Italia, Misano Adriatico
...Denne SAN MICHELE APPIANO Pinot bianco Alto Adige er en hvitvin av høy kvalitet. Den har en frisk og fruktig smakprofil, med noter av sitrus og hvit fersken. Laget av 100% Pinot bianco-druer fra Alto Adige-regionen, er denne vinen ideell til å akkompagnere retter med fisk og ferske oster. Utmerket også å nyte alene som aperitiff.
Portefølje (200)
Belgia, Liège
... fra den spanske druesorten Tempranillo brukes også til produksjon av rødviner. Dette friske, strukturerte, fruktige og silkeaktige alternativet til alkoholholdig vin antyder solfylte øyeblikk og nytes med glede som en alkoholfri aperitiff og som følge av lette måltider.
Portefølje (19)
Italia, MILANO
...Den historiske etiketten til Ferrari Trento er laget av kun Chardonnay-druer fra fjellet. Den uttrykker det uovertrufne samspillet med Trentino og elegansen til boblene laget etter Metodo Classico, som er typisk for dette området. En ideell boble til aperitiff, nytes sammen med to andre store aktører innen italiensk gastronomi som prosciutto crudo og mozzarella fior di latte, men også egnet til å følge hele måltidet. Perfekt med fritert mat. FORPAKNING AV 6 1 STK = EURO 7,50 1 PALETT 72 FORPAKNINGER AV 6 MINIMUM BESTILLING 30 PALETT...
Portefølje (229)
Frankrike, Condom
...Sommeraperitiff, laget med Muscat-druer. Lite søt. VEKT: 1.4 kg FLASKE: 75cl flaske SKU: BTRAI...
Portefølje (66)
Frankrike, Paris
...Bulles de Jardins er vår serie av gastronomiske musserende drikker uten alkohol, økologiske og med lavt sukkerinnhold. Nyt dem som de er, eller bruk dem til å forlenge cocktailene dine! Et sunt og elegant alternativ til brus, designet for å følge måltidene dine fra aperitiff til dessert.... Bulles de Jardins Ambré, vår oppskrift laget av ferske valnøtter og hvite druer, med gyldne og gjærede noter, som minner om enkelte viner fra Jura. En oppskrift med gyldne og gjærede noter, inspirert av vintradisjoner. Ideell for å akkompagnere oster eller trøstende retter! Volum: 75cl...
Portefølje (200)
Italia, Nave
...Cuvée-druer av utmerkede hvite viner nøye utvalgt i anledning selskapets 120-årsjubileum Foreslåtte kombinasjoner Passer godt til fiskeforretter. Er utmerket som aperitiff, eller som base for fruktcocktailer. Volum: 0,75 l Kode: 08494 Kategori: Musserende Land: Italia Region: Veneto Farge: Lys strågul Smak: Den musserende vinen fremstår tørr, fløyelsmyk og elegant.
Portefølje (46)
...Eldet vineddik, med syre og personlighet, 100% naturlig produkt, designet for å fremheve smakene i smakfulle retter, men også for å brukes i salater eller som aperitiff sammen med våre olivenoljer. Denne rødvinseddiken, lagret på tre og produsert utelukkende av økologiske druer fra Alentejo av druetypene Touriga Nacional og Tinta Roriz, skiller seg ut med sitt raffinerte "bouquet". Dette er et sertifisert produkt av høy kvalitet med en maksimal syre på 6%.
Portefølje (4)
Frankrike, Les Avenieres
...Eksepsjonelt produkt. Sjeldne avlange grønne druer. Produsert i Iran. Gjenlukkbar friskhetspose 500g. Kartong med 12 poser.
Portefølje (5)
Frankrike, Auxerre
... balanseres naturlig med den salte syren i Chenin","Le conseil de l'œnologue":"Serveres mellom 8°C og 13°C, avhengig av om du velger det til aperitiff eller som forrett med foie gras","Label":"Kontrollert opprinnelsesbetegnelse","Cépage":"Chenin","Bouche":"Enkelt fruktig og innhyllet i sukker. Lange og vedvarende smaker. Munnen er fristende, med noter av ristede mandler","Temps de garde":"Oppbevaring...
Portefølje (190)
Frankrike, Malataverne
...Innhold 75 cl Rosé, laget av utvalgte druer fra våre gamle cinsault-viner. SMAKSOPPLEVELSE SERVERINGSTEMPERATUR Mellom 11° og 12° MAT- OG VINPARING For aperitiff, Grillet fisk, Grillet hvitt kjøtt, Asiatiske spesialiteter, Middelhavsmat...
Portefølje (188)
Spania, Granada
...Farge: Ren, lysende, kirsebærrød, middels–høy lag Lukt: Kraftig aroma av modne frukter: rosiner, tørkede plommer, dadler, tørkede fiken og fin sjokolade Smak: Moderat sødme med godt integrert syre, behagelig tannin, minner om honning, flytende mørk sjokolade og lakris, rund og vedvarende Anbefalt serveringstemperatur: 15℃ Anbefalte matparinger: Svært godt som aperitiff med foie, blåmuggoster...
Portefølje (5)
Frankrike, Marseille
...Er du en grossist, en semi-grossist, en distributør, eller en innkjøpssentral i Frankrike? Leter du etter en blanding som vil ta deg med på en reise? Den eksotiske blandingen CROC'ELLA består av tørkede frukter som ananas, papaya, kokosnøtt, druer og bananchips. Den eksotiske blandingen kan nytes: - Som snacks - Til aperitiff CROC'ELLA er en produsent av tørkede frukter: - Tørkede - Skrellede...
Portefølje (145)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... fra druer osv.). Innhold: 150cl Type: Musserende vin Dosering: Brut (6g/L) Druetyper: 70% Chardonnay & 30% Pinot noir AOC: Champagne 1er Cru Lagring: Drikkes nå og kan lagres til 2030 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
... frukter (aprikoser, kvitter), honning, krydder med subtile noter av eik. Kremet angrep støttet av en smakfull, lang og frisk struktur. MAT/VIN-KOMBINAJON : Aperitiff, foie gras, desserter, brioche-kaker, paier med hvite frukter. SERVERINGSTEMPERATUR : 10°C. Kartong med 6 flasker på 75cl...
Portefølje (12)
Spania, Geneto San Cristobal De La Laguna
...BASISPRODUKTER: Inzolia-viner fra innfødte druer. Grad: 12,8 grader. SUKKER: 50 gr. lt. AROMATISERING: typisk for naturlig bitter mandel. BASISPRODUKTER: Nero D'Avola-viner fra innfødte druer. Grad: 14,2 grader. SUKKER: 50 gr. lt. AROMATISERING: typisk for naturlig bitter mandel.
Portefølje (6)
Italia, San Pietro Di Feletto
...Et utvalg av våre beste glera-druer fra den historiske vinmarken, for en vin som allerede i navnet avslører sitt uadskillelige bånd til jorden den kommer fra. Den tørreste versjonen med et sukkerinnhold på 0 g/lt for en Prosecco Superiore som kan nytes som aperitiff eller i kombinasjon med fiskeforretter og smakfulle fingerfood.
Portefølje (2)
Italia, Maruggio
...Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
Portefølje (8)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: 100 % Xérèseddik laget av druer fra økologisk landbruk Bruksanvisning: Brukes i vinaigretter, marinader og til dressing av salater og rå grønnsaker. Du kan også bruke den i sabayon, i søt-syrlig saus, men også som aperitiff ved å tilsette noen dråper i Kirs. Denne Xérèseddiken er importert fra Andalucía (Spania). Dette produktet er laget av økologisk landbruk og kontrollert av ECOCERT F32600.
Portefølje (132)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play