...IQF med hvit hud 20% glasur, 40-80g 70-120g 120-160g...
Portefølje (30)
Frankrike, Rives-En-Seine
...FILET NYLON TRESSE NOUÉ 280m/kg beregnet for produksjon. Salg på mål eller i balle. Mulighet for hard eller myk. Brannhemming: Mulighet for brannhemming ved saltdypp. Materiale: Polyamid med høy styrke Diameter: 280m/kg Farge: Hvit, Svart Maskestørrelse: 100 mm, 40 mm, 45 mm, 50 mm...
Portefølje (100)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... - Sauser og Krem: Perfekt for å lage rike og aromatiske dressinger. - Første Retter: Ideell for å rive over pasta, risotto eller gnocchi. - Kjøttretter: Et sofistikert tillegg til tartar, filet og steker. - Forretter og Tilbehør: Forsterker smaken av bruschetta, egg og ovnsbakte grønnsaker. Kontakt oss for Din Bestilling Hvis du ønsker å legge til den tilgjengelige eksklusiviteten til Tuber Magnatum...
Portefølje (34)
Danmark, Karlebovej
... (W / R & filet) 10. Sål fisk 11. Revfisk, 12. Sardinfisk (Simi IQF) 13. Mullet fisk (Simi IQF) 14. Hestemakrell, 15. Fiskelizard, 16. Ansjos, 17. Skad fisk, 18. Blekksprut. 19. Bombayand, 20. Katfisk, 21. Saltet manet. 22. Razor musling skall. 23. Toppskall, baby musling skall. Vi tilbyr produkter av beste kvalitet og konkurransedyktige priser. Hvis du er interessert, vennligst ta kontakt med oss for langsiktig og regulert samarbeid.
Frankrike, Rungis
... bearbeidingslaboratorier, en feilfri produktsporbarhet og de nære båndene det opprettholder med sine leverandører og kunder. Fransk restaurantdrift: Linefanget havabbor, torsk, turbot, steinbit, rødspette, havmus, gul og svart torsk, dorade, vill og oppdrettet maigre, blekksprut, sepia, rascasse,... Japansk restaurantdrift: Filet av albacore tunfisk, fet og rød, oppdrettet laks fra Norge og rødmerket, oppdrettet dorade (Hellas), oppdrettet havabbor (Hellas), fersk og frossen blekksprut, hvit mullet,... Kollektiviteter: leverandør av sjømatprodukter til store kollektiviteter.
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye er spesialist på delikatesse-pølser. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: blodpudding, sambas, pâtéer, kalvehode, skinker, pølser, kjøttpudding, spekemat, surkål, italienske spesialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svineføtter, presset hode, grønnsaksaspik, produkter til nyttår (fyllt and, hvit blodpudding med valnøtter, fylt fjærfe, fylt perlehøne, svart blodpudding med epler, fylt smågris, hvit blodpudding med druer eller kål,…), kjøttboller, chorizo, amerikansk filet, parmaskinke, stekt roastbeef,…...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play