Velkommen til sjokoladeverdenen til Chocolatstehle, din smakfulle partner for dine behov innen kvalitetsjokolade. Vi er spesialister på håndlaget sjokolade av høy kvalitet for profesjonelle.
Vi jobber med nøye utvalgte råvarer, hentet fra bærekraftige kilder, for å garantere deg produkter av unike kvalitet. Vi har et sterkt engasjement for å respektere sjokoladetradisjoner samtidig som vi innover...
...Maison Lesage
Nøtter fra Piemonte, ristet, karamellisert og dekket med Gianduja-praliné, å nyte uten måtehold.
Ingredienser: NØTTER fra Piemonte, sukker, kakaosmør, HELMELK i pulverform, kakaomasse, naturlig Bourbon vaniljearoma, emulgator soyalecitin.
...Ballotin med sjokolade fylt med et utvalg av fine hvite, mørke og melkesjokolader.
Den består av ganache og praliné.
DDM: 4 måneder
Ingredienser: Mørk sjokolade 66%, Melkesjokolade 38%, Hvit sjokolade 30% (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator: rapslecitin), rapslecitin, bourbonvanilje, gianduja, karamell, feuilletine (hvete mel, vegetabilsk fett (kokos), rapsolje, antioksidant: alfa...
... praliné, gianduja, marshmallow, fruktkonfekt... For dekor på tallerkenen, salg per stykk, eller som borddekorasjon til bryllup.
Du kan også bruke denne kjoleformen til å lage individuelle desserter, små mousse-kjoler, iskrem... En kald dessert som vil overraske gjestene dine!
For salg anbefaler vi emballasje referanse PLDOME, for en elegant presentasjon av sjokoladebitene.
Denne profesjonelle sjokoladeformen er laget av injeksjonsplast, uten bisfenol A. Den består av 2 magnetiske plater. Dette materialet gir glans.
Referanse: DRCP034
På lager: 535 Produkter...
...Deilige gullsjokolader laget med den legendariske 'Tonda Gentille' Piemonte-hasselnøtten.
I 1806 blokkerte keiser Napoleon Bonaparte eksporten fra England, og kakao, som var blant disse eksportene, ble svært vanskelig å finne og et kostbart produkt.
Av denne grunn måtte bakere fra byen Torino finne et alternativ for å fortsette å lage produktene sine, så de bestemte seg for å blande den gjenværende kakaoen med en type hasselnøtt kalt ‘Nocciola Tonda Gentile Trilobata’, og skapte dermed et nytt velsmakende produkt kalt ‘Gianduja’.