Italia, Forlì
... navnet antyder, "hardt". Vanligvis serveres det med gryteretter og/eller kokte grønnsaker. Det kan gjøres krydret ved å servere det med harissa (som brukes spesielt i Tunisia). I Italia derimot, blir couscous tilberedt i Trapani på Sicilia; det dampes i en spesiell glasert leirgryte, men sausen, i motsetning til den magrebinske, er en fiskesuppe.
Portefølje (50)
Italia, Poggio Torriana
...blanding), sukker (hvitt, brunt), andre matvarer og ikke-matvarer av bred forbruk (te, infusjoner, yerba mate, couscous, bulgur, ristede krydder… kull, kjemiske produkter, byggevarer og gjør-det-selv produkter).
Italia, Cento
Axor er et ledende selskap innen ingeniørfag, produksjon og installasjon av pastaproduksjonslinjer, med mer enn 150 pastalinjer installert over hele verden i løpet av 30 års aktivitet. I løpet av de siste årene har vi utviklet banebrytende couscous-linjer, instant pastalinjer og glutenfrie pastalinjer.
Italia, Medicina
Produsenter av Økologisk og Konvensjonell Couscous, laget utelukkende med raffinerte eller hele meltyper fra korn (Durumhvete, Mais, Ris, Bokhvete, Kamut, Spelt, Bygg, Hirse) og belgfrukter (Kikerter og Linser), samt Quinoa, i oppskrifter med én eller flere ingredienser. Sertifiserte Økologiske Produsenter av CCPB, vi har også BRC- og IFS-sertifisering, utstedt av TÜV. Emballasje: Big Bag på 1 tonn, papirsekker på 20 og 5 kg, eller cellofanposer på 250 g, 500 g, 1 kg - på forespørsel, også med etikett levert av Kunden.
Italia, Palermo
Terrarata er en nettbutikk for typiske sicilianske produkter. Vi velger ut de beste kvalitetene innen siciliansk landbruk og matproduksjon for deg og oss. På vår portal kan du handle online: modica-sjokolade, økologisk honning, kapers fra Pantelleria, ekstra jomfruolivenolje fra vår egen produksjon, vin og håndverksøl. Stort utvalg av produkter laget med gamle kornsorter. Pasta, couscous, brød...
Italia, Fondi
...SALSER FRA MEDITERRANET KLARE TIL BRUK Ideen Å lage "klare til bruk" sauser for å lage de mest populære rettene fra kystområdene i Middelhavet på få minutter, som: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Supper, Kremede supper og Polenta. Tradisjonen Å bruke kun de eldste råvarene fra det mediterranske kjøkkenet som: Fiske fra Middelhavet FAO 37, Olivenolje fra Itri (lt), Datterino-tomater...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play