SARL des 2 Puys er et familieeid selskap som ligger i hjertet av Périgord, spesialisert på produksjon av nøtter i over 20 år. Vi dyrker med lidenskap og håndverk variantene Franquette BIO, Fernor og Chandler. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som tørkede nøtter, nøttestykker, valnøttolje samt nøtter dekket med sjokolade. Pakking i poser på 500g, 1kg og nett på 5kg. Våre produkter fra varian...
Portefølje (18)
Frankrike, Talant
... (tiramisu, profiterole og mont blanc), samt småkaker og andre julesnacks (kanelstjerner, pepperkake...) Illustrert trinn for trinn, finner du også i Bûches et Gourmandises de Noël grunnoppskrifter: småkaker, deiger, kremer... Tekst på fransk og engelsk. Format 20.5x26.7cm. Referanse: BEL42 På lager: 9 produkter Dimensjoner: 250 sider Språk: Fransk og engelsk...
Portefølje (192)
Senegal, Dakar
DELICES DE FEMMES designer og produserer naturlige og økologiske kosmetikk- og velværeprodukter. Våre produkter er håndlaget, en metode som er anerkjent internasjonalt. Vi bruker kaldprosessmetoden for produksjon av våre såper, og vi benytter lokale ingredienser som oljer fra senegalesisk jord, afrikanske smør og essensielle oljer. Vi tilbyr velværeprodukter inspirert av tradisjonelle afrikanske ...
Portefølje (57)
Frankrike, Biguglia
Av korsikansk opprinnelse ønsker kokk Jean-Michel Querci å dele sin kjærlighet for produktene fra sin øy gjennom sine kreasjoner. Som oppfinner av syltetøy laget med Brocciu (fersk korsikansk ost), tilbyr kokken oss en kulinarisk reise inn i sine røtter. Utvalget "O Mà" er svært variert og spenner fra søte gleder (syltetøy, pålegg, aromatiserte sukker, kaker) til salte gleder (aperitiff-spesialite...
Portefølje (68)
Frankrike, Saint-Georges-Sur-Eure
REVES DE GOURMANDISES er et verksted som produserer duftende vegetabilske stearinlys med treveker og duftvoks laget med parfymer utviklet i Grasse. Våre stearinlys er laget av soyavoks, og våre duftvoks er laget av rapsvoks. Vi er opptatt av miljøet og bruker kun naturlige og vegetabilske vokser. Stearinlysene støpes for hånd. Voksene vi bruker er biologisk nedbrytbare og avgir ikke giftige stoff...
Portefølje (81)
Selskapet LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, etablert i 2017, ligger i Liège i Belgia. Vi er spesialister på produksjon av håndlaget nougat. Produktene våre lages i vårt eget verksted, takket være et håndverk som er overlevert fra generasjon til generasjon, noe som gjør dem autentiske. Vår nougat er laget i tråd med tradisjonene, med kvalitetsingredienser nøye utvalgt. Den har en smak som er både ...
Portefølje (34)
Frankrike, Provins
GOURMANDISES MEDIEVALES, en håndverksbakeri fra middelalderen beliggende i PROVINS i Île-de-France, tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle og originale småkaker og kaker. Dame Corinne inviterer deg til en ekte reise gjennom tid og historie, og bringer middelalderoppskrifter tilbake til dagens smak. Et univers av delikatesser hvor matlaging og historie møtes! Våre småkaker og kaker er uten farges...
Portefølje (13)
Frankrike, Saint Georges Sur Loire
Kom og oppdag spesialitetene fra Anjou, både søte og salte. Sett sammen dine egne gourmetkurver med te, godteri, viner, terriner, retter, syltetøy, sjokolade, pepper, krydder, kaffe....
Samsvarende produkter
Costa Rica Kaffe
Costa Rica Kaffe
Portefølje (1)
Frankrike, Sortosville-En-Beaumont
... konserveringsmidler. Noen eksempler på våre smørkjeks: Langues de Chat, Galettes Normandes, Cookies aux Éclats de Caramel, Cookies aux pépites de Chocolat, Sablés Diamant enrobés de Chocolat Lait, Palets Fins aux Amandes, Palets Normands, Amandines, Gourmandises. Våre myke oppskrifter: Petits Fours Financiers, Brownies, Petits Cakes aux Raisins, Madeleines. Våre marengsoppskrifter: Doigts de Dames, Délices de Léa, Rochers Coco, Congolos. La Maison du Biscuit vekker smaksløkene dine og barndomsminnene.
Selskapet CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO tilbyr et utvalg av syltetøy, honning, vin-konfiterte produkter og delikatesser med Sauternes til sin profesjonelle kundebase. Fruktene og grønnsakene kommer fra lokale produsenter og velges ut på sitt optimale modningsstadium for deretter å bli forvandlet til syltetøy. Fruktene og grønnsakene blir håndplukket, kuttet med kniv for å bevare tekstur og smak, og koking skjer i kjele over høy varme.
Pâtisseries og delikatesser, Stéphane Glaciers skole, er rettet mot både entusiaster og fagfolk innen matfaget. Stéphane Glacier tilbyr fagfolk videreutdanningskurs i konditori, konfekt og sjokoladeproduksjon i henhold til en fastsatt kalender for året. Vi tilbyr rundt førti kurs ledet av Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, hans konditor, samt et titalls talentfulle og anerkjente foredragsholdere.
Frankrike, La Teste De Buch
Frankrike, La Queue En Brie
Frankrike, Peyrehorade
Frankrike, Asnières Sur Seine
Frankrike, St Gilles Croix De Vie
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play