... for bein og slankende, samt magnesium for muskler, hjerte og hjerne.
I KJØKKENET
Hvis du elsker enkle retter, kan du bruke den til å fylle sandwicher og baguetter eller i en pastasalat med ulike ingredienser som yoghurt, salat, reker, kylling og svart ris eller quinoa. Som desserter kan vi nyte avokado- og kakaomousse, avokado-is og mange andre retter.
...Fordeler: Curry er navnet på en krydderblanding. Den kombineres oftest med ris, kjøtt og grønnsaker. I britisk matlaging kalles curry kjøttsaus, og den mest kjente curry-retten er "Kylling med currysaus". I asiatiske land tror man at blandingen av disse krydderne reduserer risikoen for demens, levercirrhose, beskytter mot hjerte- og karsykdommer og styrker immunforsvaret. Det antas at curry...
... hjerte og øyne.
Hundestørrelse: 5 kg maks 5 til 10 kg 10 til 20 kg 20 til 30 kg 30 til 50 kg 50 kg og mer
À la carte: Fjærfe
Analytiske bestanddeler: Råprotein 49,8 %, Råfett 34,0 %, Råaske 3,61 %, Fuktighet 2,0 %
Sammensetning: 100% kyllinghjerte
Tyggemotstand: Nivå 1 - Liten tygger
ean13: 0633710785495...
...fisk, grønnsaker…
Den brukes ofte i oppskrifter med kjøtt, fjærfe, samt sjømat som reker, muslinger eller krabber.
Fordelene med indisk curry:
Veldig høy antioksidantinnhold, stimulerer fordøyelsessystemet, rik på magnesium, kilde til mangan. Inneholder vitamin E og K for å forebygge hjerte- og karsykdommer.
...fisk-, kanin-, storfekjøtt og svinekjøtt med lavt fettinnhold og høyt proteininnhold, uten kjemikalier, kunstige fargestoffer, konserveringsmidler, aromaer og korn, med tilsetning av vitaminer og tilleggsstoffer for å støtte immunforsvaret, vitalitet, kondisjon, riktig vekst og utvikling, bevegelighet, kvaliteten på hud og pels, sunn fordøyelse, sunn vekst og styrke i tenner og bein, sunt hjerte...