Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Sannheten er, dessverre for oss, at ikke alle kan manipulere denne grenen. Bare spesialiserte personer eller restauranter bruker teknikker fra molekylær gastronomi. Men selv så har vi gode nyheter til deg! Du kan fortsatt lære mer om denne kulinariske stilen som tar vitenskapen bak matlaging, utvalg, tilberedning, servering og nytelse til nye høyder. Molekylær gastronomi er en vitenskapelig disiplin innen kulinarisk kunst, det er klart. Hvordan det fungerer og hva det innebærer er ennå ikke fortalt.
Portefølje (241)
Fra en ung alder har familien Polonio og Lopez vært lidenskapelig opptatt av gastronomi. Med erfaring, innovasjon og utvikling av nye modeller og teknikker innen gastronomi, grunnla de selskapet Sabores de Anabel Gastronomía y Catering SL, et familieeid selskap siden 2010, som fokuserer på produksjon av syltetøy, sauser, grønnsaker konfitert i ekstra jomfruolje, appelsinmarmelade...
Portefølje (8)
Spania, Valencia
... feiringer, både salte og søte bakverk, alt produsert i vårt verksted. Arbeidsfilosofien til Pastelería Monpla er entusiasme og engasjement i produksjonen av alle våre produkter. Vi velger råvarer av høyeste kvalitet, tilpasset hver produksjon, og følger teknikker med kvalifisert personale i kontinuerlig opplæring. Alle bildene av de forskjellige produktene som vises på vår nettside, er tatt i vårt...
Italia, Tocco Caudio
... forskjellige typer. De ulike bearbeidingsfasene av ferske produkter og de forskjellige tilberedningene med trøfler og andre utvalgte ingredienser utføres av høyt spesialisert personale med hjelp av moderne maskiner for nøyaktighet og sikkerhet. La Capasso Tartufi garanterer og bevarer den intakte smaken, den intense aromaen og næringsstoffene i trøfler og alle andre strengt utvalgte ingredienser, ved å bruke moderne og sofistikerte teknikker for frysing, tørking og sterilisering, alltid med full respekt for miljøet og i samsvar med retningslinjene.
Frankrike, PEYREHORADE
Grunnlagt i 1929, produserer og markedsfører Maison BARTHOUIL røkt laks og foie gras. Andene fra BARTHOUIL kommer fra eksklusive oppdrettere som ligger i nærheten av selskapet. Det legges særlig vekt på andene fra oppdrett til slakt, tilberedning, krydring og modning. Røyking av laksen utføres etter tradisjonelle danske teknikker. Takket være denne kompetansen og gamle røykehus, produserer...