Italia, Verona
... eksotiske arter, og til slutt, global klimaendring. Trusselen mot biene angår oss alle, ettersom mer enn 80 % av den globale matproduksjonen, inkludert frukt og grønnsaker, som er de grunnleggende ingrediensene i urtete, avhenger av dem. Av denne grunn kunne verdiene til Neavita, en produsent av urtete, infusjoner og te i over 30 år, bare tilpasse seg og komplementere de til Mielizia, det historiske merket til CONAPI, det nasjonale konsortiet av birøktere, den ledende produsenten av økologisk honning i Europa.
Portefølje (53)
Italia, Capo D'orlando
... "snut" som kan være lang eller kort. Fargene er spesielle: skallet er oransje, og fruktkjøttet er intens rød. HELSENYTTIGE EFFEKTER Appelsiner er en sitrusfrukt rik på helsefordeler og mye konsumert i vårt land. I tillegg til å være virkelig velsmakende, har de flere interessante helseegenskaper: de er lave på kalorier (bare 47Kcal/100gr), de er en kilde til fiber, vitamin C, tiamin, folater og antioksidanter, og de kan bidra til å redusere risikoen for å utvikle ulike sykdommer. I KJØKKENET Smaken av appelsiner kan være mer eller mindre sur. Appelsiner, i tillegg til å være...
Portefølje (27)
Italia, Lauro
...Pistasj er en tørket frukt med en karakteristisk grønn farge. Dens rikdom av vitaminer og mineraler gjør den til en interessant matvare for de fordelene den kan gi til menneskekroppen. Også pistasjnøttene beholder disse fantastiske egenskapene intakt. Karamelliserte pistasjnøtter, akkurat som annen karamellisert tørket frukt, er ikke bare en deilig snack, men kan også være en ingrediens i andre søtsaker som en kake.
Portefølje (10)
Italia, Forlì
... kosthold og av de som er glutenintolerante, da det er fritt for gluten. Det er en vanlig misforståelse at det er laget av et korn, når bokhvete faktisk er et pseudokorn, en plante som er helt forskjellig fra gressfamilien, som den bare har til felles i bearbeidingen av enkelte typer produkter. Faktisk har bokhvete, fra et botanisk perspektiv, ingenting til felles med hvete; navnet ser ut til å være knyttet til episoder fra fortiden da det ble brukt til matforfalskning.
Portefølje (50)
Italia, Giarre
...nyttig for de som driver med sport fordi den er rik på mineraler og væske som kan gjenopprette det som er tapt i varmen på bare noen minutter. Vannmelon brukes i dag også mye i restaurantbransjen og i italiensk konditori.
Portefølje (9)
...Kokosnøtt er en viktig matvare i vårt land. Det er ikke bare en frukt som gir oss forfriskning fra den tropiske varmen, men det er også en grunnleggende ingrediens i indonesisk matlaging. For eksempel kan vi fra denne frukten produsere kokosmelk, kalt "santan", som brukes i tilberedningen av våre retter. I tillegg kan vi også produsere kokossukker fra kokosnøtten, et naturlig søtningsmiddel som...
Portefølje (10)
Italia, Castrovillari
... regionene i Italia: Calabria. Selskapet har sine røtter i åsene ved Monte di Cassano, bare noen kilometer fra slettene i Sibari og fra Castrovillari i provinsen Cosenza. Antico Monte produserer en Olio Extravergine d'Oliva Antico, Secolare, som bringer en sterk identitet til bordet, en perfekt dressing for robuste og smakfulle retter, akkurat som livet i dette historiske og unike området i verden.
Portefølje (8)
Italia, Giarre
... sicilianske Granita, laget med moderne utstyr, men følger den gamle håndverksmetoden for siciliansk Granita med bare tre ingredienser: vann, sukker og juice eller puré av frukt. Resultatet er et balansert, fyldig produkt med smakene og fargene fra siciliansk frukt, og skiller seg fra andre preparater som granitina eller grattachecca, da det ikke bruker sirup eller kjemiske derivater for å oppnå smak...
Portefølje (4)
Italia, Acireale
... og arver know-how og kompetanse fra over femti år med familien Grasso. I løpet av sitt første leveår har selskapet umiddelbart investert i funksjonelt utstyr for å oppnå den mest hensiktsmessige produksjonskapasiteten. PI.FR.I. srl har kontorer og lagre i et moderne lager nær den historiske sentrum av Acireale, i nærheten av S.S. 114 og bare noen minutter fra de viktigste motorveiknutepunktene...
...% hasselnøtter og bare 3 andre ingredienser: sukker, kakao (eller melk) og vanilje. Hasselnøttkaker (hasselnøtter, sukker, egg) Sjokolade og sjokoladebiter kombinert med hasselnøtter. Praliner, sjokoladeplater, plater med hele hasselnøtter, påskeegg. Vi kan tilby emballasje som er egnet for detaljhandel eller større formater for konditorier og iskrembutikker. For betydelige mengder er det mulig å tilpasse oppskriftene etter kundens behov.
Portefølje (3)
Italia, Prato
..."?: De er det ideelle tillegget til alle kaffe- og melkebaserte drikker: espresso, cappuccino, sjokolade, macchiato, mocaccino, caffe latte, melk, amerikansk kaffe, osv. De er også perfekte med yoghurt, iskrem, frappé, smoothies, kaker og småkaker. I asiatiske markeder brukes de også til å lage deilig Milk Tea. Konsentrater med lavt kaloriinnhold: "I-SODA"?: Vi bruker kun italiensk frukt som er...
Portefølje (3)
Italia, San Ferdinando
...Selskapet har over tre generasjoner med lang erfaring innen frukt- og grønnsakssektoren, og tilbyr ikke bare produkter av høy kvalitet, men også seriøsitet og pålitelighet. I tillegg, takket være den strategiske beliggenheten, er selskapet, som ligger nært havnen i Gioia Tauro (RC), den største havnen i Italia og hele Middelhavet, i stand til å håndtere logistikk og containerflyt med eksportvarer...
... frukt og grønnsaker fra ledende dyrkere i Italia. Våre arbeidsforhold er basert på erfaring fra tre generasjoner i bransjen for å tilby våre internasjonale kunder de beste produktene: premium frukt og grønnsaker, fra Italia med kjærlighet. Vår erfaring sikrer at integriteten til kjølekjeden opprettholdes gjennom hele forsyningskjeden. Import- og eksportavdelingen ledes av erfarent personale, alt...
Portefølje (4)
Italia, Musile Di Piave
...Bare noen minutter med bil fra Venezia lufthavn, tilbyr vårt selskap besøkende et komfortabelt B&B med servering, typiske sesongprodukter. Produksjon og salg av Prosecco DOCG fra Conegliano (TV)...
Italia, Amelia
... hygienestandarder gjennom prosessen, mens innhøsting og lagring skjer ekstremt raskt for å unngå gjæring og dermed fullt bevare smaksegenskapene. Den tradisjonelle pressemetoden innebærer en temperatur over 26 °C, som forhindrer skade på den fenoliske konsentrasjonen og fullt bevarer den ernæringsmessige verdien, samtidig som den hever fruktens ekthet og essensen av smaken. FenOlio er den ekstra jomfruolivenoljen (DOP) laget av fersk frukt fra det prestisjetunge området av Amerini-høydene. Et fortryllende landskap av fjell og skoger, daler av bølgende åser, emblem for Umbria, "Italias grønne hjerte."...
Italia, Ruffano
... vaskemaskin og tørketrommel for opphold over 10 dager. Hver morgen vil våre rike frokoster gi deg god morgen, croissanter og varme bakverk, syltetøy og fruktjuicer, sesongens frukt og mye mer. Tilgang til B&B er tillatt når som helst, 24 timer i døgnet; du vil derfor ikke ha problemer med å komme tilbake selv på uvanlige tider, og du vil være helt uavhengig. Den sentrale beliggenheten mellom de ulike turiststedene gir mulighet for enkel transport til ethvert punkt ved å kjøre bare noen få kilometer.
Azienda agrituristica Vigliano Bio ligger i de seneiske åser, bare 8 km fra Siena, med 110 hektar dyrket etter metodene for økologisk landbruk. Den andre agrituristiske virksomheten er en jaktgård i Barberino di M.llo: Azienda Panzano Bio med 190 hektar oliven, frukt, grønnsaker og kjøttfe. I Siena dyrker vi korn og belgfrukter. Familieeid virksomhet. Våre produkter: - håndlaget pasta laget av...
Italia, Palermo
... produksjon, kan man finne noen frø eller fibertråder fra frukten. I likørene, mandarinello, limonello og arancello, kan man finne en suspensjon av en mer intens farge; det er de essensielle oljene som finnes i skallet av sitrusfruktene som er brukt i infusjon i åtti dager, og som gir sine oljer til alkoholen. Vi bruker faktisk ikke essenser og/eller andre kunstige tilsetninger, slik det gjøres i industriell produksjon for store mengder. .......... Bare rist godt før servering, godt avkjølt.
Italia, Melicucco
... distribusjonsnettverk for ferske produkter av høy kvalitet (meieriprodukter, oster, spekemat, pasta, gastronomiske typiske produkter, sylteagurk) takket være innsatsen fra våre medarbeidere som ikke bare koordinerer transport og distribusjon, men også nøye håndterer bestillingene og de tilknyttede tjenestene. I dag er Lombardo srl en virksomhet som ønsker å etablere seg og utvide distribusjonen til et bredere marked med sine produkter under merket Il meglio, med det ambisiøse målet om å fremheve de typiske regionale produktene fra Calabria.
Italia, Noicattaro
... det mulig å veie kasser med frukt og grønnsaker direkte i feltet, noe som unngår kostnader knyttet til omarbeiding av produktet på lager og øker kvaliteten på det pakket produktet, da det kun bearbeides på tidspunktet for innhøsting. Karmen-vekt er patentert for sin ergonomiske form som tar hensyn til alle nødvendige særtrekk under pakkeoperasjoner i feltet, og den mobile vippen reduserer også plassbehovet under transport, og letter prosessen med veiing og pakking på alle typer beholdere.
Italia, San Ferdinando di Puglia
...majestetiske olivenlunder og frukttrær med frukter rike på farge, duft og en unik smak. Takket være den ekstraordinære produksjonen av edle steinfrukter og den høye kvaliteten på borddruene, har kooperativet klart å gjøre produktene kjent og verdsatt, ikke bare i Italia, men spesielt i utlandet. Den høye teknologien for bearbeiding og kondisjonering har gjort det mulig å presentere et produkt som alltid er ferskt og i perfekte lagringsforhold på markedene. Selvfølgelig har Coldiretti alle sertifiseringer og systemer for å garantere kvaliteten på varene.
...Selskapet På de fruktbare skråningene av Vesuvius gir addondanza landet med frukt og grønnsaker. Og ikke bare vin! Men også verdifulle frukttrær og smakfulle grønnsaker. I denne typisk landbruksmessige konteksten, i kommunen Cercola som har utsikt over vår bedrift "Antichi Sapori", spesialisert på å gjenopprette de landbrukstradisjonene som er typiske for Vesuvius-området for håndverksbearbeiding...
Italia, Thiene
Den naturlige jakten på velvære BETYDNINGEN AV RIKTIG NÆRING Mange av oss tror vi følger et rimelig sunt og balansert kosthold. Faktisk er det bare noen få som spiser de anbefalte mengdene av matvarer som er nødvendige for å sikre riktig ernæring. Selv når kostholdet vårt inkluderer daglig inntak av frukt og grønnsaker, kan vi ikke være sikre, med moderne dyrkingsmetoder, på at disse inneholder...
Italia, Loreto Aprutino
... soverom. Frokosten serveres utendørs eller på deres rom, med valg mellom lokale søte eller salte spesialiteter, varme croissanter, nutella og syltetøy, fruktjuicer, yoghurt og fersk frukt. På forespørsel kan det også legges til eggerøre. B&B garanterer alle sine gjester gratis Wi-Fi og parkering, i tillegg til mange avtaler med restauranter, trattoriaer, barer, iskrembutikker, ridesentre, skjønnhetssalonger, guidede turer og mye mer, som ligger bare noen kilometer unna.
Italia, Castelnuovo Rangone
La Giul Ltd søker nøye etter de beste matproduktene som finnes i Italia. Vi er ikke bare et enkelt selskap av forhandlere; vårt prosjekt er født ut av forskning og etablering av relasjoner med produsenter innen gastronomi, vin, mat og frukt og grønnsaker, den kjære og gamle gården, men også ved å håndtere historiske merker, der vi selv tester det ferdige produktet før vi tilbyr det til kunden. En...
... operativt valg: å skape produkter som ikke bare er vakre å se på, men først og fremst sunne og gode. Fordi SUNN ER GODT. Vi dyrker et bredt spekter av frukt- og grønnsaksprodukter, og fra 2016 vil vi også dedikere oss til produksjon av egg fra frittgående høner og honning. Vi er sikre på at vi kan tilby produkter av høy kvalitet, noe som bekreftes av at kundene våre alltid kommer tilbake for å besøke oss; vi er imidlertid klar over at forbedring alltid er mulig, og vi jobber kontinuerlig mot dette.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play