Italia, Milano
... Behagelig søtningsmiddel for drikker, yoghurt og desserter, å nyte med søte oster og smeltede oster som mozzarella, provola, caciocavallo. Den passer godt med fisk, både rå og kokt; med ekstra jomfruolivenolje og sitron fremhever den dressinger til salater og pinzimonio.
Portefølje (116)
Italia, Capo D'orlando
... for bein og slankende, samt magnesium for muskler, hjerte og hjerne. I KJØKKENET Hvis du elsker enkle retter, kan du bruke den til å fylle sandwicher og baguetter eller i en pastasalat med ulike ingredienser som yoghurt, salat, reker, kylling og svart ris eller quinoa. Som desserter kan vi nyte avokado- og kakaomousse, avokado-is og mange andre retter.
Portefølje (27)
Italia, Radicofani
...Ved avslutningen av ostefremstillingen, med det gjenværende økologiske mysen, produseres økologisk ricotta. Som med de andre ricottaene, berikes mysen med fersk økologisk melk, noe som er avgjørende for å oppnå en ricotta som er mykere og kremet. Utmerket som den er, eller utrolig smakfull med tilsetning av sjokolade, sukker eller rom. I matlaging kan den brukes til å lage deilige desserter eller paier, men også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Termosveist beholder med en vekt på ca. 2,00 kg.
Portefølje (48)
Italia, Conegliano
...Farge: Strå-gul med svake grønnaktige refleksjoner Nese: Delikate aromaer, fruktige og blomsteraktige noter som minner om modne eksotiske frukter. Smak: Elegant, med riktig mykhet som følger den lette syren med balanse. Lagring og servering: Flasker bør oppbevares i et kjølig, tørt miljø, borte fra lys og varmekilder. Serveres ved en temperatur mellom 6-8°C. Et ganske stort tulipanformet glass anbefales. Matparinger: Utmerket etter et måltid og en perfekt følgesvenn til tørre bakverk, fruktterter og andre tradisjonelle italienske desserter.
Portefølje (4)
Italia, Casoria
...hva som helst av napolitansk konditorivarer. levering noen timer etter produksjon, alltid fersk, vi håndterer ikke frosne produkter. vi benytter oss av produksjonen fra et anerkjent konditoriverksted i Napoli, med alle garantier og sertifisert hygiene. Blant produktene: pastiera, baba', caprese, desserter, småkaker, sfogliatelle ricce og frolle, tiramisu', pølsepizza og friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, baba'-kaker, utstillingskaker og kaker av alle typer. med andre ord, alt du kan finne i et stort utstillingsvindu i en konditori i de trange gatene i Napoli...
Portefølje (7)
Italia, Omegna
... aluminium, alt du trenger for å lage fersk hjemmelaget pasta med ekte smak: fra ravioliformer til rullekuttere, for alltid smakfulle retter og andre nyttige tilbehør. Vårt utvalg av treprodukter inkluderer bestikk, skjærebrett i forskjellige former, kjevler og redskaper for å lage ulike typer pasta. Til slutt, for baking, et stort utvalg av former, bakeplater, stempler og alt nødvendig for å lage pizza og paier, småkaker og desserter, for å lage mat på en morsom og original måte.
Italia, Paternó
Alisicily er et håndverkslaboratorium som spesialiserer seg på produksjon av et bredt utvalg av sicilianske spesialiteter, inkludert søte og salte bakverk, desserter, enkle porsjoner, halvfabrikata, ferske og frosne pizzaer, arancini og andre delikatesser typiske for den sicilianske varmretter. Vår virksomhet fokuserer på å skape produkter av høy kvalitet, laget med utvalgte ingredienser og i...
Andre produkter
Mandelpasta med forskjellige smaker
Mandelpasta
Portefølje (1)
Italia, Arona
Åpent for publikum Sjokolade og andre søtsaker...
Pizza - Antipasti - Første Retter - Andre Retter og Desserter - Hjemlevering...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play