...totalt sukkerinnhold 60g per 100g
Siden 1885, hemmelighetene til evig ungdom! Kremen av kastanjer fra Ardèche er en oppskrift laget av Clément Faugier i 1885 i Privas. Denne oppskriften har vært identisk siden den ble laget, og den bruker kun naturlige ingredienser. Ingredienser: kastanjer, sukker, biter av glasert kastanje, vann, glukosesirup, naturlig vaniljearoma
Forberedt med 45g frukt per 100g, totalt sukkerinnhold 60g per 100g
Kode: 516
Nettovekt (g): 365
Bruttovekt (g): 633
Pris eks. mva: 3.03
Pris inkl. mva: 3.20...
...Calissons fra Provence laget i kjele ved bruk av tradisjonelle metoder. Finn alle smakene av mandler, kandisert melon og kandisert appelsinskall i denne ovale delikatessen med spisse ender, hvis form gir den sin originalitet.
Tradisjonelloppskrift, calissons laget i våre verksteder.
Ingredienser: Mandler, kandisert melon (melon, glukose-fruktosesirup, sukker), sukker, glukose-fruktosesirup...
... denne blandingen!
I denne blandingen har vi kombinert tomatpulver med røkt paprika som utvikler noter av "brent tre" som er spesielt verdsatt i merguez og pølser. Dine kunder vil bli imponert over vår oppskrift som gir dine merguez den subtile smaken av Chorizo.
Referanse:ART0063...
...Det er i Frankrike, i Castelnaudary, at vi lager denne «tomat»-cassoulet fra Toulouse etter en tradisjonelloppskrift. Vi tilbereder pølsene og bønnene fra Frankrike i en buljong hvis oppskrift har vært hemmelig i tre generasjoner.
Fett: 4,3 g
Hvorav mettet fett: 1,7 g
Karbohydrater: 11,0 g
Hvorav sukker: 0,6 g
Fiber: 4,6 g
Proteiner: 11,0 g
Salt: 0,66 g...
...100% vegetabilsk
Tradisjonelloppskrift med olivenolje
Uten konserveringsmiddel, uten fargestoff, uten allergener
Egnet for delikate vasker av tøy.
Savon de Marseille er et unikt, naturlig og autentisk produkt.
Laget i Frankrike, det er basert på en tradisjonelloppskrift med olivenolje.
Dets 100% vegetabilske sammensetning inneholder verken parfyme, fargestoff eller konserveringsmiddel. Det bidrar dermed til bevaring av miljøet.
Formelen til Savon de Marseille etterlater hendene myke og behagelig duftende.
Den er også egnet for delikate vasker av tøy.
...44 er en tradisjonell normannisk oppskrift. 44 fra La Flaguerie oppnås ved å macerere kaffebønner, appelsin og nellik i siderbrandy i minimum 44 dager.
Bruttovekt: 1450g
Vekt av esken med 6: 9kg...
...Sachet med canistrelli (Biscuttini) med sitron.
Deilige korsiske småkaker i firkantet form laget etter en tradisjonelloppskrift.
Vekt: 350 gr
Ingredienser: Hvetemel, Sukker, Solsikkeolje, Egg, Anisfrø 2%
Oppbevaring: Oppbevares tørt og borte fra varme
Næringsdeklarasjon for: 100 g
Energi: 2057 kJ (490 kcal)
Fett: 20 g
Mettet fett: 1,7 g
Karbohydrater: 71 g
hvorav sukker: 29 g
Proteiner: 5,7 g
Salt: 0,37 g...
ALINE CHOCOLATIERE gjenoppfinner klassikerne innen sjokoladekonfekt i bastiansk stil. Det er hele Korsika i sjokoladegodterier: et subtilt ekteskap mellom skattene fra skjønnhetens øy og god sjokolade, gjennom honning, sitrusfrukter, hasselnøtter, skattene fra maquis og de emblematiske Canistrelli som bringer tilbake barndomsminner og lover overraskende og unike smaksopplevelser.
For flere år sid...
...Tradisjonell kompetanse Frankrike / Bretagne
Økologiske franske og bretonske smørkjeks
liten smørkjeks,
smørgalette,
smørpalet,
buckwheat galette
Vekt: 130g
Antall kjeks: 5 pakker med 2 kjeks...
...Alep såpe, Oliven & Laurus, svært fuktighetsgivende. Alep såpe er laget med tradisjonelloppskrift og håndverksmessig tilberedning. Den har en tørketid på 9 måneder, og hver såpe er merket med produsentens segl. Basert på olivenolje og laurbærbærolje. En ideell Alep såpe for hele familien. Den passer derfor for alle hudtyper og kan brukes til daglig hygiene for hender, ansikt og kropp. Uten fargestoffer, uten parfyme, uten animalsk fett, inneholder den ingen kjemiske eller kunstige tilsetningsstoffer. Den er biologisk nedbrytbar.
... naturvennlige materialer, gir våre tipier deg en autentisk og fantasifull teopplevelse, samtidig som de bidrar til bevaringen av planeten vår.
Dykk inn i en aromatisk og krydret reise med Ceylon Chaï Bio Bistrotea teposer.
Vår Ceylon Chaï Bio-te er laget etter en tradisjonelloppskrift fra byen Colombo på Sri Lanka. Dette landet, rikt på krydder og beliggende på silkeveien, gir oss kanel av førsteklasses kvalitet fra Ceylon.
... til deres lagre, for å tilby den beste kvaliteten under optimale mattrygghetsforhold, alt med en pålitelig sporbarhetsprosess.
Vårt sortiment består av en tradisjonelloppskrift i stor størrelse (33 cm), en oppskrift med smør av høy kvalitet i middels størrelse (31 cm), samt en økologisk oppskrift i en mindre størrelse (27 cm).
Allerede stekt, er våre crêpes enkle å varme opp fra fryseren! Bare noen sekunder i ovnen eller rett på crêpisen, så kan du nyte din...
...Boks med CBD tyggegummi på 180mg. 12 stykker med 15mg CBD
Vår boks med 12 CBD tyggegummier inneholder 12x15mg CBD = 180mg CBD-diol
CBD tyggegummien hexa3 er laget etter en tradisjonelloppskrift med en base av tyggegummi, Stevia i stedet for sukker, og rent CBD-isolat på over 99,9%. De inneholder også en naturlig mintsmak for en ultimate friskhet i munnen.
Med sin solide boks kan du ta med deg...
...Ferske cornichons tilberedt etter en tradisjonelloppskrift fra Alsace som respekterer en smart balanse mellom eddik og sukker for å oppnå en subtil søt-syrlig smak, samtidig som sprøheten til cornichonene bevares. Nyt dem uten moderasjon!
Ingredienser: Cornichons, vann, eddik, sukker, salt, naturlig aroma, dill, sennepsfrø.
Fås også i krukke på 37 cl, hermetikkbokser på 5L i grov, middels og fin størrelse.
... bærekraftig forsyningskjede. Dermed kommer alle naturlige aktive ingredienser fra økologisk landbruk i Auvergne, hvor gårdene ligger i umiddelbar nærhet til såperiet.
LOGIC = Lokalt og økologisk.
Kaldprosessering
En unik base av tradisjonell og håndverksmessig oppskrift beriket med en variasjon av solsikkeolje rik på oljesyre (svært lik olivenolje) som utelukkende produseres for LOGIC-serien
av honning
av leire spesifikk for hver såpe...
...Produkt fra Baskerland
Ingredienser: lever, svinebryst og fett, rehydrerte steinsopp 4%, egg, løk, salt, dextrose, aromaer, pepper, hvitløk, smakforsterkere mononatriumglutamat og dinatriuminosinat, chili. Kjøtt av svin opprinnelse Frankrike. Steinsopp-paté er en tradisjonelloppskrift fra våre landsbygder. Du kan også presentere den inspirert av "banderillas" med steinsopp-paté, guindillas og pimientos del piquillo fra Navarra. Oppdag autentisiteten til en karakterfull paté med smak av steinsopp. Server steinsopp-paté som forrett eller til aperitiff. God appetitt! ))...
...For enklere arbeid på kjøkkenet.
DLUO teknisk 12 måneder
Pakking enhet for enhet
Palettisering 120 bøtter per pall
Oppbevaring Romtemperatur
Soréal sin orientalske saus tilbyr en perfekt balanse mellom krydrede og spicy smaker.
Den orientalske sausen, et konsentrat av kulinarisk tradisjon
Det finnes ingen tradisjonell eller vanlig oppskrift på orientalsk saus. Å tilby en orientalsk saus er...
...KING HASSAN ELLER KONGEN AV HASJ CBD KONG HASSAN ER KREMEN AV MAROKANSK HASJ PRODUKSJONSPROSESSEN FOR KING HASSAN HASJ Hasjen som bærer navnet King Hassan, er laget etter en tradisjonell marokkansk oppskrift, med naturlig, tørr siling, uten tilsetningsstoffer. Dette gjør at det ferdige produktet beholder CBD-en som finnes i hampplanten. HÅNDVERKSKVALITET OG NATURLIG KVALITET Denne marokkanske...
... hvitløk. Den er også lettere å fordøye enn sistnevnte, men aromaen er like intens.
Pistou er en tradisjonelloppskrift, opprinnelig fra Provence, som har fått sitt navn fra den italienske Pesto. Disse to oppskriftene, selv om de er veldig like og inspirert av hverandre, er helt forskjellige.
Mens "Pesto Genovese" er laget med basilikum, olivenolje, hvitløk, ost og pinjekjerner, inneholder Pistou bare basilikum, hvitløk, olivenolje og ingenting mer.
Referanse: AR801233
Ean13: 3760306801233...
...100% smakfulle og 100% miljøvennlige sukkertøy! 20 sukkertøy med karamell: fersk melk (53%), sukker, glukosesirup, salt 20 sukkertøy med multifrukt: sitron, bringebær, grenadine, grapefrukt og fersken. Tradisjonelloppskrift siden 1924, garanterte øyeblikk av glede! Laget i Corrèze...
...Buckwheat-pannekaken kan spises kald til frokost som erstatning for brød, men også rullet som en "sunn sandwich" fylt med grønn salat, rå grønnsaker, tunfisk eller små biter av kylling.
Tradisjonell pannekake fra Poher-regionen, i Sentral-Finistère
Diameter: ca. 40 cm
Ingredienser: Melk, bokhvetemel (55%), hvetemel, egg, soyamel uten GMO, solsikkeolje, salt
Takket være sin balanserte oppskrift...
...En håndlaget, tørket pølse aromatisert med Espelette-chili AOP, laget av pur svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, basert på en tradisjonelloppskrift fra regionen. Denne pølsen er laget av magert kjøtt og fett fra skuldrene av svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, grovhakket (nøyaktig 80% magert kjøtt og bare 20% fett). Dette gir pølsene en smakfull smak.
... sterkt inspirert av en tradisjonell drikk som er svært utbredt i Afrika og kjent for sin forfriskende og tørsteslukkende kraft. Denne drikken er kjent under navnene Carcadet, Jus de Bissap eller mer enkelt Bissap. En opplevelse rik på smaker! Kraften fra mynte, kombinert med den subtile syrligheten fra hibiskus, gjør denne nektaren til en ny og overraskende opplevelse, tropiske smaker for å forlenge sommeren hele året. En drikk med 1000 fordeler Kom og lær mer om disse fordelene på vår nettside.
...Tradisjonelloppskrift - En unik håndverkskunst
Lyst på sjokolade? Mørk sjokolade med fiken og nøtter, mørk sjokolade med Amarena-kirsebær, melkesjokolade med skumfiduser, hvit sjokolade marmorert med bringebær, eller kanskje husets spesialitet, La Barre Marseillaise... La Barre Marseillaise ® er en spesialitet fra Chocolatière de Marseille. En praliné "uten smør eller krem" av ren nytelse...