... fyldig og kraftig vin, representativ for prestisjen til våre viner fra Bordeaux. VINIFIKASJON Tradisjonell i ståltanker. DRUESORTER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon SMAKSOPPLEVELSE Dyp, glitrende granatrød farge. Fruktig aroma med hint av solbær, bjørnebær og surkirsebær. Rund, balansert og vedvarende smak med modne og varme tanniner. MAT- OG VINPARING Nyt den sammen med en faux-filet av storfekjøtt, en svinefilet med svisker eller en modnet ost. 18°C. UTMERKELSER 2012: Bronsemedalje IWC 2013...
Portefølje (96)
Frankrike, Montmorot
...Den "vache bleue" (blå ku), røde eller røde og grønne etiketter "Tradisjonell" modning betyr at disse Comté-ostene har blitt modnet i henhold til den tradisjonelle Comté-metoden, den som ble brukt da vårt firma ble grunnlagt for nesten 140 år siden. Comté-oster modnes for å fremme en optimal fermentering. Hver ostekule vil gå gjennom minst tre kjellere, hver...
Portefølje (18)
Frankrike, Malataverne
... mekaniske innhøsting. Kort skallmaserasjon. Pressing. Temperaturovervåket alkoholgjæring med blokkert malolaktisk gjæring. Tradisjonell vinifikasjon i rustfrie ståltanker, med kontrollerte temperaturer. Alkoholinnhold 12,5 % vol. Allergener (svoveldioksid) Inneholder sulfitter. Denne rosévinen vil være ideell til måltider med venner, som tilbehør til grillet mat og grønnsaks-tian.
Portefølje (188)
Frankrike, Rungis
...Ideell for vegetariske menyer for å kompensere for fraværet av animalske proteiner. Denne belgfrukten finnes i mer enn 300 varianter, som varierer i størrelse og farge! Den mest kjente og mest konsumerte er gul soyabønne. Opprinnelig fra Asia (Kina, Japan) var den til og med en del av de fem hellige frøene (sammen med hvete, bygg, ris og hirse) som tradisjonell kinesisk medisin brukte fermentert for sine beroligende, febernedsettende og karminative egenskaper. Den dyrkes nå i USA, Sentral- og Øst-Europa, men spesielt i Manchuria.
Portefølje (249)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Frankrike, Mietesheim
...Tradisjonell italiensk condiment, Pesto med basilikum, passer perfekt til pasta og gnocchi. Denne nyutviklede oppskriften bruker utelukkende produkter fra økologisk landbruk. 100% vegansk, denne basilikum-pestoen inneholder ikke ost eller andre animalske produkter. Den friske og originale smaken kommer fra knuste cashewnøtter, blandet med olivenolje og basilikumblader. Brukes uten begrensninger...
Portefølje (80)
Frankrike, Auxerre
... til en Tredje Grand Cru Classé. Øye: dyp granatrød farge Nese: aromaer av blomsterbukett og mørke frukter Vinmakerens råd: serveres mellom 16 og 18°C Alkoholinnhold: 13,5% Topp: 2024-2031 Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Château Cantenac Brown Appellasjon: Margaux Årgang: 2018 Kultur: Tradisjonell Merke: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portefølje (190)
Frankrike, Grigny
...En tradisjonell italiensk saus laget med basilikum (33 %), hvitløk, ost og pinjekjerner. Deilig med pasta, gnocchi eller som dipp til mozzarella. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portefølje (93)
Frankrike, Perpignan Cedex
...De svarte jalapeños, kalt "black bullets", er vakre og har en søt smak samtidig som de har samme styrke som vanlige jalapeños. Rike på vitamin A, C og kalium, gir de en tradisjonell smak til alle dine favorittretter. Jalapeños kan også spises ferske eller fylt med ost, for eksempel. Røkt og tørket kan de også brukes til å smake til alle retter, akkurat som salsa og chili i vinaigrette.
Portefølje (30)
Frankrike, Sendets
...Dette produktet, som utelukkende er laget av økologisk svart hvitløk fra Bazas, passer perfekt til bruk av svart hvitløk i matlaging. Den svarte hvitløken er redusert til pasta, kaldt med en tradisjonell mekanisk kvern. Pastaen med 100% svart hvitløk er ideell som et aperitiffprodukt. Den kan smøres på smørbrød, brukes til å akkompagnere ost eller foie gras, og vil tilføre et preg av originalitet til et øyeblikk av deling og hygge. Tilgjengelig i 50 og 100g formater.
Portefølje (9)
Frankrike, Gennevilliers
...Den fløyelsmyke teksturen til syltetøyet gir en sødme i munnen, og den lett syrlige smaken av baobabfrukten vekker smaksløkene. Denne blandingen er spesielt populær som søtt tilbehør (frokost, bakverk...) eller salt (foie gras, ost...) Det er en tradisjonell håndverksproduksjon laget eksklusivt for Seneafood. Seneafood-syltetøy er 100% naturlige, uten fargestoffer eller konserveringsmidler i henhold til gjeldende forskrifter. Ingredienser: Baobabfrukt (bouye) 45%, sukker 40%, pektin 15% Dominant smak: søt og fløyelsmyk Tekstur: syltetøy med biter...
Portefølje (9)
Frankrike, Ham
... hvitløk. Den er også lettere å fordøye enn sistnevnte, men aromaen er like intens. Pistou er en tradisjonell oppskrift, opprinnelig fra Provence, som har fått sitt navn fra den italienske Pesto. Disse to oppskriftene, selv om de er veldig like og inspirert av hverandre, er helt forskjellige. Mens "Pesto Genovese" er laget med basilikum, olivenolje, hvitløk, ost og pinjekjerner, inneholder Pistou bare basilikum, hvitløk, olivenolje og ingenting mer. Referanse: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Portefølje (127)
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Selskapet FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, etablert i 1992, produserer og importerer matvarer fra Øst-Europa. Vi spesialiserer oss på tradisjonell spekemat uten kjemiske komponenter, samt produksjon av deigplater (kore-yufka), en type filodeig. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importerer og distribuerer også alle typer matvarer fra Balkan-landene: Minas-kaffe, ajvar, lutenica, syltede kål, grillet paprika, Vegeta, Argeta… Kyllingsalami, storfekjøttpølser, røkt svinefilet, røkt storfekjøtt, supper, oster, feta, diverse kjeks…...
Frankrike, Gouzon
Produsent av creusois-oster. Produsent av tradisjonelle kuoster. Produsent av ost laget av termisert melk fra Limousin. Produsent av ost laget av rå melk fra Limousin. Creusois-oster laget av termisert melk. Produsent av oster fra Limousin: Limouson med tradisjonell modning, Limouson i ren tradisjon. Produsent av limousin-oster formet med øse. Produsent av smeltet ost for pomfrit med camembert.
Frankrike, Strasbourg
SOPREMA Entreprises-byrået i Strasbourg er spesialisert på takarbeid, fasade, tetting, kledning, tradisjonell dekking og fasaderehabilitering i Øst-Moselle (57), Bas-Rhin (67) og Haut-Rhin (68), i Grand Est.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play