritert mat. FORPAKNING AV 6 1 STK = EURO 7,50 1 PALETT 72 FORPAKNINGER AV 6 MINIMUM BESTILLING 30 PALETT...
Portefølje (231)
Italia, Nave
...Cuvée-druer av utmerkede hvite viner nøye utvalgt i anledning selskapets 120-årsjubileum Foreslåtte kombinasjoner Passer godt til fiskeforretter. Er utmerket som aperitiff, eller som base for fruktcocktailer. Volum: 0,75 l Kode: 08494 Kategori: Musserende Land: Italia Region: Veneto Farge: Lys strågul Smak: Den musserende vinen fremstår tørr, fløyelsmyk og elegant.
Portefølje (46)
Italia, San Pietro Di Feletto
...Et utvalg av våre beste glera-druer fra den historiske vinmarken, for en vin som allerede i navnet avslører sitt uadskillelige bånd til jorden den kommer fra. Den tørreste versjonen med et sukkerinnhold på 0 g/lt for en Prosecco Superiore som kan nytes som aperitiff eller i kombinasjon med fiskeforretter og smakfulle fingerfood.
Portefølje (2)
Italia, Maruggio
...Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
Portefølje (8)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play