Frankrike, Paris
L Forms: Eksperter i Design av Silikonformer Vi lager høykvalitets silikonformer for ulike kreative profesjonelle og industrielle bruksområder. Våre spesialiteter inkluderer: Sjokolade: Våre former gjør det mulig å lage sjokolade med delikate former og fine detaljer, perfekt for sjokoladehåndverkere som ønsker å imponere kundene sine eller utvikle sin kreativitet. Bakverk: For bakere tilbyr...
Portefølje (10)
Frankrike, Bagnolet
... tilbyr et bredt utvalg av konditorvarer til profesjonelle innen matvarebransjen (restauranter, bakerier, konditorier, catering...) i Île-de-France. Fra tradisjonelle varianter til skreddersydde med sitt dekorasjonssett, fra mousse, glass, småkaker, sjokolade, croquembouche, en-bites konditorvarer til restaurant- og catering-desserter. Å velge Baisers Sucrés er å velge kvalitetskonditorer og autentiske...
Frankrike, Guignicourt
FLOREPI utvikler og produserer et bredt utvalg av tradisjonelle søte bakverk, både stekte og frosne. Vår kompetanse kombinerer strenge industrielle prosesser med smaken av oppskrifter laget i tråd med håndverksverdier og krav. Den daglige oppmerksomheten vi gir til produksjonen av produktene våre gjør at vi kan sikre våre kunder en unik smak og konstant kvalitet. Med varierte formater og vekter er produktene våre også perfekt tilpasset de ulike markedene: dagligvarehandel, kommersiell restaurantdrift og spesialiserte nettverk innen bakeri og konditori.
Portefølje (1)
Frankrike, Saint Julien Aux Bois
Fransk produsent av søte paier, Fabié er spesialisten på HORECA-markedet og luftfart catering. Vår kompetanse gjør det mulig for våre kunder å tilby differensierte produkter takket være en fransk tradisjon innen konditori. Vi opererer innen take-away, hotell- og restaurantbransjen, hjemmetjenester, luftfart catering, samt i dagligvarehandelen. Takket være en integrert FoU-tjeneste kan vi også j...
Portefølje (5)
Frankrike, Villers Cotterets
AMERICAN DESSERTS produserer og distribuerer høykvalitets frosne bakverk, laget etter egne oppskrifter: amerikanske desserter eller franske desserter, småkaker, brownies, muffins, smuldrepai, kaker, paier, osv. AMERICAN DESSERTS prioriterer smaksglede og autentisitet med et «hjemmelaget» utseende. Våre bakverk er laget med nøye utvalgte GMO-frie ingredienser for de omtrent 85 oppskriftene vi lager...
Frankrike, Brioux sur Boutonne
spesialist på ostekaker, julelogger, Broyé du Poitou, galetter...
Frankrike, St Paul De Loubressac
Surgelés ligger i Lot, ved riksvei 20 og 5 minutter fra motorveikrysset Cahors Sud. Grunnlagt i 1994, er det spesialisert i produksjon av frosne råkaker. Selskapet har hatt jevn vekst og oppnådde i 2010 en omsetning på 2 millioner euro. Dets viktigste kunder er distributører av regionale og nasjonale frosne produkter, samt noen kjeder innen dagligvarehandelen. Selskapet investerte i 2006 i sofisti...
Frankrike, Yvetot
Vi har vært bakere fra far til sønn siden 1919. Snart 100 år, og den familiære historien er allerede lang. Vi er spesialister på fruktkaker, brownies og andre spesialiteter. Vi har et smakfullt utvalg til jul med kaker, brownies og logg. Oppskriftene våre forbedres kontinuerlig for å møte dine forventninger. Kjærligheten til smak og tradisjon er dypt forankret i metodene våre. Vi er spesielt oppme...
Portefølje (4)
Frankrike, ARGENTON SUR CREUSE
Produsent av bakverk som er bakt og fryst for store og mellomstore butikker, for serveringssteder, for brasserier, sandwichbarer,... Produsent av fryst bakverk. Produsent av industrielle bakverk. Produsent av småkaker, muffins, brownies, chouquettes, sjokolade chouquettes, makroner, petits fours, kaker, fire kvarter, sjokoladefondant, madeleines i fryseemballasje. Produsent av rå bakverk eller bakverk som er bakt.
Portefølje (5)
Frankrike, Boufféré
På slutten av 1970-tallet kjøper Gilles FONTENEAU et håndverksbakeri i Chavagnes-en-Paillers. Som vendéen av både opprinnelse og hjerte, former han med lidenskap brioche i sitt bakeri. Raskt kommer belønningene som oppmuntrer hans innsats. 1981 og 1988 får ham til å bli lagt merke til, og i 1992 mottar han førsteprisen for den beste vendéenske brioche. I 1983 kjøper selskapet en produksjonsenhet f...
Frankrike, Illange
Selskapet FOURS FRINGAND SA er spesialisten på bakerovner, og er en fransk produsent i hjertet av regionen Grand-Est siden 1928. FOURS FRINGAND SA tilbyr et komplett utvalg av elektriske ovner for bakerier, hvis ytelse er anerkjent over hele verden. Gjennom årene har våre tjenester utviklet seg i takt med markedets krav og forbruksvaner. Seriøsiteten og engasjementet til våre team gjør at vi kan o...
Frankrike, Landeleau
Les Délices de Landeleau er en familiebedrift som har produsert crêpes, galetter, blinis og lignende produkter siden 1955, basert på tradisjonelle oppskrifter og kvalitetsingredienser. Siden det opprinnelige produktet, den tradisjonelle bretonske crêpen, har produktutvalget blitt utvidet for å tilby produkter som møter dagens forbrukertrender og behovene til ulike kosthold. Vi tilbyr produkter som...
Portefølje (3)
Frankrike, Montbozon
Produksjon av Biscuit de Montbozon i Haute-Saône (Frankrike). Oppskriften på den autentiske biscuit de Montbozon er ikke ny. Alt begynte for lenge siden, ved hoffet til kong Louis XVI. Det er en revolusjon at alle i dag kan nyte biscuit de Montbozon. For før det kom inn i franskmennenes spiskammer, gjorde det stor suksess i Versailles, spesielt hos det kongelige paret. Så kom den franske revolusjo...
Frankrike, Condat Sur Trincou
I over 25 år har MARTINE SPECIALITES tilbudt detaljhandelen og restaurantbransjen et bredt utvalg av bakverk tilpasset alle behov: fra bakegrunnlag som gir rom for kreativitet, til ferdigbakte, glasert og dekorert paier klare for salg. MARTINE SPECIALITES har fått med seg DELMOTTE og 3 ABERS under den europeiske dessertflagget. Disse tre selskapene forener sin kompetanse for å tilby et bredt spekt...
Frankrike, Huelgoat
Crêperie Keltia Nevez ble grunnlagt i 1982, i Huelgoat (senteret av Finistère), en turistby kjent for sin legendariske skog og sine kaos. Våre crêpes er laget på en håndverksmessig måte med gårdsmelk, ferske egg og ferskt smør, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Vi tilbyr også et økologisk utvalg med hvete eller spelt. Håndverksproduksjon og lokale ingredienser. Vi legger stor vekt...
Frankrike, Bordeaux
JOCK er et selskap fra Bordeaux som spesialiserer seg på produksjon av dessertpulver. JOCK tilbyr ferdige dessertdeiger og dessertforberedelser som sjokoladekremer. JOCK stiller sin kompetanse og lange erfaring til disposisjon for å tilby produkter av høy kvalitet.
Frankrike, Fraisses
... designe og produsere skreddersydde maskiner for dine prosjekter. Vi er eksperter på produksjonslinjer for industrielle eller håndlagde spyd for kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt. Automatisk distributør av skåler. Oppdag også hele utvalget av forskjellige typer maskiner i vårt sortiment: kubemaskin for kutting av terninger, fyrstikker, stempler, luft- eller pneumatiske systemer for transport av alle typer næringsmidler, vibrerende bånd med eller uten sil, modulær presse for kjøtt, svinebryst og mer.
Frankrike, Saint Hilaire de Chaléons
PROCYS utvikler, designer og produserer skreddersydde automatiserte industrielle utstyr for næringsmiddelindustrien. PROCYS er spesialisert innen områdene småkaker, bakverk, wienerbrød, sjokolade, konfekt... og er involvert fra produksjonsutgangen (ovn, frityrkokere, former) til innføringen i emballeringsmaskinene. PROCYS tilpasser sine løsninger til kundenes forespørsel for å oppfylle...
Frankrike, Ste Gemmes Sur Loire
Frankrike, Chelles
Frankrike, Saint-Paul-En-Jarez
Frankrike, Morschwiller Le Bas
Frankrike, Nelling
Frankrike, Briancon
Frankrike, Tourch
Frankrike, La Copechagniere
Frankrike, Vaucresson

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play