Polen, Brzozów
... som erstatning for gelatin. <strong>Bruk</strong> Agar brukes som erstatning for gelatin i kremer, geléer, mousser, syltetøy og andre produkter. Det løser seg opp ved temperaturer mellom 85-95 grader Celsius, og stivner allerede ved 32-35 grader. Det er derfor ikke nødvendig å sette det i kjøleskapet. For å oppnå middels hardhet på gelen brukes forholdet: 1 flat teskje agar til 1 kopp væske...
Portefølje (781)
Tyskland, Hamburg
...I Japan har folk brukt Agar Agar til matlaging i nesten 300 år. Ganske smart, for Agar Agar er ikke bare DET veganske alternativet til animalsk gelatin, det kan også gjøre mye mer. Du trenger bare en teskje av vår Agar Agar for å oppnå effekten av fem plater gelatin. Vår Agar Agar er laget av sjøalger og er helt smakløs – så du kan trygt bruke det i dine søte oppskrifter. Bruk det i hjemmelaget...
... kundetilpassede produktene i CS-serien tilbyr det høyeste substitusjonspotensialet mot gelatin (opp til full erstatning) eller dyre plantebaserte hydrokolloider. På grunn av de mange enkeltstyrkene vil vi unngå å nevne dem ved navn her, men vennligst se PdF-tabellen. Det anbefalte produktet bestemmer vi sammen med deg i samtale eller basert på videre forsøk, for eksempel på vår pilotanlegg, som vi stiller til disposisjon for deg kostnadsfritt, inkludert fagpersonell, avhengig av prosjektet.
Portefølje (9)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play