...
Osmantus stammer fra Sør-Kina og er et tre som dyrkes for sine blomster, hvis aprikosduft brukes til å parfymere te. Bønder i flere provinser, spesielt i Guangxi, banker trærne i september og oktober for å høste de utallige små blomstene, hvis farge varierer fra lys gul til klar oransje. Blomstene oppbevares i saltlake og ekstraheres av lokale fabrikker om høsten og vinteren.
Ref:OSMAAB1...
...En gul til oransje farget uklar viskøs væske med en smak og aroma som er karakteristisk for aprikos.
Produktgruppe: Juicer & Basisvarer
Kategori: Puré
Natur: Naturlig...
...Malatyas verdensberømte gule tørkede aprikoser. Takket være den spesielle emballasjen holder de seg ferske i lang tid. Inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Gule aprikoser og soltørkede aprikoser kommer fra samme aprikos. Den eneste forskjellen er at den ene er tørket naturlig i solen, mens den andre har blitt behandlet med svovel for å bli mer holdbar. Den gule aprikosen...
...Harcot - APRIKOS
ART: APRIKOS
Opprinnelse: Canada
Tre: Treet er middels stort og har sen blomstring, noe som gjør det til det beste alternativet for områder
Frukt: Frukten er middels til stor og har utmerket søt smak og en veldig behagelig aroma
Pollinatorer: Selvfruktbar. Utbyttet forbedres når andre varianter er i nærheten
Modning – Høsting: Slutten av mai – Tidlig juni...
...Aprikos, Rosaceae (Prunus armeniaca), som tilhører Rosaceae-familien, er et middels stort frukttrær. Fruktene på treet er litt større enn valnøtter og har en farge som varierer fra gul til oransje. Avhengig av strukturen kan den være saftig, hard og søt. Kjernen i frukten er en del, og den indre kjernen kan også spises. Blomstene som kommer før frukten på treet er rosa eller hvite.
...Øye
vakker presentasjon med en gyllen nyanse, skinnende som ønsket
Nese
gyllen, med stor aromatisk rikdom av dufter av kandisert kvitt og appelsinskall, kombinert med noter av kongelig gelé, ristede mandler og vanilje som avsløres ved lufting
Munn
bred og kremet angrep; marshmallow, akasiehonning, gul fersken i sirup, aprikos, krydderbrød og vanilje
Mat- og vinparinger cannelloni med lam...
...","APPLICATIONS":"BRUKSOMRÅDER:","Carton de 15 à 20 kg":"Kartong på 15 til 20 kg","Végédécor":"reteksturerte grønnsaker","Végédécor : Poivron vert, Poivron rouge, Poivron jaune, Oignon, Tomate":"Végédécor: Grønn paprika, Rød paprika, Gul paprika, Løk, Tomat","Pulpedécor":"reteksturerte frukter","Dimension sur-mesure":"Skreddersydde dimensjoner","PRÉPARATIONS À BASE DE LÉGUMES ET FRUITS RETEXTURÉS EN PLAQUES OU PÉPITES":"TILBEREDNINGER AV REteksturerte GRØNNSAKER OG FRUKTER I PLATER ELLER BITER"}...
...Aprikos (Prunus armeniaca) er et 2-10 m høyt, tornete og glatt tre. Blomstene er hvite eller rosa, og frukten er gul-oransje i fargen. Den har spredd seg til Europa, Sentral-Asia, Amerika og Afrika i land nær Middelhavet.
Innhentingsmetode: Aprikoskjerneolje utvinnes fra aprikoskjerner ved kaldpressingsmetoden. Kaldpressede oljer er vegetabilske oljer som produseres kun ved mekaniske prosesser uten å forstyrre oljens natur.
Send oss en e-post på info@calikoglubitkisel.com og bestill produkter
Kontakt Whatsapp +90 (539) 819 0133...
...Denne utmerkede Rieslingen fra stedet Holderhurst kommer fra en svært leirholdig jord som blander seg med kalkstein. Dette terroiret bidrar til å definere denne cuvéen, som har en vakker mineralitet og en sprø, generøs fruktighet (gul sitron, grapefrukt) som blander seg med noter av pære og aprikos. Alt er i en veldig god balanse og innhyllet i et vakkert solrikt stoff. En flaske som gir mye glede med en utmerket pris-kvalitet-forhold.
Innhold: 75cl
Type: Hvitvin
Druer: 100% Riesling
AOC: Alsace
Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2030
Serveringstemperatur: 8-10°C...
...Nom NOVELUM Tradition Appellation Côtes de Bergerac Millésime 2015 Cépages Sémillon, Muscadelle Couleur Hvit Moelleux Degrés 11% vol Accords mets vins Apéritif, foie gras, melon, blåmuggost ganske mild, dessert. Nez et Bouche Farge lys gul, skinnende. Duft av sitrus, pære og mango. Smak balansert mellom sødme og fylde av eksotiske frukter og friskhet og livlighet av sitrus og aprikos. En moderne og trendy Bergerac Moelleux med letthet og frukt.
... intensitet. Milde tropiske aromaer som ananas, jordbær eller grønn mango og steinfrukter som aprikos.
Smak: God syre, godt definert og behagelig. Lett saltaktig preg, lett vegetabilsk grønnhet, noe fyldig. Ettersmak veldig balansert og middels.
... laget av 100% bomull, ca. 130 g/m² - i antrasitt, hvit, krem og gul
OLLI, 2 mm-streifsatin sengetøy, 80% bomull/20% polyester, kammet garn, merserisert, termofiksert - i hvit, aprikos, gull og grå - andre stripebredder tilgjengelig på forespørsel - også tilgjengelig som metervare
KUBA, TB 25 sengetøy, ca. 25 mm stripebredde, 100% bomull, merserisert, ca. 180 g/m² - i hvit, blå, gull, lind mint, grå
Finner du ikke det du leter etter? Vi setter gjerne ditt ønskedesign i produksjon eller tilpasser spesialmål etter dine spesifikasjoner!
...Maison Lesage
Coffret med et spekter av smaker, fra de mest klassiske (Jordbær, bringebær, aprikos, solbær og mandarin) til de mest originale (Pære/vanilje, kirsebær/kardemomme, pasjonsfrukt/mango, lime/ingefær og banan/karamell).
Ingredienser fruktkjøtt (jordbær, bringebær, lime, aprikos, pasjonsfrukt, mango, mandarin, pære, kirsebær, banan), fersk ingefær, kardemomme, vaniljeekstrakt, sukker, vann, glukosepulver, gul pektin, sitronsyre.
... oppnås maksimal avkastning. I blomstringsfasen vokser treet grønne bær på størrelse med en aprikos, som inneholder frøene. Høsten er fra april til juni. Sheasmøret utvinnes ved å knuse frøene og deretter presse dem. Smøret har hele tiden blitt brukt av de første innbyggerne som krem mot vind og vær, og fruktkjøttet som matkilde. Produktet har et høyt innhold av usaponifiserbare stoffer og...
... refleksjoner. Nesen har intense aromaer av eksotiske frukter (ananas) og hvite frukter (fersken, aprikos, ...), supplert med toastede noter og vanilje. Den friske smaken og den fyldige, kremete avslutningen gjør den til den ideelle følgesvenn til dine aperitiffer, hvor den kan serveres med salater, hvitt kjøtt, fisk, eller et utvalg av fersk ost.\nServeres ved 10-12°C"}...
Sol de Badajoz, S.L. er et privat selskap dedikert til produksjon, bearbeiding og kommersialisering av steinfrukter og kjerner, som inkluderer: Fersken (rød, gul og hvit), Nektarin (gul og hvit), Plomme (svart, rød og gul), Pære, Aprikos, Paraguayo, Platerina, Granateple, Kaki og Membrillo. Vår produksjonsvolum er rundt 40.000 tonn, hentet fra 2.300 hektar egen produksjon, i tillegg til 400...