Spania, Guijuelo-Salamanca
... transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og hvile i kjeller. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt og havsalt.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
... stykket, ved en kontrollert temperatur mellom 3º og 5º Celsius, og med en relativ fuktighet mellom 75% og 85%. Rase: 100% Iberisk Fôring: Eikenøtter Etikett: Rød Energiverdi: 409.9Kcal / 1701.7KJ Fett: 32.3 g Mettet fett: 9.7 g Karbohydrater: 1 g Sukker: 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g...
Spania, JAÉN
...Hos Jamón Selección har vi i mange år vært dedikert til ett eneste formål: å tilby våre kunder de beste produktene av iberisk skinke, nøye utvalgt med omhu og lidenskap. Vi har jobbet hånd i hånd med de mest prestisjefylte merkene og de mest anerkjente produsentene i hele Spania, og delt en felles misjon: å bevare autentisiteten og den uovertrufne smaken av iberisk skinke. I dag, etter mange års erfaring, kunnskap og dyp kjærlighet til denne delikatessen, er vi stolte av å presentere vår egen serie: Vår Spesielle Utvalg.
Samsvarende produkter
En unik iberisk opplevelse.
Jamón Selección
Portefølje (1)

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play