Velkommen til sjokoladeverdenen til Chocolatstehle, din smakfulle partner for dine behov innen kvalitetsjokolade. Vi er spesialister på håndlaget sjokolade av høy kvalitet for profesjonelle.
Vi jobber med nøye utvalgte råvarer, hentet fra bærekraftige kilder, for å garantere deg produkter av unike kvalitet. Vi har et sterkt engasjement for å respektere sjokoladetradisjoner samtidig som vi innover...
...Maison Lesage
Nøtter fra Piemonte, ristet, karamellisert og dekket med Gianduja-praliné, å nyte uten måtehold.
Ingredienser: NØTTER fra Piemonte, sukker, kakaosmør, HELMELK i pulverform, kakaomasse, naturlig Bourbon vaniljearoma, emulgator soyalecitin.
...Ballotin med sjokolade fylt med et utvalg av fine hvite, mørke og melkesjokolader.
Den består av ganache og praliné.
DDM: 4 måneder
Ingredienser: Mørk sjokolade 66%, Melkesjokolade 38%, Hvit sjokolade 30% (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator: rapslecitin), rapslecitin, bourbonvanilje, gianduja, karamell, feuilletine (hvete mel, vegetabilsk fett (kokos), rapsolje, antioksidant: alfa...
... praliné, gianduja, marshmallow, fruktkonfekt... For dekor på tallerkenen, salg per stykk, eller som borddekorasjon til bryllup.
Du kan også bruke denne kjoleformen til å lage individuelle desserter, små mousse-kjoler, iskrem... En kald dessert som vil overraske gjestene dine!
For salg anbefaler vi emballasje referanse PLDOME, for en elegant presentasjon av sjokoladebitene.
Denne profesjonelle sjokoladeformen er laget av injeksjonsplast, uten bisfenol A. Den består av 2 magnetiske plater. Dette materialet gir glans.
Referanse: DRCP034
På lager: 535 Produkter...
...Deilige gullsjokolader laget med den legendariske 'Tonda Gentille' Piemonte-hasselnøtten.
I 1806 blokkerte keiser Napoleon Bonaparte eksporten fra England, og kakao, som var blant disse eksportene, ble svært vanskelig å finne og et kostbart produkt.
Av denne grunn måtte bakere fra byen Torino finne et alternativ for å fortsette å lage produktene sine, så de bestemte seg for å blande den gjenværende kakaoen med en type hasselnøtt kalt ‘Nocciola Tonda Gentile Trilobata’, og skapte dermed et nytt velsmakende produkt kalt ‘Gianduja’.
Noen ganger må man ha mot til å tro på drømmene sine og følge instinktene sine! Aldo Predari er eieren av konditoriet Dolce amorsi.
Etter år i industrisektoren har han bestemt seg for å ta en ny vei: den som fører til skjønnheten i smak og bakverk.
Han har et høyt kvalifisert personale, hvor ulike ferdigheter konvergerer i skapelsen av spesifikke produktlinjer. Den konstante forpliktelsen er å f...
... talentfulle mestersjokolademakeren, gir liv til smakfulle praliner, ganache, gianduja… Luktene av krydder, sitruszest, essensielle oljer, saltet smør, karamell, kandiserte frukter og andre ingredienser pirrer våre sanser… Vi faller for sprøheten av hasselnøttbiter, vi smelter for mykheten av marsipanen med mandarin, delikatessen av fruktpuréer laget i en kobbergryte, de fyldige tonene av arabica som hever en melkeganache. Slik bygger han sin samling av praliner og makroner.
...rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) dekket med ekstra mørk sjokolade med minimum 62% kakao. - Holdbarhet: 12 måneder.
- TRØFLER: laget av mørk sjokolade og hasselnøtter, drysset med kakao. - Holdbarhet: 12 måneder.
- MELIGA PAIE: deilig kake laget med maismel, som er sprø og myk, fylt med syltetøy. - Holdbarhet: 5 måneder.
- MELIGA KAKER: utsøkte småkaker fra Cuneo-tradisjonen, laget med smør...