Italia, Mesoraca
...Svinekjøttets guanciale er et stykke svinekjøtt med magre muskelfibre og en komponent av fint fett, som har en annen sammensetning enn lardo (ryggfett) og pancetta (magefett). Konsistensen er hardere enn pancetta, og smaken er mer karakteristisk. Kjøttet blir nøye massert for hånd og krydret med våre karakteristiske krydder. Det får modne i mer enn 80 dager i et miljø med kontrollert temperatur...
Portefølje (19)
Finland, Turku
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det krydret med rosmarin og salvie for å gjøre kjøttet enda mer smakfullt. Modningen, som varer fra 60 til 90 dager, skjer i miljøer med optimal klima og fuktighet. Det brukes i matlaging i ulike oppskrifter og sauser: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for å nevne noen av de mest kjente.
Portefølje (10)
...Modnet guanciale, laget av det beste sertifiserte italienske ferske kjøttet. Perfekt for de beste amatriciana, carbonara og gricia pastarettene. Modnet i minst 2880 timer for å gi den beste smaken til rettene dine. Unik og uforglemmelig.
Portefølje (7)
Frankrike, Pessac
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, rå skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
...Il Mantice è in gomma siliconica, rinforzato interamente con nervature. - Guanciali sono in nylon rinforzato con fibre di vetro resistente al calore. - Guanciale posteriore, predisposto con pre fori per avvitare il corpo all'affumicatore - adattabile su qualsiasi modello. - Convogliatore di aria. - Valvola di aspirazione in silicone. - Volume d'aria lt. 1,20. - Peso gr. 300 Codice Prodotto:215...
Portefølje (200)
Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, tørket pølse, saucisson, utgjør vårt utvalg av nitrittfri spekemat laget i vårt verksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også oppfinneren av Popines: spekemat skåret fint i et 100% resirkulerbart og pantbart glasskrukke. Når den er vakuumpakket, vil Popinen holde seg i 3 måneder ved romtemperatur. Tilgjengelig i 3 formater (Popine, Marmite, Chaudron), vil den følge med på raclette om vinteren og spekematfat om sommeren.
Portefølje (29)
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
... produkter laget håndverksmessig. Salumificio produserer skinker, ekstra fersk pølse, tørket pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo for grilling, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, modnet guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre spesialiteter for detaljhandel, GDO og restaurantbransjen.
Italia, Cerreto D'esi
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Italia, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk Pasta, Økologisk Vin, Oliven, Paté, Syltetøy, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndverkshonning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Brudens Torroncino, Hampolje og Mel, Senatore Cappelli Mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydder, Musserende vin, Grappa,...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play