Spania, Guijuelo (salamanca)
... en skinke med intens rød farge og stor tilstedeværelse av hvite og rene striper, ettersom den hundre prosent iberiske grisen har opptil 75 % av fettet infiltrert i musklene. Helheten fremstår glitrende takket være dette.
Portefølje (55)
Spania, Monroyo (teruel)
...Jamón ibérico de cebo produsert i våre fasiliteter i dalen Pedroches, og kommer fra utvalgte dyr som vi selv har oppdrettet gjennom vårt integrerte produksjonssystem. Dette er skinker med høy fettinnhold i magert kjøtt og med en tørkingstid på minimum 26 måneder.
Portefølje (43)
Italia, MILANO
... holdbarhet frem til 07/05/25, er denne skinken et pålitelig og allsidig produkt, egnet for et bredt spekter av oppskrifter. Perfekt for dem som elsker den italienske kulinariske tradisjonen, er det en essensiell ingrediens for dem som ønsker å bringe den autentiske smaken inn i sitt kjøkken. Lett å bruke og klar til bruk, er det det ideelle valget for dem som søker kvalitet og bekvemmelighet. KG 10.010 netto vekt Minimum bestilling: 50 emballasjer med 2 skinker...
Portefølje (229)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...El Mogote Ibérico er et utsøkt kjøttstykke som stammer fra iberisk svin, en innfødt rase fra den iberiske halvøy. Dette stykket kjennetegnes av sin intense smak og saftige tekstur, takket være fettinntrengningen i muskulaturen til svinet. Perfekt for grilling eller steking, er Mogote Ibérico ideelt for de som søker en autentisk og smakfull kulinarisk opplevelse. Den eksepsjonelle kvaliteten gjør...
Portefølje (8)
Spania, Murcia
...Kjøttprodukt laget av kjøtt som tilsvarer muskelmassen med bein, bein og hover fra bakenden av halvkarcassen til den iberiske grisen som er fôret med korn og naturlige ressurser, og som er egnet for menneskelig konsum. Vekt per stykk, omtrent 4,5 kg. Vekt: 3-5 kg...
Portefølje (178)
Spania, Aracena
...Bakstykke av svin, fôret med korn og beite. Følelse, de formes fra et grundig utvalg av skinker og skuldrer som kommer fra tradisjonelt oppdrettede svin. Fôringen har skjedd på en naturlig måte, noe som gjenspeiles i kvaliteten på hver enkelt del.
Portefølje (3)
...Iberisk markskinke laget av iberiske griser oppdrettet i semi-utvidede forhold. Dyrets rase renhet er 50% iberisk med en renraset mor. Sertifiserte kvalitetsbiter produsert under den iberiske kvalitetsstandarden.
Portefølje (7)
Spania, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo av høy kvalitet fra 50% iberiske griser som har blitt fôret med eikenøtter i løpet av montanera (de siste 6 månedene av livet). Modning i mer enn 24 måneder. Den 50% iberiske eikenøttgrisen er en gris hvis opprinnelse kommer fra rene iberiske griser (100% iberiske) krysset med Duróc-griser. Disse grisene har blitt oppdrettet fritt og fôret med eikenøtter og urter i løpet av de siste 6 månedene av livet.
Portefølje (10)
Spania, Las Rozas
Oleovid er et spansk selskap som driver med import og eksport. Vår misjon er å skaffe de beste tilbudene med produkter som bidrar til forbedringen av vårt miljø og vårt samfunn. Vårt mål er å være den mest lønnsomme, effektive og elskede leverandøren i vårt marked, og bidra til fremgangen til våre kunder og forretningspartnere. Vi er leverandører av oljer, viner og skinker. I tillegg, på grunn ...
Spania, Valencia
XarcuSpain er et selskap som hovedsakelig er dedikert til eksport av gourmetprodukter, håndverksprodukter, sunne og økologiske varer av spansk opprinnelse. Selv om vi er spesialister på spekemat (skinke, chorizo og lomo), kan du finne forskjellige kategorier i katalogen vår. Honning, trøfler, likører, oljer og alle typer kjøtt. Vi retter vår aktivitet mot HORECA-kanalen, og selv om vi hovedsakel...
Portefølje (8)
Spania, Cuarte De Huerva
... griser, som får gå fritt i minst fire måneder, vanligvis fra oktober til februar) spiser eikenøtter (las bellotas på spansk). Det rene iberiske lomo fra "Cinco Jotas" kjennetegnes av en lett krydret og røkt ettersmak. Nettovekt: 450 g / 900 g Presentasjon: lomo pakket i vakuum, inne i en original pappeske.
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo
Selskapet Black Pork Sociedad Limitada driver med eksport av 100% iberisk skinke fra eikenøtt, både i hele skinker og i skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuell eske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spania) Utløpsdato: 12 måneder fra produksjonsdato 40 enheter per kasse (hver kasse har en gjennomsnittlig vekt på 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 ...
Portefølje (2)
Spania, Badajoz
...Skinke fra iberiske griser som er oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, fôret med eikenøtter i montanera-perioden, og avsluttet med naturlig fôr. Skinker med en modningstid på over 24 måneder. Smaken av iberisk til en mer overkommelig pris.
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo siden grunnleggelsen, for å kunne tilby maksimal kvalitet i alle sine produkter.
Portefølje (43)
Distribusjon og representasjon av utvalgte matvarer for spesialbutikker og Horeca-kanalen. Siden 1990 har vi betjent våre kunder med et bredt utvalg av produkter: nasjonale og importerte oster, kvitten, pølser, skinker, iberiske skinker, hvite skinker, opprinnelsesbetegnelser, storfekjøtt, iberisk svinekjøtt, saltet torsk, frossen torsk og torsk med saltpunkt, hermetikk, oljer, røkt fisk, 4. og 5...
Spania, Madrid
...Spesialisert salg av skinker, paletter og iberiske pølser av merkene "IBÉRICO DEL BRILLANTE" og "JAMONIA". Ferskt iberisk kjøtt. Julekurver og -pakker med iberiske produkter. Sierra Extremeña sammen med JAMONIA dekker hele produksjonssyklusen fra oppdrett av iberiske griser i Castuera (Badajoz) til tradisjonell bearbeiding og modning i vårt naturlige tørkeri i Extremadura. Til slutt kan våre produkter kjøpes i våre JAMONIA-butikker.
Spania, Las Rozas De Madrid-Madrid
...Nettbutikk for pølser og iberiske skinker av bellota og Pata Negra, produsert i dehesas i Andalucía og Extremadura. Distribusjon til Europa (Spania, Italia, Benelux, Frankrike, Portugal, Tyskland, Østerrike, England, Norge, Sveits), Latin-Amerika, Russland og Kina. Produktene er merket "Selección Jabugo Nature, S.L."...
Distribusjon og salg av iberiske produkter som skinker, skuldre, pølser, Serrano-skinker, Serrano-skuldre og Serrano-pølser. Distribusjon og salg av oster og meieriprodukter. Distribusjon og salg av ekstra jomfru olivenolje.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familiebedrift som produserer og markedsfører iberiske produkter av høyeste kvalitet fra vårt eget oppdrett, der vi kontrollerer alle prosesser fra starten av. Vi produserer skinker, skulderstykker, lår, pølser og alle typer produkter laget av iberisk svin. Vi kjennetegnes av tradisjon, omsorg og dedikasjon i hver enkelt fase av produksjonen av det endelige produktet. Vi har flere...
Portefølje (2)
Spania, Madrid
Vi er et selskap som tilbyr naturlige eller økologiske produkter innen kjøtt, oster, pølser, iberiske skinker, drikkevarer, konserver og belgfrukter for å lette distribusjonen av typiske spanske produkter til distributører, restauranter og spesialforretninger. Vi tilbyr et variert utvalg av produkter i gruppering av alle ferske eller frosne produkter, og alle produktene kommer fra små bønder eller produsenter som lager produktene uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer for å bevare de naturlige produktene, alt kontrollert av vårt kvalifiserte personale.
Portefølje (1)
Spania, Fermoselle (zamora)
Hos El Catedrático finner du 100% iberiske skinker og eikenøttskuldre, med hele garantien for kvalitet og smak som erfaring, dedikasjon og tradisjon har gitt våre produkter.
Spania, Guijuelo
... nettbutikk, for å distribuere våre iberiske skinker og spekemat direkte, og ved å bruke moderne teknologi kan vi redusere prisene og tilby et produkt og en tjeneste av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.
Spania, Chipiona
...Paprika, Tomater, Gulrøtter, Pastinakk... Blomster: Allium, Krysantemum, Liljer... Bearbeidede produkter: Olivenoljer, Sherryeddik, Oliven, Ansjos, Makrell, Muslinger, Sardiner, Tunfisk, Chorizo, Ibériske skinker, Oster, Basilikum, Pepper, Cayenne, Kanel, Spisskummen, Nellik, Laurus, Timian, Honning, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Våre produkter kommer alle fra lokal produksjon, vi velger våre partnere med omhu for å kunne tilby de beste produktene fra Andalusia.
Spania, Sant Boi De Llobregat
Selskap dedikert til distribusjon av fersk eller frossen iberisk svinekjøtt, iberiske skinker og iberiske pølser.
Spania, Aracena
...Med base i Aracena (Huelva), Mijamoniberico.com er et selskap av håndverkere av Jamón Ibérico siden 1890. Vi er en nettbutikk for iberiske skinker av Bellota med opprinnelsesbetegnelse Jamón de Huelva "Jamón JABUGO". Våre skinker kommer fra sertifiserte iberiske svin som er oppdrettet fritt i egne dehesas, med eiketrær og korktrær, og som er fôret med bellota og beitemark. Jamón de Jabugo modnes...
Spania, Guijuelo
Iberiske Produkter Guijuelo. Fabrikk for skinker og iberiske pølser: skinker, skuldre, chorizo, loin.
Spania, Cordoba
...Iberiske skinker av 100% Bellota og oster på nett til beste pris, laget på en håndverksmessig måte med de beste råvarene. Vi er et 100% spansk selskap med base i Córdoba. Vår innsats er fokusert på å velge de beste skinkene av iberisk kvalitet, og sørge for at kundene får en utmerket opplevelse med kjøpet sitt. Hovedmålet er å markedsføre den beste iberiske skinken som produseres i Spania via Internett...
... aktiviteten. Vi har eget tørkerom for skinker hvor vi tørker skulderstykker, iberiske skulderstykker, modnede skinker og iberiske skinker. Vårt tørkerom ligger i Poniente Granadino-regionen, hvor vi takket være de klimatiske forholdene får modnede skinker med en særegen, delikat og lite saltet smak. Vi inviterer deg til å oppdage våre produkter som pølser, iberiske pølser, skinker, iberiske skinker og andre rustikke produkter som har gledet våre kunder siden 1960.
Spania, Guijuelo-Salamanca
FRANRODEL, spesialister på produksjon og salg av iberiske skinker og pølser i over et århundre. I sin reise har dette familieforetaket, drevet i fire generasjoner av Francisco Rodríguez Delgado, klart å kombinere tradisjonelt håndverk med ny teknologi og innovative fasiliteter. Alt dette med mål om å kunne garantere, til enhver tid, produksjonen av iberiske skinker og skinker av høyeste kvalitet...
Et Cuchillo Corte de Jamón er et team av profesjonelle spesialister innen skjæring av skinke med kniv for alle typer arrangementer: bryllup, presentasjoner, bedriftsarrangementer, produktlanseringer, kulturelle arrangementer, åpninger, osv. Vi tilbyr alle typer tjenester for bedrifter og privatpersoner, som: punkt på arrangementer, workshops og kurs for å lære å skjære skinke som profesjonelle, rådgivning ved kjøp av skinker og iberiske produkter, i tillegg til å ha en nettbutikk med førsteklasses skinker og iberiske produkter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play