Nederland, Weert
...Sammensetning: kylling 40%, storfekjøtt hud 45,7%, stivelse 5%, glyserin 3%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,2% Analytiske komponenter: Råprotein: 55%, fettinnhold: 4,5%, råfiber: 3%, råaske: 4%, fuktighet 18%.
Portefølje (18)
Italia, Capo D'orlando
... for bein og slankende, samt magnesium for muskler, hjerte og hjerne. I KJØKKENET Hvis du elsker enkle retter, kan du bruke den til å fylle sandwicher og baguetter eller i en pastasalat med ulike ingredienser som yoghurt, salat, reker, kylling og svart ris eller quinoa. Som desserter kan vi nyte avokado- og kakaomousse, avokado-is og mange andre retter.
Portefølje (27)
Bulgaria, Sofia
...Fordeler: Curry er navnet på en krydderblanding. Den kombineres oftest med ris, kjøtt og grønnsaker. I britisk matlaging kalles curry kjøttsaus, og den mest kjente curry-retten er "Kylling med currysaus". I asiatiske land tror man at blandingen av disse krydderne reduserer risikoen for demens, levercirrhose, beskytter mot hjerte- og karsykdommer og styrker immunforsvaret. Det antas at curry...
Portefølje (154)
Frankrike, Paris
... hjerte og øyne. Hundestørrelse: 5 kg maks 5 til 10 kg 10 til 20 kg 20 til 30 kg 30 til 50 kg 50 kg og mer À la carte: Fjærfe Analytiske bestanddeler: Råprotein 49,8 %, Råfett 34,0 %, Råaske 3,61 %, Fuktighet 2,0 % Sammensetning: 100% kyllinghjerte Tyggemotstand: Nivå 1 - Liten tygger ean13: 0633710785495...
Portefølje (115)
Frankrike, Levallois Perret
...fisk, grønnsaker… Den brukes ofte i oppskrifter med kjøtt, fjærfe, samt sjømat som reker, muslinger eller krabber. Fordelene med indisk curry: Veldig høy antioksidantinnhold, stimulerer fordøyelsessystemet, rik på magnesium, kilde til mangan. Inneholder vitamin E og K for å forebygge hjerte- og karsykdommer.
Portefølje (28)
Tsjekkia, Praha 5
...fisk-, kanin-, storfekjøtt og svinekjøtt med lavt fettinnhold og høyt proteininnhold, uten kjemikalier, kunstige fargestoffer, konserveringsmidler, aromaer og korn, med tilsetning av vitaminer og tilleggsstoffer for å støtte immunforsvaret, vitalitet, kondisjon, riktig vekst og utvikling, bevegelighet, kvaliteten på hud og pels, sunn fordøyelse, sunn vekst og styrke i tenner og bein, sunt hjerte...