SARL des 2 Puys er en familiebedrift som ligger i hjertet av Périgord, spesialisert på produksjon av nøtter i over 20 år. Vi dyrker med lidenskap og håndverk variantene Franquette, Fernor og Chandler, i tråd med standardene for økologisk landbruk for en feilfri kvalitet. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som tørkede nøtter, nøttestykker, valnøttolje samt nøtter dekket med sjokolade. Våre pr...
Portefølje (18)
Frankrike, Saint-Georges-Sur-Eure
REVES DE GOURMANDISES er et verksted som produserer duftende vegetabilske stearinlys med treveker og duftvoks laget med parfymer utviklet i Grasse. Våre stearinlys er laget av soyavoks, og våre duftvoks er laget av rapsvoks. Vi er opptatt av miljøet og bruker kun naturlige og vegetabilske vokser. Stearinlysene støpes for hånd. Voksene vi bruker er biologisk nedbrytbare og avgir ikke giftige stoff...
Portefølje (81)
Frankrike, Provins
GOURMANDISES MEDIEVALES, en håndverksbakeri fra middelalderen beliggende i PROVINS i Île-de-France, tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle og originale småkaker og kaker. Dame Corinne inviterer deg til en ekte reise gjennom tid og historie, og bringer middelalderoppskrifter tilbake til dagens smak. Et univers av delikatesser hvor matlaging og historie møtes! Våre småkaker og kaker er uten farges...
Portefølje (13)
Frankrike, Saint Georges Sur Loire
Kom og oppdag spesialitetene fra Anjou, både søte og salte. Sett sammen dine egne gourmetkurver med te, godteri, viner, terriner, retter, syltetøy, sjokolade, pepper, krydder, kaffe....
Samsvarende produkter
Costa Rica Kaffe
Costa Rica Kaffe
Portefølje (1)
Frankrike, Talant
... (tiramisu, profiterole og mont blanc), samt småkaker og andre julesnacks (kanelstjerner, pepperkake...) Illustrert trinn for trinn, finner du også i Bûches et Gourmandises de Noël grunnoppskrifter: småkaker, deiger, kremer... Tekst på fransk og engelsk. Format 20.5x26.7cm. Referanse: BEL42 På lager: 9 produkter Dimensjoner: 250 sider Språk: Fransk og engelsk...
Portefølje (192)
Frankrike, Sortosville-En-Beaumont
... konserveringsmidler. Noen eksempler på våre smørkjeks: Langues de Chat, Galettes Normandes, Cookies aux Éclats de Caramel, Cookies aux pépites de Chocolat, Sablés Diamant enrobés de Chocolat Lait, Palets Fins aux Amandes, Palets Normands, Amandines, Gourmandises. Våre myke oppskrifter: Petits Fours Financiers, Brownies, Petits Cakes aux Raisins, Madeleines. Våre marengsoppskrifter: Doigts de Dames, Délices de Léa, Rochers Coco, Congolos. La Maison du Biscuit vekker smaksløkene dine og barndomsminnene.
Pâtisseries og delikatesser, Stéphane Glaciers skole, er rettet mot både entusiaster og fagfolk innen matfaget. Stéphane Glacier tilbyr fagfolk videreutdanningskurs i konditori, konfekt og sjokoladeproduksjon i henhold til en fastsatt kalender for året. Vi tilbyr rundt førti kurs ledet av Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, hans konditor, samt et titalls talentfulle og anerkjente foredragsholdere.
Frankrike, La Teste De Buch
Frankrike, La Queue En Brie
Frankrike, Peyrehorade
Frankrike, Asnières Sur Seine
Frankrike, St Gilles Croix De Vie
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play