Frankrike, Castelnaudary
... smakfull matlaging. Solvia tar smaksløkene og de fem sansene dine med på en reise til utlandet med økologiske krydder, sauser og tilberedte grønnsaker. Våre forpliktelser for kvalitetsprodukter: - Produksjon i Frankrike - Kjøtt og grønnsaker fra Frankrike - Clean label oppskrifter og ernæringsmessig balanserte - PME+ sertifisering av våre produksjonssteder (CSR) - Effektive produksjonsverktøy og akkreditering til internasjonale standarder (IFS, BRC, Økologisk) For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss!
Portefølje (56)
Frankrike, Josselin
... tilsetningsstoffer som gummier og hydrokolloider, bidrar vi til å tilby mer naturlige alternativer uten tilsetningsstoffer. Bruksområdene for produktene våre er like varierte som behovene i matindustrien. Enten det er for smakfulle sauser, deilige ferdigretter, forfriskende iskrem og sorbeter, utsøkte bakeri- og konditorikreasjoner, kremete meieriprodukter, eller til og med innovasjoner basert på kjøtt...
Portefølje (15)
Frankrike, Morrières Les Avignon
... fersk trøffel, trøffel på glass eller i hermetikk (hele, skiver, skall...) samt trøffelbaserte produkter som oljer, sauser og krydder, samt snacks (chips, cashewnøtter...) og pålegg (tartuffenade...). Selskapet er til stede på alle markeder i Frankrike og eksporterer med sine merker La belle truffe for dagligvarehandelen, la cave à truffe for markedet for delikatessebutikker, Truffières de Rabasse...
Frankrike, Pleucadeuc
CAP Solutions Culinaires er spesialisert på produksjon av sauser, marinader, ferdiglagde juicer, sammensatt smør og barde for næringsmiddelindustrien og profesjonelle i restaurantbransjen både i Frankrike og internasjonalt. Innovasjon, smakfullhet og partnerskap kjennetegner CAP Solutions Culinaires. Som eksperter på kulinariske løsninger og belagte og dekorative produkter utvikler vi...
Portefølje (9)
Frankrike, Vincennes
MAISON ANETH, basert i Vincennes, er et merke for økologiske grønnsakskonserver som ble opprettet i 2021. Mélissa, grunnleggeren, lager håndlagde konserver i samarbeid med lokale produsenter, og tilbyr: - økologiske Pickles: grønnsaker marinert i en søt-syrlig lake - økologiske Chutneys: søte og salte sauser laget av grønnsaker Konseptet er å utvikle sunne, smakfulle og økologiske aperitiffer...
Portefølje (5)
Frankrike, Waldighoffen
...Power Cooking er et merke av matprodukter designet for idrettsutøvere med sine effektive kosttilskudd, men også for erfarne kokker med sine høykvalitets krydder og sauser. Vi distribuerer vanilje fra Madagaskar i stor skala, tonkabønner, samt ulike typer råsukker og dekorativt salt som rødt og svart salt fra Hawaii og fra forskjellige kilder. Vi distribuerer også bovint/marin kollagen i kapsler...
Portefølje (5)
Frankrike, Montredon Labessonnie
Conserverie regional som ligger i Tarn, ved foten av Languedoc-parken, jeg lager i laboratoriet mitt naturlige steriliserte sauser med merket: SUD DE FRANCE; men også marinader og naturlige sauser uten gluten, tilgjengelig også for vegetarianere. Jeg lager også aromatiserte senneper, samt steriliserte konserverte hvitløk og sjalottløk. Vår bedrift lager også sauser og krydder på forespørsel for...
Frankrike, BRIE
... strukturene. Nå tar SOREAL ILOU utfordringen med å betjene industrien og restaurantbransjen ved å tilby et kvalitetsgaranti. Produkter: emulgerte sauser, asiatiske sauser, marinader, vinaigretter, tilberedte sauser, sauser fra hele verden... Tjenester: Et PAI-tilbud: skreddersydde sauser for å følge dine tilberedte produkter. Et restauranttilbud: kondiment sauser for å følge dine produkter i restaurant. En tilpasset emballasje: skål, porsjonspose, stikk, pose, sekker, squeezes, kanne, bøtte, containere...
Portefølje (10)
Frankrike, Chateau Thierry
Vi er produsenter av chilipasta, kreolske sauser, krydder og pikiz uten konserveringsmidler. Våre produkter respekterer kreolsk håndverk. Våre produkter passer veldig godt til grillretter, smørbrød osv.
Frankrike, Mandelieu
Grunnlagt i Vence i 1972 av sin navngitte skaper, François Roméo, har olivenoljeprodusenten med samme navn gjennom årene klart å skape og utvikle ulike serier av olivenolje. Med en harmonisk balanse mellom mykhet og fruktighet, livlighet og urteaktige noter, appellerer oljen François Roméo til et bredt publikum. Merket François Roméo er anerkjent av forbrukerne som en garanti for seriøsitet og kv...
Portefølje (45)
Frankrike, Bréal-Sous-Montfort
SOLINA er et selskap med ekspertise innen komplette løsninger innen smak. Vår kompetanse gjør oss i stand til å utvikle forslag basert på funksjonelle ingredienser for ernæringsprodukter. Våre hovedkunder er næringsmiddelindustrien og restaurantbransjen generelt (restaurantdrivere, matfag, hotellkjeder). Vi tilbyr skreddersydde løsninger for kjøttprodukter, ferdigretter, snacks, salte produkter og...
Portefølje (3)
Frankrike, Biguglia
...-spesialiteter, sauser og krydder, aromatiserte salter). « O Mà! » hevder tydelig sine korsikanske røtter med et kvalitetsutvalg basert på råvarer fra øyas vakre terroir, og merket fortsetter å produsere på en håndverksmessig måte. "O Mà Gourmandises" er et livsverk. Drevet av morsarven og kjærligheten til smak, er Jean-Michel Querci en selvlært kokk som alltid har hatt ønsket om å heve produktene fra...
Portefølje (68)
Frankrike, Vallieres
Familiebedrift: Thomas Le Prince er produsent av epler, pærer, kirsebær og bringebær i Vallières, hjertet av Savoie. Han får hjelp av sine to sønner. Spesialist på frukt i over 20 år Kunnskap: - dyrking i bærekraftig og økologisk landbruk, - lagring i AC ULO og emballering av frukt - produksjon av økologisk fruktjuice, - produksjon av fruktpuréer og sauser, - produksjon av håndlagde økologiske syltetøy - lagring av frosne frukter.
Portefølje (3)
Frankrike, Mietesheim
... streng utvelgelse av råvarer og respekten for håndverkskunnskap sikrer kvaliteten på produktene våre. Produksjonen av sennep innebærer maling av frøene på steinmølle, og pepperroten blir skrelt for hånd. Alélor tilbyr et komplett utvalg av krydder utviklet for å forbedre rettene dine, sauser og vinaigretter. Med over 50 oppskrifter og en praktisk og klar til bruk emballasje, gir vi kulinariske...
Portefølje (80)
... hjelpe deg med å heve rettene dine og overraske gjestene dine med våre produkter, enten du er nybegynner eller ikke. Vårt sortiment inkluderer buljonger og supper, krydder og sauser, drikker, desserter, brød og frø, og til og med økologiske produkter. Vi tilbyr også regionale tilbud med vår trio Baeckeoffe, surkål og karvefrø. Vi velger kvalitetsprodukter og tilbyr en Toque+-serie uten gluten...
Frankrike, Arles
... "Gourmet Provence, Utvalg Middelhavet" som inkluderer et utvalg av produkter fra Sør-Frankrike, valgt fra de beste produsentene: - Olivenolje, hermetisert tunfisk og sjømat, aperitiffprodukter, oliven, sauser og grønnsaksprodukter, osv. Gourmet Provence blir nå den foretrukne partneren for kjedene ved å tilby våre produkter under egen merkevare, merkevaren Gourmet Provence, hvit merkevare eller...
Portefølje (142)
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
Produksjonsenheten ANTARTIC II INGRÉDIENTS ble opprettet i 2002 for å levere teknologiske blandinger til næringsmiddelindustrien: belægninger, salting (saltet produkter, kokt pølsemakeri, rå pølsemakeri, tørket pølsemakeri), geléer, marinader, sauser og sausbasis, aromaer, snacksaromaer, naturlige aromaer, krydderblandinger for pølser og merguez, kulinariske hjelpemidler, etniske produkter og et...
Frankrike, Antibes
...trøffelsalter, og diverse sauser og pålegg beriket med våre egne trøfler. En garanti for kvalitet og sporbarhet. Produkter som vi lager lokalt i vårt verksted for å perfekt komplementere alle dine måltider og gastronomiske forberedelser.
Frankrike, Ustaritz
...Grunnlagt i 1996, er Maison du Piment spesialisert på produksjon av Piment d’Espelette AOC AOP av høy kvalitet. I tillegg til Piment d'Espelette-pulver, produserer og markedsfører Maison du Piment Piment d'Espelette AOC AOP-snorer, oljer, eddik og sennep med Piment d'Espelette, salt med Piment d'Espelette, sauser med Piment d'Espelette og baskiske tapas med Piment d'Espelette. Maison du Piment markedsfører sine spesialiteter basert på Piment d'Espelette i Frankrike og på eksport.
Frankrike, Longessaigne
... ment å møte dine mange mål fra vektøkning til forbedret utholdenhet og vekttap. I tillegg til salg av matprodukter (proteinbarer, sauser og krydder med lavt fettinnhold). Nettbutikk dedikert til fitness, muskelbygging, skjønnhet og helse som tilbyr kosttilskudd, utstyr, materiell, klær og tilbehør av fransk kvalitet. Opprettet av en entusiast for entusiaster.
Frankrike, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech designer, produserer og markedsfører mataromaer. Vi tilbyr aromaer i form av væsker, fettløselige og vannløselige stoffer, pulver, pasta og emulgerte produkter. Våre aromaer kan brukes til alle typer agro-matprodukter: alkoholfrie drikker, alkoholholdige drikker, meieriprodukter, dietetiske produkter, småkaker, bakverk, konfekt, dyrefôr, ferdigretter, supper, pølser, sjømat, sauser, marinader osv.
Frankrike, Aiguilhe
...), kalv fra Velay og Forez, fin fett fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehode, svineføtter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryte, blanquette de veau. Utvalg av tradisjonelle franske sauser, gribiche-saus, meurette-saus, ravigote-saus, grønn saus, madeira-saus, diable-saus, aioli. Utvalg av urtepestoer, bjørkeknopp-pesto, brenneslepesto. Sosse, gravy-saus, produkt fra Frankrike, tradisjonell fransk mat laget av en kokk. Arbeid på oppdrag.
... bakevarer; steriliseringsløsninger for frukt, grønnsaker, supper, sauser, meieriprodukter og dyrefôr; løsninger for bearbeiding av frukt og juice, konsentrater og aseptiske prosesser for sitrusfrukter, tomater og andre frukter. JBT er også et tjenesteselskap for design og implementering av automatiserte håndteringssystemer og løsninger basert på guidede lasertrucker, trådguidede, selvstyrte, førerløse...
Frankrike, Raillencourt Ste Olle
... industrien, catering og store og mellomstore butikker. Våre sauser kan være fargede eller nøytrale, flytende eller tykke, milde eller krydrede, varme eller kalde, eller rett og slett marinader. Med vårt høyteknologiske laboratorium-kjøkken er vi i konstant forskning for å skape produkter hvis kvalitet og smak vil tilfredsstille forbrukerne. Vår fabrikk er sertifisert IFS høyere og siden 2014 BRC, noe som letter våre partnerskap med utenlandske markeder.
Frankrike, Tourcoing
Produksjon av dressinger, majoneser og sauser. Emballering av oljer. Produksjon av kalde sauser og majoneser.
Frankrike, Raismes
Covinor har i over 20 år vært en uunnværlig aktør innen transformasjon og emballering av eddik, vinaigretter, sauser, majones, Dijon-sennep, osv. Blant de viktigste eddikprodusentene i Frankrike, tilbyr Covinor sine produkter i 90 % av dagligvarehandelen og eksporterer nå til mer enn 50 land fordelt på 5 kontinenter.
Frankrike, Vaulx En Velin
Det er på den sørlige bredden av Middelhavet, i Tunisia, at selskapet SUNANTIPASTI, en tunisk-fransk allianse, har etablert seg: dette landet, rikt på fruktbare og solfylte områder, bugner av grønnsaker med de mest raffinerte smakene. Tunisia er også et av de største olivenoljeproduserende landene, kjent for sin fruktige olje som er anerkjent utenfor grensene.
Frankrike, Champsac
Innovasjon og respekt for franske gastronomiske tradisjoner er i dag, som i går, de to ledende prinsippene for huset DELOUIS. For å implementere dette, har huset DELOUIS sitt eget forsknings- og utviklingslaboratorium. Fransk produsent av sennep, krydder og smakstilsetninger. Oppfinneren av eddik med ferske bringebær. I 1991 oppfant huset DELOUIS den første majonesen uten konserveringsmidler. Prod...
Frankrike, Blagnac
... eller trøffelskorper og flak. Du vil også oppdage små gleder for å berike hverdagsrettene dine, takket være trøffelolje eller trøffelvinaigrette, pålegg, krydder eller til og med retter som risotto, pasta eller polenta. For å gi en liten trøffelvri til rettene dine, kan du velge mellom kremer eller sauser. I tillegg til trøfler, velger vi ut ulike eksklusive sopp som moreller, kantareller eller dødstrumpeter, som du finner i tørket form for å nyte hele året. La Maison Baumont vil også hjelpe deg med å finne gaveideer gjennom sine gavepakker.
Frankrike, Grans En Provence
Tropic Apéro posisjonerer seg som leder på markedet for oliven i fjerde generasjon i store og mellomstore butikker. Tropic Apéros mål er å berike oliven med grønnsaker, krydder, urter og sauser. Emballasjen av våre preparater bruker de to teknikkene som best bevarer ferskhet og kvalitet: saltlake og beskyttende atmosfære.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play