...Elektriske eller gass-infrarøde tunneler er like mangfoldige og spesifikke som applikasjonene de brukes til. Behandlingen kalles for å gyldne for kremer, gratinere for ferdigretter, smelte for oster (pizza, croque-monsieur,…), lage skorpe for brød, stue eller steke for kjøtt, karamelisere eller glasere for søtsaker og bakverk.
...eller fest Ooni gassbrenneren (selges separat) som bruker 36 % mindre gass enn tidligere modeller. – Maksimal temperatur på 500 °C, og kan steke pizzaer på bare 60 sekunder. – Oppnå den ideelle steketemperaturen på 450 °C opptil 29 % raskere, på bare 15 minutter. – Overvåk temperaturen med det innebygde termometeret – Antiskli gummiføtter, – SureGrab™ dørhåndtak som forblir kjølig å ta på.
Vekt: 30 kg
Pizza-spade: Ooni pizza-spade (12" – 35 cm), pizza-spade...