...Timian kan tilsettes i små mengder i en yoghurtsaus med agurk for å gi friskhet.
Den brukes også regelmessig til å smake til enkelte retter som lasagne, ratatouille, pizza...
Timian brukes også til å lage zaatar, en libanesisk krydderblanding laget av ristede sesamfrø og sumac, som brukes til å krydre kjøtt-, fisk- og grønnsaksretter.
Finn vår timianblomst.
Emballasje: 8Kg...
... forårsake reaksjoner hos allergikere og/eller intolerante.
Følgende allergener håndteres i produksjonsanlegget: skalldyr, fisk og skalldyr.
CROC'ELLA, din importør og leverandør av antipasti (sjømat, grillede grønnsaker), oliven (fra Marokko og Italia).
CROC'ELLA er også en produsent av tørket frukt. Skrellede, usaltede, saltede, aromatiserte.
CROC'ELLA tilbyr levering med mulighet for FRANCO DE PORT*.
Energi: 241kj/57 kcal
Fett: 1.0g
Proteiner: 12g
Salt: 1.6g
FORPAKNING: Glass på 2,9 kg...
...Betegnelsen Spécial Réserve skiller ut en Ossetra-kaviar av oppdrett med ekstraordinære egenskaper, hvor eggene varierer fra lys til mørk rav, honning eller gull. Denne kaviaren er vidunderlig sensuell, eggene ruller over ganen og tungen for å eksplodere til vår store glede i en lett jodaktig, maritim smak, full av finesse, og i ettersmaken uttrykker svært delikate toner av tørket frukt.
Kun i butikk.
** Klikk for å lære mer **...
... aroma av tørket drue, karamell og noter av tre der den modnes. Alt dette gjør denne eddiken til et ekte krydder som hever rettene den følger med. Brukt sammen med San Carlos ekstra jomfruolivenolje eller Pago Baldios San Carlos, vil denne blandingen forvandle rettene dine til stor glede for smaksløkene dine.
Anbefalt for escabeches, vilt, fjærfe, storfekjøtt, fisk og sjømat...
Glassflaske 250ml...
... til protein og lettfordøyelige karbohydrater.
Med minst 10 ingredienser som bidrar til å styrke kroppens naturlige forsvar. Den tekniske informasjonen
Hva er kyllingmel?
Kyllingmel er laget av kjøtt og skinn fra kokt kylling, tørket og malt. Vann har derfor blitt fjernet i stor grad under prosessen. En måling av mel har samme næringsverdi som 5 målinger av kylling.
...Solen tørket, avslører Sel Gris Persillade sin uforlignelige smak i alle dine retter og salater.
Brukt i tusenvis av år, er hvitløk, en svært verdsatt krydder, lenge en del av den franske mattradisjonen.
I matlaging hever dette krydderet og fremhever smaken av rettene dine.
Persille er en uunnværlig ingrediens i kjøkkenet. Både som krydder og garnityr, tilfører det friskhet og aroma til mange forskjellige retter.
Tradisjonelt brukt:
Som dryss eller på slutten av tilberedningen: vinaigretter, tomater i salat, dampet fisk, blåskjell, dampede poteter.
SKU:SGP250...
... røyking i bokfuru-røyk, gir det en dyp smak.
100% havsalt røkt med bokfuru.
Naturlig kald røyking uten aroma eller kunstige fargestoffer. Ikke jodert, ikke fluorert.
Gudsforlatt som finishing touch på en grillrett av kjøtt eller fisk.
...En flaske som står godt på egne ben, men som vil vise seg best på bordet sammen med grillet fisk, hvitt kjøtt eller et utvalg av oster.
Innhold: 75cl
Type: Hvitvin
Druetype: 100% Chardonnay
AOC: Arbois
Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2029
Serveringstemperatur: 11-13°C...
...Oppdag magien med tørket karpehud for hunden din
Din trofaste følgesvenn fortjener det beste, og derfor presenterer vi vår best bevarte hemmelighet: tørket karpehud. En godbit som er like deilig som den er helsebringende, karpehud er mye mer enn bare en snack for hunden din. Det er en uforglemmelig smaksopplevelse som kombinerer den autentiske smaken av fisk med en rekke fordeler for dyrets...
... solen til det blir hvitt.
Denne pepperen vekker den subtile og blomsteraktige siden av kornet, samtidig som den beholder sin egen friskhet. Hvit pepper fra Madagaskar passer utmerket til sauser, fisk eller hvitt kjøtt; og den vil også være et pluss for ostene og dessertene dine.
Vekt: 250 g
Mengde: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
... største respekt for persisk håndverk.
Noen pistiller fra vårt prestisjefylte utvalg av Safran vil gi en uforlignelig aroma til ris, fisk og sjømat. Vi foreslår en dosering på 0,1 gram for en rett til 4 personer. Så, klar til å oppdage det Røde Gullet?
... cider, tørket frukt, sauser og hermetikk, syltetøy, smør, ost, iskrem og yoghurt, brød, pizza og pasta, olje, røkt laks, osv...
TOM PRESS tilbyr mange tjenester som gratis frakt ved bestillinger over 110€ i Frankrike, levering over hele verden, en kundeservice uten ekstra kostnader, et gratis papir-katalog, 1 års angrefrist og oversatte nettsteder som presenterer tilbudet på italiensk, tysk og...
...Hos Saumoneraie Saint Martin, et verksted for håndverksrøyking, respekterer vi den store tradisjonen for å gi ekte entusiaster muligheten til å oppleve smaken av en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er valgt fersk (og ikke fryst), tørket med Guérande-salt «Nature&Progrès», forsiktig kaldrøkt med bokkefuru, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr også et delikat utvalg av røkt og marinert laks, pastis fennikel, Bourbon pepper, vodka dill.