...Pizza klar på 2 minutter
Med PIÙTRECENTO blir smaken på bordet større. Den har et stekeområde på 80×90 centimeter, som gir mer plass til å steke flere retter samtidig; dermed blir matlagingen utendørs enda raskere, morsommere og mer bekymringsfri. Tenn og varm opp på 10 minutter, og deretter trenger du bare 2 minutter for å bake eksepsjonelle pizzaer og mer.
...Elektriske eller gass-infrarøde tunneler er like mangfoldige og spesifikke som applikasjonene de brukes til. Behandlingen kalles for å gyldne for kremer, gratinere for ferdigretter, smelte for oster (pizza, croque-monsieur,…), lage skorpe for brød, stue eller steke for kjøtt, karamelisere eller glasere for søtsaker og bakverk.
...alle linjer er laget av matgodkjente materialer - maskinene har fått ISO- og CE-sertifikater - ett års garanti - den fungerer med gass eller diesel - den er helt automatisk. - den fungerer med pneumatiske systemer - ovnen tåler høye temperaturer.
mulighet for å tilpasse store og mellomstore steder. våre ingeniører er klare til å planlegge plassen din.
...Den roterende vedovnen eller den kombinerte gass- og vedovnen med mursteinskuppel og roterende plate i refraktære plater kan sammenlignes med den tradisjonelle napolitanske ovnen. Den leveres med 2 åpninger: en for baking av pizza, den andre for forbrenning av ved. Asken som produseres fra veden samles i spesielle skuffer nederst på ovnen. Berøringspanel med 7 tommers skjerm, som gjør det mulig å justere rotasjonshastigheten, reversere retningen og håndtere tidsbestemt baking med akustisk signal. Den rustfrie ståloverflaten gir unikhet og glans.
...eller fest Ooni gassbrenneren (selges separat) som bruker 36 % mindre gass enn tidligere modeller. – Maksimal temperatur på 500 °C, og kan steke pizzaer på bare 60 sekunder. – Oppnå den ideelle steketemperaturen på 450 °C opptil 29 % raskere, på bare 15 minutter. – Overvåk temperaturen med det innebygde termometeret – Antiskli gummiføtter, – SureGrab™ dørhåndtak som forblir kjølig å ta på.
Vekt: 30 kg
Pizza-spade: Ooni pizza-spade (12" – 35 cm), pizza-spade...
... temperaturen utmerket i chamotten, som holder temperaturen lenge. Ovnen oppnår en temperatur på 500 grader allerede etter omtrent 25 minutter. Dette gjør det mulig å steke pizza på 60 sekunder.
I ovnen kan vi bake brød og forskjellige typer bakverk, så den fungerer godt som en såkalt brødovn. Ovnen kan trygt brukes som en erstatning for grillen, der vi kan steke kjøtt/grønnsaker på stekebrett.
Alfa Pizza er lederen, i Italia og i verden, innen vedfyrte ovner. Siden 1977 har Alfa Pizza fornyet sortimentet og studert nye produkter. Alfa Pizza selger refraktære og stål gass- og vedfyrte ovner over hele verden.
Keramikk- og flisleggingsvirksomhet siden 1927 – bygging av flisovner, flisovner, peiser, keramiske velværeanlegg og pizza- og brødovner. Handel og legging av fliser for alle områder.